Vagy együtt győz az ellenzék, vagy sehogy – mondta a DK elnöke. Iszonyatos támadás vár a mostani ellenzékre, ha a Fidesz elveszíti a hatalmat.

(Forrás: 24.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Már ideje volna elzavarni a fideszt ha nem kerültek volna hatalomra minden jobb volna,de ezeket csak az Ország kifosztása saját meggazdagodásuk érdekli,ezért fel áldoznak mindenkit ha kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: Igen. Ne a gazdaságukból indulj ki, hanem abból, ahogyan azzá lettek.
Borsodi
Már ideje volna elzavarni a fideszt ha nem kerültek volna hatalomra minden jobb volna,de ezeket csak az Ország kifosztása saját meggazdagodásuk érdekli,ezért fel áldoznak mindenkit ha kell.
simmering73
Amíg nem számolják fel végleg ezt a bűnszervezetet, addig ebből az országból nem lesz semmi. Ez a fidesz nevű gittegylet akár hatalmon, akár ellenzékben van, Magyarország rákfenéje.
kereső
@Nyírfa: De, hát az számukra nem a pokol, hanem a mennyország- még az odavezető út is az. Te,mint tisztességes ember, pokolnak tartod mindezt- de ők nem. Számukra az lesz a pokol, ha mindentől búcsút kell venniük- a hatalomtól, a gazdagságtól,a másik emberen való uralkodástól.
Yoda69
"Iszonyatos támadás vár a mostani ellenzékre, ha a Fidesz elveszíti a hatalmat."

Szerintem ez a tamadas nem azutan lesz, hogy a fideSS eleszti a hatalmat, hanem elotte. Ha sikerulne oda eljutni hogy levatsuk ezt a maffiat, akkor torvenymodositassal lehetoseg van sok mindenre. A fideSSnek nem sok lehetosege maradna. Viszont addig a fideSS maffia mindent el fog kovetni hogy hatalmon maradjon, es ehhez nem fogjak syegzelni a magyar emberek penzenek milliardjait felhasznalni. De Gyurcsanynak abban tokeletsen igaza van, az ellenzek csak egyutt gyozhet.
Kulon-kulon NEM!
Nyírfa
@kereső: Erről van szó. A hatalom és a vele járó előnyök, gazdagság elvesztésétől való félelem , ha bevallják, ha nem, ott lapul a tudatukban. Ahogyan az is, amilyen módon hozzá jutottak. Tisztában vannak a saját törvénytelenségeikkel, a büntetőjog alá eső visszaéléseikkel, a csalásokkal, a közpénz magánpénzzé tételével, sorolhatjuk, mi minden miatt szoronghatnak.
Tudják, hogy megvádolhatóak hazaárulással is. Szerinted mindezek tudatában képesek boldogan élni?
Nézd meg Orbán családját, a feleségét, a fiát , Szijjártó amortizáltságát, lassan beszélni nem tud, Rogán ránézésre 20 évet öregedett, Bayer leépült, Simicska fülét-farkát behúzva lapul. Górcső alá lehet venni mindannyiukat, egyetlen nyugodt lelkiismeretű, elégedett embert sem találnánk közöttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok