Minden bizonnyal nem leszek tagja a 2022-ben megalakuló kormánynak – erről Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gyurcsány: "Nem leszek tagja a 2022-ben megalakuló kormánynak"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Gyurcsány Ferenc arról is beszélt, hogy önmagát jó ízlésű, tisztességes politikusnak tartja, akit sokan szeretnek, de  sokan nem akarják őt a kormányba.

Olyan személyt keresünk, aki képes integrálni a DK-tól a Momentumon át a Jobbikig az ellenzéket

– tette hozzá Gyurcsány Ferenc, és erre a feladatra szerinte lesz nála alkalmasabb személy.

A DK elnöke arról is beszélt, hogy pártelnökként igen, kormánytagként viszont nem lesz befolyása a 2022 utáni kormány munkájára.

Gyurcsány szerint Trianon sokaknak igazodási pont, de elvárja, hogy ellenfelei vegyék tudomásul, hogy mások viszont a jövőbe tekintenek.

Azt is el tudja fogadni, hogy a konzervatívok mást gondolnak az adópolitikáról, mint ő, de elvárja, hogy ne tartsák őt hazaárulónak azért, mert más gondol. Ha ez így lenne, nem lenne különösebb baja sem Orbán Viktorral, se mással

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Eriksson: Azt mondta 2006-ban is, amikor a fideSS kicsinalta az osszevagdosott oszodi beszeddel.
Ahhoz kepest mara a masodik legnagyobb part lett a DK.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...azt nagyon remélem...viszont azt is biztosra veszem, hogy nem ez az utolsó szava ezzel kapcsolatban...ígért ő már ilyent és másnap meghazudtolta...
Nessy
Jó lenne találni valakit aki vele együtt fogná össze az ellenzéket, de nélküle alakítana koalíciós kormányt!
Clavigo
@Csizmás Kond: Nem kell félni Gyurcsánytól...ezt közölheted Orbán apáddal is,,,mikor szünetet tartasz az ánusza fényezésekor..
namihami
@Pegero: Ezek szerint a Füstös normális?
Hát, Grazban nem ez a vélemény. És ez már csak rosszabb lesz. Nem neki, hiszen nincs aki meg merné mondani neki. De az ország GONDOLKODÓ rétege már tudja-érzi. Ez már a ""mészárosok-vők-sajátlábonállók"" országa.
adrenalink
És? Ott lesz "az előretolt helyőrség" Gyurcsány 2.0 alias Dobrev Klára... :-(
verőce21
Ez a dilinyós azt hiszi, hogy majd Ő futtat egy kormányt, mint egy zenekart a menedzser.
Eriksson
Bármit mond Gy, nincs jövője, nincs mája. 2022-ig biztos nem húzza ki.
division
@Nyírfa: Így van, talán rájött végre magától hogy tűnjön már el a fenébe.
Yoda69
@Eriksson: Azt mondta 2006-ban is, amikor a fideSS kicsinalta az osszevagdosott oszodi beszeddel.
Ahhoz kepest mara a masodik legnagyobb part lett a DK.
justhpeter
Nekem speciel nem kell sem Orbán, sem Gyurcsány, de mondhatnám azt is, hogy egy sem azok közül az ellenzékiek közül, aki tíz éve csak azért megy be a parlamentbe, mert melegedni lehet és olcsó a büfé. Vagy fel tud mutatni az ellenzék egy fiatal, értelmes, pragmatikus garnitúrát, vagy elbukik és továbbra is a begyepesedett és hazug álkeresztények fognak kormányozni, akik mellett biztosan ki fog ürülni az ország.
Csizmás Kond
@Clavigo: Az műveltséged egyenes arányos a pártállásoddal.
namihami
@Pegero: Hát igen! Milyen más stílus és hozzáállás várható el egy fehér, keresztény, heteroszexuális (?), elkötelezett jobboldalitól?
Biztos igazad van az agyi képességeimmel kapcsolatban, de azért te se próbálkozz egy szellemi olimpián még az előselejtezővel sem. Illetve mégis, hiszen a remény...
pécsi
Feri! Az Orbán kormányban 2022-ben neked nincs helyed! Hülye vagy?
polgi42
Nem fog eltűnni soha.Gyurcsány rendkívül manipulatív és egoista . Mindig méricskél, a világra figyel, és mindig magához méri a többi embert. Az életenergiáját a figyelemből, az elismerésből nyeri, ezért igyekszik magát valamiféle kiválasztott, kiemelkedett, felsőbbrendű szerepkörhöz juttatni.Ez a megnyilvánulása is ezt bizonyítja.Ne legyünk naivak, csak meg kell nézni,kiket vitt vissza a közéletbe Karácsony!vagy a többi gyurcsányi ""összefogással ""hatalmat kapott polgármester.
Gyurcsány a ""Szürke eminenciás""…szerepében tetszelegő személy. Jó taktikus és karizmatikus személy, aki a háttérből irányítja a történéseket.
Minél többet szerepel a médiában --bármilyen kontextusban--annál erősebbnek érzi magát.
Eriksson
@Yoda69: Nem gondolom, hogy valakik összevagdosták volna az öszödi beszédet az ő kicsinálására.
Bármikor olvasható az eredeti szöveg, amit Gy. a mai napig úgy emleget, hogy élete legjobb beszéde volt.
Ne legyél ennyire elvakult, árt az egészséges szépségednek.
Yoda69
@Eriksson: Akkor csak te nem tudsz szoveget ertelmezni. Az oszodi beszed a hazugsag felszamolosarol szolt, ami az MSZP-t jellemezte. Ezzel, es ezek folytatoival akart leszamolni Gyurcsany.
A teljes szoveget a fideSS media sosem adta le, csak a kurvaorszagos reszt toltak agyba fobe. Egy sikagyu atlag fideSSes ennyit is fogott fel belole kb. De arra eleg volt ez is hogy jo nehany ezer birkat vigyen az utcara, es a kubatov fele naci verolegenyek vezenyletevel hetekig terror alatt tartsak Budapestet es annak lakoit.
verőce21
A (K)láriferi csak a háttérből akar a magyar népre lövetni...! :)
ómió
Pedig megint "elkúrtuk"-ot jelenteni csak úgy lennél képes!
Eriksson
@Yoda69: Hiányosak a lényegi ismereteid: www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE

