A Fidesz szerint a pénzbeli kárpótlás igazságtalan és további feszültséget teremt.

Igazságtalannak nevezte a gyöngyöspatai iskolaügyben érintettek pénzbeli kárpótlását a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken, hozzátéve, hogy az további feszültséget teremtene.

Hollik István a párt Facebook-oldalára feltett videóban három pontba szedve foglalta össze a párt álláspontját az ügyről, mert – mint fogalmazott -

egyre szaporodnak a baloldali hazugságok Gyöngyöspata kapcsán.

A kommunikációs igazgató leszögezte: az iskolai erőszak minden formája elfogadhatatlan, ezért azt meg kell szüntetni, és ahol szükséges, iskolarendészetet kell felállítani.

A Fidesz álláspontja szerint emellett olyan oktatásra van szükség, amely segíti felzárkóztatni a lemaradókat, de közben nem hátráltatja a jobban teljesítőket

- hangsúlyozta Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: a gyöngyöspataiak pénzbeli kárpótlása igazságtalan és további feszültségeket teremt.

A pénz ráadásul elfogy, a tudás viszont megmarad

- fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy ezért az érintetteket képzéssel, oktatással kell segíteni.

A gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskola előtt felvett videóban Hollik István közölte: Gyöngyöspatára 80 gyerek jár iskolába, 86-ot viszont a szüleik kénytelenek másik iskolába vinni.

Ez így nem mehet tovább, minden gyereknek joga van helyben tanulni

- jelentette ki a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója, aki szerint a Fidesz azért dolgozik, hogy ezeket a célokat elérje.

Gyöngyöspata kapcsán egyre szaporodnak a baloldali hazugságok. Itt az ideje tisztázni, hogy mi is pontosan a Fidesz álláspontja!

- írta a Facebook-videó mellé Hollik, amit alább nézhet meg.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Likaspista, a felzárkózási pénzt ellopattátok Flórival, azért ordítsál, az sokkal több volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Likaspista, a felzárkózási pénzt ellopattátok Flórival, azért ordítsál, az sokkal több volt.
namihami
És mi köze van a Fosospistának a már bíróság által jogerősen megitélt pénz odaadHATásához?
Csak nem áll Ő IS a jog felett?
Aki Én
@Shikari: Talán a nemzeti vajdád kompetens ebben a témában. Sokunkat érdekelne, természetesen a legmagasabb körökig feltárva? Ha már nála jársz, kérdezz rá a Flóri haverod által kezelt milliárdokra is. Az különösen összefügg a romákkal és felzárkóztatásukkal. Na, meg a lopással, terrorral.

Válaszodat várva, tisztelettel:
Egy felebarátod.
volvós
Ott volt a nemzetz b.zi találkozó, és ez a köcsög volt a szószóló ???
Qqberci
S*gglik! Nem az az ítélet, hogy üzengessetek, hanem hogy fizessetek!
Klubtag
Nincs ennek a szerencsétlen Holliknak néhány jó barátja, hogy figyelmeztesse - a pancsolt, kétes eredetű, drog - mint például az orbáni tudatmódosító dumák - igencsak ártanak az agytekervényeknek...egyre jobban látszanak rajta(is) a túladagolás jelei...
Sámannus
Tréfás a gyerek, mert szegregálva tervezik kárpótlást megoldani. Amikor a hídpénzzel elfutottak Flóriék azért kemény munkával megdolgoztak mi? És most van bőr a pofátokon feszültségről beszélni. Húzzatok el a pics@ba, ne hazudozzatok má többet. Korrekten állapodjunk meg annyiban, hogy moslék hazudozók vagytok.
fahrenheit451
Tényleg nem zavarja ezt a köcsögöt (van is hajam, meg nincs is), hogy jogerős bíróság ítélet?
Ott van vége a jogtálamnak, ahol jogerős bírósági ítéletbe belenyúl a hatalom erővel!

Tudod, te fasz, nincs igazság a földön - Magyarországon meg hatványozottan nincs!
De ezt nektek, fidesz-kdnps politikusoknak kéne tudnotok a legjobban - mivel, ti maffiamódszerekkel folyamatosan az igazságtalanság !!!

És most nem tudják lenyelni a békát, és ezzel uszítanak, és tartják fenn a - valakiket mindig - gyűlölni kell abnormális, lélekbetegítő, nemzet egységét visszafordíthatatlanul lebontó közhangulatot. De ezt is szemét módon csinálják, mert a "zemberek" igazságérzetére hivatkoznak...
Undorodom ezektől a fehér árja rémisztő képződményektől!
yazo64
Bátor gyerek ez... mindezt egy lezárt parkolóból teszi... izzzzgibb lenne az érintettek közt szónokolnia...
Eladott Ország
Egy jogállamban felelős politikusoknak nem szokása nyilvánosan megkérdőjelezni bíróságok jogerős döntéseit. A faji alapú vagy bőrszín szerinti szegregáció, az elítéltek emberi jogainak a lábbaltiprása is eléggé európaiatlan húzások. A kilógó lóláb adtán mondhatnók: patalogikusak. Évszázadok óta bevált, újrahaszontalanított anyagból dolgozik ez a mi pártunk és kormányunk vagyonhalmozó gegcsapata. Már nem csak hülyének néznek bennünket, azzá is akarnak tenni! Virtuális sebészek, műtőssegédek hada munkálkodik a zombikreáló, átváltoztató műtéteken, melyeknek célja az engedelmességre szoktatott, sorsát hangtalanul tűrő, közössége iránt közömbös, egyet mondó és egyet gondoló új nemszocialista nemzeti embertípus megteremtése. A lipinkára (mérleghinta) ültetett országnak hol a bal, hol a jobboldali vezetése van fent; függenek egymástól, feltételezik egymást. De egyet mindig tudnak: a figyelmet elterelni ,hol bűnbakképzéssel, hol a tömegek egymásnak ugrasztása árán, valamint a felelősséget elhárítani.
Lepényleső
Tehát a bírósági ítéleteket figyelmen kívül lehet hagyni,ahogy ezután a törvényeket sem kell "tisztelni"?
Köszönhetjük szépen a fides iránymutatását a jogállamiság alapjairól? Láthatóan részükről minden erről szól?
csak úgy....
@yazo64: fosik,hogy kitépik a frissen ültetett hagymákat,amik végre kezdenek eredni a szikes talajon.
azért kíváncsi lennék,ha valaki más és nem a fidesz próbálkozna kimagyarázkodni egy bírói döntés alól,-persze nekik mindent szabad mert védi öket a párt!
yazo64
@csak úgy...: Majd ültettet be új hagymákat a segge partjáról:) Így megmagyarázható lesz hogy szellentést böfög:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.