Nehogy veszteséges legyen.

24 millió forintot adnak a magyar adófizetők az Edda "Egy a tábor" című turnéjára
Fotó: Youtube

A napokban derült ki, hogy Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere saját támogatási keretéből nyolcmillió forintot ítélt meg az adófizetők pénzéből az Edda Papp László Arénában tartandó koncertjének megvalósítására. 

A Magyar Hang adta hírül, hogy Pataky Attiláékhoz befutott egy sokkal nagyobb összegű támogatás is: a magyar adófizetők pénzéből nem kevesebb mint

24 millió forintot fordítanak arra – egy kanadai alapítványon keresztül –, hogy az Edda három koncertet is adjon az Egyesült Államokban. 

A lap azt írja, az összeg egy honlap utolsó bugyraiban volt eldugva, és még el is forgatták a szöveget, hogy nehezebben lehessen elolvasni. Itt egész pontosan az Extra Hungariam Alapítvány nevét találjuk, amely

24 millió forintos „nemzetpolitikai célú támogatást” kap arra, hogy „Egy ez a tábor” címmel koncertturnét szervezzenek.

Az már a kanadai alapítvány honlapjáról derül ki, hogy a pénzből „az év buliját szervezik” az „összetartozás év” jegyében, Egy Ez a Tábor! mottóval a magyarországi Edda együttes számára.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Van rá Lenin-idézeted is? Tartsd meg!
namihami
24 millió? Annak a pártucat/3 helyszín, ""magyar fiatalnak"" koncert? A kanadaiak tömegei fognak tolongani a kapuk előtt, hogy a világhírű Edda koncertjére bejussanak. Boldogok lesznek, hogy végre egy ilyen zenekar eljut hozzájuk.
Most már csak a kérdés , hogy kinek üzlet ez? Persze, ha még belépődíj is lesz, akkor már nyer rajta a magyar állam.
ómió
@Eladott Ország:A Fidesz még 1 éves se volt, amikor Márai Amerikában meghalt! Így az ő szájából legfeljebb azt tudod a Fideszre forgatva hazudni, tetüfi, amit valójában rólatok, bolsi tetvekről mondhatott, akik elől eleve kénytelen volt Amerikába menekülni! És Popper efftársad honnan idézett? A Lenin-összesből, vagy a bolsi hazugságlexikonból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.