Csak a síkagyú, mindig mindent kényszeresen másként magyarázó elvakult gyurcsányisták próbálták magyarázni a beszédet. Feleslegesen, hiszen az úgy volt jó, ahogy volt. Ezt maga a mi Ferink is megmondta.
Meg is kapta érte a megérdemelt jutalmát a szociktól. Először a pártelnökséget vonták meg tőle, aztán lemondatták a me. tisztségről. A Fideszéknek itt elég volt visszatartaniuk a röhögést.
Nessy
Nos, ennyivel "bölcsebb" Orbán! Ugyan többet állít tudatosan valótlant kormányával egyetemben, mint eddig bárki, de nem vallja be! Sőt mindig talál bűnbakot, hogy amíg azt utálja a jó nép, nyugodtan lehessen tönkre egészségügyet, oktatást stb. , és milliárdokért vásárolni szavazatokat a határon túlról. Aztán jöhet a bevándorláspártiak, Soros mantra!
Yoda69
@Eriksson: Mondon hallgasd meg es ertelmezd a szoveged. A te esetedben a szoveg sebesseget vedd lassura, hogy biztos megertsd a szavakat. En nem voltam se MSZP-s se Gyurcsany hivo. KISZ-tag is csak par honapig, mert kirugtak. Viszont az oszodi beszed utan Gyurcsany nagyot nott a szememben.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 10:50
Végre megint egy hozzáértő vélemény.
Így tovább emberfejü korcs kutya.
Kis fideszes fasztarisznya.
Eriksson
@Yoda69: Megismétlem amit 10:50-kot írtam:
"Csak a síkagyú, mindig mindent kényszeresen másként magyarázó elvakult gyurcsányisták próbálták magyarázni a beszédet. Feleslegesen, hiszen az úgy volt jó, ahogy volt. Ezt maga a mi Ferink is megmondta.
Meg is kapta érte a megérdemelt jutalmát a szociktól. Először a pártelnökséget vonták meg tőle, aztán lemondatták a me. tisztségről. A Fideszéknek itt elég volt visszatartaniuk a röhögést."
Érted így is, vagy írjam szótagolva.
Az egész kiszivárogtatás merénylet volt Gy. ellen a szocik részéről, hiszen ezek a gondolatok nem a nagyközönség előtt hangzottak el, hanem egy zárt körű szoci gyűlésen, "maguk között".
kereső
@Nessy: Nos ennyivel "bölcsebb" orbán, és níilvánvalóan ezért ennyivel alkalmasabb is. Hazudjon, lopjon, csaljon, naponta váltson elvet, világnézetet- csak kösse át trikolórral, és máris minden rendben van.
Yoda69
@Eriksson: Felőlem ismetelheted magadat ezerszer is, a lenyegen nem valtoztat. Vagy nem érted, vagy nem akarod érteni a szöveget. Ezt csak te tudhatod. Viszont azt egyetértek hogy politikai merénylet volt gyurcsány ellen. És aki elkovette most a fidessben feszít.
Eriksson
@Yoda69: Nekem az a sanda gyanúm, hogy neked teljesen mindegy mit ír ez az @Eriksson: nevű alak. De ha már itt van, csak ki csűrsz-csavarsz valamit magadból, még ha sok értelme nincs is.

