A HVG publicistája szerint lehet tiltakozni az új Nemzeti alaptanterv ellen, de fontosabb lenne, hogy készüljenek olyan segédanyagok a diákoknak, amelyekkel túlélhetik azokat az éveket, amíg ez a rendszer van hatalmon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
TOWA mai írása hívta fel rá a figyelmemet

Ráth-Végh István manapság tobzódhatna a témában, még akkor is, ha tartja eredeti tervér s a politikai „butaságokkal” nem foglakozik

Hic & nunc nem foglakozom a szerző – egyébként ismét jó – írásával „Tóta W.: A kőszívű ország fiai”. csupán a portál karikatúristájának minapi műve – amit TOWA idéz - kapcsán kell felszólamlanom.


(img3.hvg.hu/image.aspx?id=2a66ca82-35a1-433d-bc2a-4560e2b217a6&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e)

Nyugodtan meg kell állapítanom, hogy a kép nem csak a cikk témájának jó illusztrációja, de igencsak jellemző a mai matyar műveltség silány/felületes voltára.
Mi akar lenni a „Pitagórász-tétel megoldása”???
Na jó; hagyjuk az elemi műveltséget, egyszerűen: mi akar lenni Pitagorasz-tétel vagy Pitagorasz tétele megoldása, vagy csak egyszerűen egy tétel megoldása??? =))
Nessy
Miden viccnek van komoly alapja! Amekkora lojális marhák döntöttek a NAT-ról, ezt is simán elfogadnák, még bégetnének is hozzá! Akik még tanultuk, titoktartási nyilatkozatot kell aláírni!
RonaGyuri
@Nessy: bocs de a vicc jó, csak a szöveg??? BUTASÁG!!!
Nessy
@RonaGyuri: Tudom, csak kicsit szarkasztikus voltam. Hiszen az a2+b2=c2 a legegyszerűbb tétel, amit meg kellett tanulni.
A másodfokú egyenlet megoldó képletén, már gondolkoznom kellene. :-)))
RonaGyuri
@Nessy: sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a bizonyítását sokan nem értik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.