A Fidesz EP-képviselője szerint ahhoz, hogy az ellenzék szája íze szerint legyenek a dolgok, meg kell nyerni egy választást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ahhoz pedig hogy az ország lakóinak többségének a szája íze szerint alakuljanak a dolgok el kell zavarni a Fideszt a francba.
Nessy
Drága Hídvégi NERtárs! Tudja ön, hogy mi a vita? Érvek, vélemények ütköztetése, kulturált formában.
Mi a valóság nálunk?
A fidesz kinyilatkoztat, kimondottan lojális,saját híveik számára. Miután itt mindenki mindennel egyetért, ez nem vita!
A viták elkerülése érdekében sajtótájékoztatóra ellenzéki újságírók meghívása tilos. Parlamenti képviselőket kérdésekkel "zaklatni" büntetendő cselekmény. Ellenzéki kérdésre kijelöl válaszadó a kérdésre még véletlenül sem válaszol, szabvány szövegek: Soros, bevándorláspárti, Gyurcsány, hazaárulás, keresztény üldözés. Nos, ez sem vita! Akkor miröl is tetszett mesélni?
Ja, igen! A Néppárt legyen szives a fidesz, és első sorban O.V. "szája íze" szerint működni!
A 49% -s 2/3 meg nem akkora "dicsőség" , nem elsöprő győzelem valódi demokráciákban, ergo ne tessenek vele büszkélkedni.
RonaGyuri
@solidedge: @Nessy: reménytelen; ez már régen nem egyszerű néphülyítés, már maguk is elhiszik. =))
RonaGyuri
A hét vicce

Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője az ATV-ben.

streamable.com/s0knw

A pártcsinovnyik az Egyenes Beszéd című műsorban eresztette le magát. At EPP vs. Fidesz dolgokról ugyan olyanokat is tudott mondani, hogy „a Néppártnak saját magát kell gatyába ráznia,”, de azt is, hogy „az ügy zajlik. Nincs határideje, de szerinte a 2022-es választásig azért el fog dőlni a Fidesz néppárti tagsága”! Ami sok szempontból és olvasatból igencsak pikáns! =))
Azonban minden kétséget kizáróan a csúcs: „Magyarországon zajlott le a legszabadabb politikai vita az elmúlt időszakban”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.