Az ellenzéki térfél komoly problémáiról beszélt a 2022-es országgyűlési választásokra való felkészülés kapcsán Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 péntek reggeli műsorában.

"Komoly problémák vannak az ellenzéki térfélen" – állítja egy kormányközeli elemző a köztévén
Fotó: Facebook/Jakab Péter

Azzal kapcsolatban, hogy Jakab Péter, a Jobbik új elnöke mazsolához – egy szerinte nagyon megosztó élelmiszerhez – hasonlította Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, aki válaszul rossz cukrásznak nevezte Jakab Pétert, az elemző hangsúlyozta:

megmosolyogtatók ezek a kijelentések, de a vita arról szól, hogy ki kit "szalámizzon le" az ellenzéki oldalon.

Tóth Erik közölte, az ellenzéki térfélen komoly probléma lehet, hogy minden ilyen vita, veszekedés azt üzeni a választóknak: az ellenzéki pártok nem kormányzóképesek.

Jelezte, az ellenzéki pártok igyekeznek azt a látszatot kelteni, hogy a 2022-es országgyűlési választásra közös listával készülnek, de egyértelmű, hogy

inkább abban érdekeltek: ne alakuljon ki egy közös lista, helyette legyen egyetlen olyan kiemelkedő párt, amely domináns lehet közöttük.

A jelenlegi folyamatokból arra lehet következtetni, hogy a következő két évben a magyar belpolitika része lesz az ellenzéki összefogásról szóló vita – mondta az elemző, megjegyezve, az ellenzéki összefogás kérdését relevánsan a tavaszi, nyári tisztújítás után lehet majd tárgyalni.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Pegero: Szóval te " meggyőződéses " vagy... Nem baj,,a teljesen hülyékre is szükség van Orbán elvtárs Kondájában..
tudode
@Pegero: .
Ezennel a csevejt befejeztük, mert mintha nem egy országban élnénk! Amiatt is, mert nem őriztünk együtt libát!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Business as usual

A módszer nem új, de mostanság általános

„Úgy tűnik, összeomlott a magyarországi állat-egészségügyi rendszer, miután a hozzá nem értő apparátcsikokkal feltöltött kormányhivatalok irányítása alá rendelték.”, illetve „Gyakorlatilag összeomlott az állat-egészségügyi hatósági rendszer Magyarországon … A közigazgatás átalakítása során az állategészségügyet alárendelték - ahogy fogalmazott: az "arrogáns pártkatonák" által irányított - kormányhivataloknak.” – ilyen és ehhez hasonló megállapítások hangzanak el manapság a témához értőktől. S ha vesszük a fáradtságot és megvizsgáljuk bármely a „kormányhivataloknak” delegált területet rövid értékelés után egyértelművé válik, hogy alapvető problémák vannak. Persze vannak olyan területek is, amik csak így-úgy vegetáltak addig is, de sajnos egy sor területen egyértelmű a visszalépés.
A kormányhivatal elnevezés nem csak azért találó, mert az „államosítás” jegyében hozták őket létre, de a kormányzat dilettáns voltát is jól képviseli! =))
RonaGyuri
Ez is olyan jellemző

nem csak az az egyetlen érdekes, hogy mire költi a legális jövedelmét, de meghatározó az is ha valahol tapsol

A derék Láng mester a bukott II. kerületi ex-polgi és életművész (még a Toncsi is elbújhat mellette; neki havi 1 millából nem egészen 2 év alatt sikerült 50 millát spórolnia), mostanság a Fidesz budapesti frakcióvezetője nyilatkozott a Magyar Hírlapnak.
„Szimbolikus volt, hogy a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén ott ült az első sorban Gyurcsány Ferenc, és tapsolt az embereinek, ahogy mentek fel a pulpitusra a pozíciókért. ”!!! =))

Szűzanyám ex-ME nehogy elmenjen színházba, s ha mégis, akkor nehogy tapsolni merészeljen, mert annak a színháznak annyi. De legalább is a darabot le kell venni a műsorról.
SystemError
@durbincs: Így már érthetőbb lesz mindenki számára, hogy mit keres itt a @Durbincs: nevű csicska és nick alteregói

propeller.hu:
kepkuldes.com/image/3eCb5i

vadhajtasok.hu
kepkuldes.com/image/3eCQwj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.