Egyre több minden derül ki a tatabányai borzalomért felelős férfiról.

Metálbandában játszott a tatabányai férfil, aki meggyilkolta gyerekeit

Ismerősök, barátok és a család is megdöbbenve áll a borzalmak előtt, amit az értelmiségi családból származó, mérnökként dolgozó tatabányai családapa, M. Ferenc követett el péntek délelőtt. A férfi a tragédia előtt valamin összeveszett a párjával, a nő ezért elment otthonról.

Mire visszaért, Ferenc meggyilkolta 7 és 9 éves kisfiait, majd magával is végzett. Az édesanya, Adrienn, sokkot kapott, magán kívül sikongatott halott fiait látva. Az összeroppant asszonyt a mentők kórházba szállították.Mi hallottuk Adrienn földöntúli, velőtrázó sikolyát. Ha valaki egy ilyet hall, soha többé nem tudja majd elfelejteni. Mi sem, azóta is itt cseng az a hang a fülünkben

– nyilatkozta egy utcabeli a Blikknek, aki közel él a családhoz.

– Egyszerűen felfogni sem tudjuk. Adri és Feri is diplomás, értelmiségi családból származtak, szerették egymást és a fiúkat is. Mindent azért a két srácért tettek, állandóan lufik lógtak a kerítésről, játékok hevertek mindenhol, látszott, hogy a gyerekek vannak a középpontban."

Feri is egy nyugodt, kedves és szelíd férfi volt, imádott gitározni, várta a próbákat.

"Jövő szombaton koncertjük is lett volna, nagyon boldog volt, hogy a zenekara egyre népszerűbb – mondta a család egyik ismerőse. Úgy tudni, Adriennt kórházba kellett szállítani, azóta is ott van, még jelenleg is altatásban tartják.

Lehetséges, hogy a férfi korábban pszichiátriai kezelés alatt állt – az erre vonatkozó információk egyelőre ellentmondanak egymásnak.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Igazi ""Blikkes"" blikkfang! A végére azt is kideríti a Blikk nevű papíráru, hogy azért gyilkolt, mert metálrajongó volt.
Csak nehogy a következő gyilkos az Erkelbe járjon operát hallgatni, mint a kizavart olaszok. Akkor nem lesz mire hivatkozni.
human
Úgy érzem a cikk címadója nagyon nem kedveli a metál zenét. Mert ugye miért is fontos, hogy metál zenekarban játszott?
KisGenyo2
Vizet nem ivott a gyilkos véletlenül? Mert ha igen, a cikkcímadó többé ne tegye! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.