Kaleta Gábor büntetőpere márciusban kezdődik. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
No lássátok feleim szümtükkel, milyen aljas társaság gyűlt össze a magyar kórmány körül? Szerintem nem egyedül volt és a petya is zselézi vagy vajazza a fejit vamiért ez bukta lesz tesvírek, mert ez pedofíl pornó hálózat lehetett, és nemzetközi is egyúttal maffia is. Szép lepel hullott le mára a mi borkaink után itt az újabb szégyenfolt, amit az álszent propaganda miniszter sem visel el, de itt van tóni is a kersztyény családjával huszármentés karácsony után borul a bili ott is, de van még pedofil plébános. vakkomondor, és hasonlók. Csicsás börtön stb...
Egy hatalmas gennyes tályog telepedett az országra a fidesszel. Két választás után lett vége a hallgatásnak, és már nem lehett védeni ezt a gyalázatos kompániát. Úgy néz ki a fideszből elkezdett kifolyni a trágyalé.
Lepényleső
Egyet-kettőt miért is töltött volna le,hiszen ők mindenkinél jobban teljesítenek? Ő ebben volt jó?
-S vélhetően mindannyiuk minden másban mint amiért a kimagasló illetményüket kaparintják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.