Szinte csodával határos módon ismét lábra tudott állni a balesetben gerincsérülést szerző lány.

Nem adtak neki esélyt az orvosok, mégis újra jár az autóbalesetben lebénult lány

A fiatal nőnek kilenc hónappal ezelőtt változott meg egy szempillantás alatt az élete, miután súlyos autóbalesetet szenvedett Ferihegynél, a 4-es út bevezető szakaszánál. Hajni nem volt bekötve, a nyilvánosság elé pedig azért állt ki, hogy felhívja a figyelmet arra, hova vezethet, ha felelőtlenül ülünk autóba. Nehéz a gyógyulás felé vezető út, hiszen gyakorlatilag a nulláról kell ismét megtanulnia járni. A lánynak azzal sem volt könnyű szembesülni, hogy gyakorlatilag deréktól lefelé lebénult.

 A gerincvelőm súlyosan megsérült, öt és fél hónap rehabilitáció után több orvos is azt mondta, fogadjam el a szomorú tényt: örökre kerekesszékhez leszek kötve. Ezt azonban én nem fogadtam el, nem akartam a testem rabja lenni

- kezdte Hajni, aki jelenleg továbbra is küzd a szegedi Szent Vincent klinikán, hogy lábát és lelkét is me

Hajninak most barátai gyűjtéssel segítenek abban, hogy folytathassa rehabilitációját, és végül célba érjen. Aki szeretne segíteni, Polgár Hajnalka számlaszámán (OTP: 11773092-00295718-00000000) megteheti. Mint a fiatal nő mondta: a jövőben szeretné segíteni sérült társait tanácsaival, tapasztalataival.

A hit az a szó, ami mindenen átsegít. Phineas Taylor Barnum idézete cseng a fülemben mindig: „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz”

– zárta reménykedve a lány.

Forrás: Blikk

Kép: Polgár Hajnalka/Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.