Úgy tudjuk, hogy egy nemzetközi rendőrségi akcióban került látókörbe Kaleta Gábor.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
@simmering73: ...a híveikkel, támogatóikkal együtt...ugyan mi is van ezen a " fehér, keresztény, heteroszexuális" bagázson tisztelnivaló...???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Mi itt a furcsa? Csak azt csinálta, amit az egyház embereitől, a katolikus jobboldal lelkivezetőitől egyébként is tapasztalhatott. Isten báránykája példát vett az Úr földi helytartóitól.
Klubtag
@simmering73: ...a híveikkel, támogatóikkal együtt...ugyan mi is van ezen a " fehér, keresztény, heteroszexuális" bagázson tisztelnivaló...???
kereső
Várom Novák Katalin kiposztolt felháborodását!Bár, ha jól belegondolok- nem fog felháborodni, hiszen büszkén posztolta a berlusconis fotót is.

Romlott erkölcsű az egész társaság- és ők akarják megmondani, hogy mi az erkölcs, milyen az etikuus viselkedés. No hiszen. Szegény Magyarország.
teuton
Feher, kereszteny, fideszes, PEDOFIL!!!
Aki Én
@kereső: Berlusconinak is volt dolga kiskorú lányokkal. Ezért is meglepő(nem az), hogy fideszesek mutatkoznak vele.
kereső
@Aki Én: orbán egyik legjobb barátja, és mentora.
vitriol
@Horizont: azért ne lepődjünk meg túlzottan, hisz fideszes!
Clavigo
Itt valahogy nem tülekednek kommentelni a helyi fitymasz proletárok...
Yoda69
Ehhez a gecihez kepest meg borkai is szent. Az legalabb "csak" kurvazott es kokainozott kozpenzen. De ez a pedofil geci gyerekpornozik a magyarok penzen.
nezelodo
Majd egy két év késéssel közlik, hogy csak a biblia tanítása szerint élt, és betartotta "Szeressétek a gyermekeket!" passzust. Egyébként is bátorítást kapott a vezér olasz barátjának ügye kapcsán. A fidesz egyik megmondóembere úgyis keményen védelmébe vette a börtönbüntetésre ítélt olaszt egy interjú során. A macedón bűnöző, szöktetett haverról nem esett szó. Még a B. Zsótit várom, hogy beillessze a történetet a keresztény cselekedetek közé, és okulásként békemenettel fenyegetőzzön a védelmében.
Azt azért hiányolom, hogy nem prédikált a fazon a szószékről karácsonykor mint a másik fideszes bűnöző Békésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.