Könnyeivel küszködve adott interjút a gyermekeit megölő férfi anyósa.

Nem volt előjele a tragédiának, és nem érti mi történhetett a vejével – zokogva mondta ezt az RTL Híradónak a pénteken Tatabányán meggyilkolt 7 és 9 éves kisfiúk nagymamája. Az asszony azt is elmondta, lánya jelenleg is sokkos állapotban, kórházban van.

A nagymama szerint a veje szerető férje volt lányának, nagyon szépen éltek, szépen nevelték a gyerekeket. A férfi csak a családjának élt, nem ivott, nem dohányzott, a zene volt a szórakozása.

Nem tudja, mi történhetett a vejével, a lányával egyelőre nem tud beszélni, mert az anya sokkos állapotban van.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Sok, egymásnak ellenmondó hír jelent meg erről a tragédiáról: az egyik szerint az anya a veszekedést követően rohant el otthonról, a gyerekeit otthon hagyva. Kérdés az is, péntek délben az iskolás korú gyerekek miért nem voltak iskolában? A későbbi hír szerint az apa volt a gyerekekkel, mire az anya délben hazament, már a gyerekek halottak voltak. A kiabálás csak ez után következett.
És, hát a metál zene, amilyen zenekarnak a férfi a gitárosa volt... Engem annak idején teljesen kiborított, a gyerekeimnek megtiltottam, hogy a lakásban ilyet hallgassanak. Esetleg az apára is hatott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.