A családi gazdaságok erősítését zengte évekig az Orbán-kormány, de mostanra már nyíltan a birtokkoncentráció szükségességéről beszél az agrárvezetés is. A gazdák mindenesetre kikaparták a gesztenyét: a politikai csatát megnyerték a Fidesznek. A most rendezett első országos gazdabálra csak az elit jutott be.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Raskó György, az MDF kormány egykori államtitkára a Magyar Narancsnak 2006-ban azt mondta, hogy Jakab megkörnyékezésével lényegében az volt a céljuk, hogy ne csak a nagyüzemeknek, de az egyéni gazdáknak is legyen érdekképviseletük.” – na ez majdnem így lett! „összejöttek a műkörmösök meg az oligarchák.”!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: img1.hvg.hu/image.aspx?id=9fadb713-0bc3-4499-b4bc-f6195a8d79a6&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e
igazi népképviselő!! Hogy is van a régi vicc? "a konyakot a dolgozók választott képviselőiken keresztül fogyasztják"
Clavigo
Jakab mesternek legalább meghálálták a jó munkát egy alelnöki " job ""-al...:) A többiek,,akiket kissé àtbasztak ,,ellehetetlenítettek ?? Kapják be Orbánét,,Jakab elvtárson keresztül... Nekem jó az import kaja..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.