Az apa megölte két gyermekét, majd magával is végzett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. február 7-én 11 óra 24 perckor családi veszekedésről érkezett bejelentés. A helyi rendőrök megjelentek a megadott tatabányai címen, ahol megállapították, hogy a lakásban élő férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd önmagával is végzett – írj a police.hu.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a történtek pontos körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Forrás és címlapkép: Police.hu,Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Egyre több az állat. Bár az állat a saját kölykét megvédi.
De a gyámhatóság is gyalázatos, elveszi onnan a gyereket, ahonnan nem kellene és ahol tényleg veszélyeztetve van, ahol brutális a szülő, ott semmit nem tesz.
Nincs segítség, ha valaki nem tudja megvédeni magát, ha a jogainak önmaga nem tud érvényt szerezni, másra, főleg illetékesre nem számíthat.
Mivé lett hazánk?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsó
Ez az új divat? Mennyire kell gyáva féregnek lenni egy ilyen cselekedethez?
Sámannus
A díszkurvák meg hallgatnak mint a sír, akkorák a sikerek, bezzeg aki meg pofázik a bajokról azt pellengérre teszik.
rokker33
Az ilyen miért nem végez először magával és utána a gyermekekkel?? Nem értem ez most a "divat" a család irtás!?? Hogy volt képes megölni a saját gyerekeit? És hol lehetett az édesanyjuk?
görbetükör
Egyre több az állat. Bár az állat a saját kölykét megvédi.
De a gyámhatóság is gyalázatos, elveszi onnan a gyereket, ahonnan nem kellene és ahol tényleg veszélyeztetve van, ahol brutális a szülő, ott semmit nem tesz.
Nincs segítség, ha valaki nem tudja megvédeni magát, ha a jogainak önmaga nem tud érvényt szerezni, másra, főleg illetékesre nem számíthat.
Mivé lett hazánk?
Eladott Ország
Merthogy ez nem az az EU-fória, amely az ügydöntő népszavazással is megtámogatott csatlakozásunk éjjelén uralkodott el az országban. Nem a tűzijátékos, lovashuszáros, gólyalábas, Örömódás, időkerekes, medgyessypéteres banzáj. A lovashuszárok helyett a lóvátevős huszárvágások hasítanak. Az Örömóda helyett pedig az Alapjogokért Központ egykori és jelenlegi örömóda obeliszkjeinek kacér danáját hallgatjuk. Az időkerék elhagyatva rohad, Medgyessy is… köszöni, elvan! A mai eufória a hermetikusan körülzárt fidesz-vezér hagymázas víziónak és az érdekkörébe tartozó ál- és valódi értelmiségiek éretlen megnyilatkozásainak szól. Mindenki, akit a Legfőbb Jóakarat pozícióba segít, pénzhez kiemel, valamiért kötelességének érzi, hogy valami egetverő baromság kimondásával bizonyítsa totális alkalmasságát az országló elmebaj istápolására. Ahogy a népnyelv fogalmaz: a szar is mindjárt lekvárnak képzeli magát, ha polcra rakják fel. Volt már ilyen. A népvezér tudta mit akar, és ő sem ismert – nemhogy gátlásokat – de határokat sem. Tudott ígérni, reményt kelteni a kilátástalanságban, meg tudta lovagolni a keményen dolgozó kisemberek boldogulni akarását, becsvágyát, ősi ösztöneit, idegenek iránti averzióját. Neki Németország volt az első. Csak az NSDAP! (a náci párt), – a többi mars a levesbe! Csak engem kell követnetek, és a haza maga lesz a Kánaán! – szónokolta. A fasizmus gyalázatos bűnei nem voltak annyira ismeretlenek a lakosság körében, mint azt sokan láttatni szeretnék. De a kognitív disszonancia feloldására készen kapták a recepteket a napi 24 órában teljes erőbedobással működő náci propagandagépezettől. A végkifejlet közismert. Az eufória kámforrá vált. A bukás után példátlan öngyilkossági hullám söpört végig a romokban fuldokló országon. Sokan családostól választották a nemlétet. Pontos adatok nem lelhetők fel, de feltehetőleg tízezernél többen nem bírták túlélni, hogy minden egész eltörött, minden eszme – amit gondosan beléjük sulykoltak – összeomlott.
tudode
Na!
.
Az lehet az orbitális probléma, hogy a nincstelenség, az adósságok őrületbe kergetik a családokat.

A szociális háló volt, nincs. Ma már a szegénységi mutatókra sem fordítanak gondot.
.
A "gondoskodó államnak" is leeshetne a tantusza az ünnepi ételosztásnál, fogvacogtató hidegben, forróságban ma már hány család áll sorba
.
hvg.hu/itthon/20191224_Mara_kora_reggel_tobb_szazan_alltak_sorba_a_karacsonyi_etelosztason
.
Bevallja az államnak nevezett valami, hogy a gyermekélelmezésre hány gyermek élelmezéséről gondoskodik azzal a felkiáltással, hogy többet költenek mint a Gyurcsány kormány, bevallva azt, hogy ebben a qva jólétben nélkülöznek még a gyermekek is
.
www.google.com/search?q=t%C3%B6bbet+k%C3%B6lt+a+korm%C3%A1ny+gyermek%C3%A9tkeztet%C3%A9sre&oq=T%C3%B6bbet+k%C3%B6lt&aqs=chrome.1.69i57j35i39j69i61l2.5635j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Személyes tapasztalatom az, hogy a szüleim a háború után a pénztelenség miatti tehetetlenségük miatt keveredtek vitába, egymást okolva a nincstelenségért, pedig az a mindenkori állam sara!
tudode
@Eladott Ország: .
Amit ezek csinálnak a hontalanokkal, a megváltozott munkaképességűekkel, a zsákfalvak közmunkásaival úgy, hogy szorítanak még egyet, kettőt s nadrágszíjukon. Arról nem is szólva, hogy a nyugdíjasok százezrei "is" következnek a bazi nagy inflációval. És összehozták a dolgozói szegénységet is ezek a haramiák!
.
És ez a ványatova úgy adja elő magát, mint a ma született bárány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.