Nemzet légitársaság nélkül- 2004-ben kezdődött el a Malév tönkretétele. A Malév felszámolásához vezető folyamat már 2004-ben megkezdődött. Ezt követően ugyanis a cég működése csak folyamatos állami finanszírozással volt biztosítható, amelyet azonban a korábbi kormányzatok nem hagyattak jóvá az Európai Bizottsággal!

Forrás: magyartudat.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@Csizmás Kond: @Csizmás Kond: Lett volna idejük, mmert a 13 havi nyugdíjról is csak a kuss van! Viszont 27 % az áfa, az élelmiszerek nagy részénél ai, ami külföldön 6 és 10 % körüli! További érdekfeszítő véleményedet várom!
Csizmás Kond
@advocat: Mongyuk a 13. nyugdíj csak szemkiszúrás volt, egyfajta pártapanázs amit a következő kormány , legyen az bármelyik úgy vág el ahogy akar. Az lett volna a helyes ha azt beolvasztják a nyugdíjba...de azt nem tudták megcsinálni így kölcsönből meg uniós támogatásból osztogattak.
Qqberci
Lehet, hogy az MSZP ásta, de a Fütyesz lökte bele!...
Csizmás Kond
@Qqberci: ...a halottat illik letemetni, főleg ha már a sír is megvan ásva...
advocat
@Csizmás Kond: És rohadtul nem zavarna ez a szemkiszúrás, ha kapnánk! Mert azért a 14-et is "ezek" ígérték". Most lenne miből osztogatni. Vén hülye vagyok, de még emlékszem, mit is mondtak, csak választás után magasan lesz@rnak! És tőlünk "nyugatabbra'" van 13 havi nyugdíj! Csak ott az állam vissza is oszt.
Csizmás Kond
@advocat: Az biztos, hogy jól jönne viszont én jobban szeretném ha az nem ajándékként számítana és azért kéne valakit ujraszavazni vagy értékelni.
Tőlünk nyugatabbra nem az állam kezeli a nyugdíjakat, szóval ott a bank osztogat részesedést és az teljesen más káposzta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.