Vagy együtt győz az ellenzék, vagy sehogy – mondta a DK elnöke. Iszonyatos támadás vár a mostani ellenzékre, ha a Fidesz elveszíti a hatalmat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Amíg nem számolják fel végleg ezt a bűnszervezetet, addig ebből az országból nem lesz semmi. Ez a fidesz nevű gittegylet akár hatalmon, akár ellenzékben van, Magyarország rákfenéje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: Igen. Ne a gazdaságukból indulj ki, hanem abból, ahogyan azzá lettek.
Borsodi
Már ideje volna elzavarni a fideszt ha nem kerültek volna hatalomra minden jobb volna,de ezeket csak az Ország kifosztása saját meggazdagodásuk érdekli,ezért fel áldoznak mindenkit ha kell.
simmering73
Amíg nem számolják fel végleg ezt a bűnszervezetet, addig ebből az országból nem lesz semmi. Ez a fidesz nevű gittegylet akár hatalmon, akár ellenzékben van, Magyarország rákfenéje.
kereső
@Nyírfa: De, hát az számukra nem a pokol, hanem a mennyország- még az odavezető út is az. Te,mint tisztességes ember, pokolnak tartod mindezt- de ők nem. Számukra az lesz a pokol, ha mindentől búcsút kell venniük- a hatalomtól, a gazdagságtól,a másik emberen való uralkodástól.
Yoda69
"Iszonyatos támadás vár a mostani ellenzékre, ha a Fidesz elveszíti a hatalmat."

Szerintem ez a tamadas nem azutan lesz, hogy a fideSS eleszti a hatalmat, hanem elotte. Ha sikerulne oda eljutni hogy levatsuk ezt a maffiat, akkor torvenymodositassal lehetoseg van sok mindenre. A fideSSnek nem sok lehetosege maradna. Viszont addig a fideSS maffia mindent el fog kovetni hogy hatalmon maradjon, es ehhez nem fogjak syegzelni a magyar emberek penzenek milliardjait felhasznalni. De Gyurcsanynak abban tokeletsen igaza van, az ellenzek csak egyutt gyozhet.
Kulon-kulon NEM!
Nyírfa
@kereső: Erről van szó. A hatalom és a vele járó előnyök, gazdagság elvesztésétől való félelem , ha bevallják, ha nem, ott lapul a tudatukban. Ahogyan az is, amilyen módon hozzá jutottak. Tisztában vannak a saját törvénytelenségeikkel, a büntetőjog alá eső visszaéléseikkel, a csalásokkal, a közpénz magánpénzzé tételével, sorolhatjuk, mi minden miatt szoronghatnak.
Tudják, hogy megvádolhatóak hazaárulással is. Szerinted mindezek tudatában képesek boldogan élni?
Nézd meg Orbán családját, a feleségét, a fiát , Szijjártó amortizáltságát, lassan beszélni nem tud, Rogán ránézésre 20 évet öregedett, Bayer leépült, Simicska fülét-farkát behúzva lapul. Górcső alá lehet venni mindannyiukat, egyetlen nyugodt lelkiismeretű, elégedett embert sem találnánk közöttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.