Egy a lényeg: Bármit mond Gy, nincs jövője, nincs mája. 2022-ig biztos nem húzza ki.
simmering73
Látom az összes agymosott illiberális fideszbarma itt nyüszít. Pedig tetszik, nem tetszik tény: Gyurcsány körme alatt a piszok többet ér, mint az egész fideszbagázs veletek együtt.
Nyírfa
@division: Magyarázhatod a saját szád íze szerint a Gyurcsány által mondottakat, és az általam írt kommentet, de sem ő, sem én, nem azt mondtuk, amit Te kiolvastál belőle. Ez olyan, mint a mára geggé vált önfelfüggesztés a Néppártból. :DDD
kereső
Régen hoztam már ide "kedvencet", az örök Ady-t.
A Mindegy átka

Sorakoznak s elfutnak a hetek,
Mintha kórház-szagtól futnának.
Talán nem volt soha ilyen beteg
Az Élet, mely szennyesen bukdos
S nem tud eljutni tiszta kuthoz.

Máskor se volt itt élni jó dolog,
De viharok sürübben jöttek
És többen voltak zúgó bátorok.
Most már a reménytelen Mindegy
Túlságosan meggyőzött minket.

A Mindegy, mi ma mindent összetör,
A lágy ujjakat összefonja,
Hogy nem szorul össze az ököl.
S hogy itt még valami teremjen,
Gyertek, menjünk a Mindegy ellen.

Igenis: kell a bátor lobbanás
S nem élet, hogyha nem kiáltjuk,
Hogy minden vannál mindig jobb a más.
Gyujtsuk ki jól a sziveinket:
Csak azért se győzhet a Mindegy.
1913./Ady Endre/
kereső
Akik nem értik, hogy miért is ide- azoknak szivesen elmagyarázom.
Nyírfa
@justhpeter: A Momentum erős párttá fog érni, és elképzelhető, hogy ők fogják diktálni a kormányalakítást. Tegnap , ahogy hallgattam Lendvai Ildikót a Nap hírében, sokadszor gondoltam arra, hogy talán ő az az ember, aki újjá szervezhetné az MSZP-t.
Olyan erős volt ez az érzésem, hogy szívem szerint azonnal értesítettem volna, hahó, Ildikó, pattanj vissza a lóra, és rázd gatyába a tieidet! :)) Nagyon okos, értelmes ember, kár, hogy nem most fiatal.
division
@Nyírfa: Nem gondoltál még arra, hogy ki kellene menned külföldre dolgozni?:-)) Lendvai, MSZP, MSZMP, Thürmer, de szép is lenne...
namihami
@Pegero: Hogy szép-e az életed, azt nem látom át, de hogy nyugodt, az biztos. Továbbra is ezt kívánom neked.
Béla333
"Gyurcsány: "Nem leszek tagja a 2022-ben megalakuló kormánynak""
Hát ha a Fidesz marad '22-ben, akkor biztosan így is lesz!
Szerényen elkezdte fújni a Feri a passzát szelet...
tudode
Tárgyilagosan!
.
Gyurcsány Ferenc a jól bevált karaktergyilkolásból képes volt felállni, mert politikus alkat, egy igaz beszéd miatt, amit kikukkoltak a fijug, hallgatóztak, mint a vénasszonyok!
.
Őfélesége tartozik egy iGAZ beszéddel, mert ország világ belelát a cinkelt kártyájába, mint pl. nincs mit hozzátenni az alábbi cikkhez:
.
---- MARKÓ BEÁTA: DEBRECEN MAGYARORSZÁG FŐVÁROSA?
.
nepszava.us/marko-beata-debrecen-magyarorszag-fovarosa/
.
A szocialisták ha csak 1%-át megengedték volna maguknak, nagy csatazaj lenne.
.
Tehát rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül, mert több van a kisujjában, mint őfélesége ki tudja hány kg-jában!
Nyírfa
@division: Ha fiatal lennék, nemcsak dolgozni mennék ki, hanem végleg.
division
@Nyírfa: Én még mondhatni fiatal vagyok ( persze mihez képest), mégsem mennék ki, de nem lehetünk egyformák.
Nyírfa
@division: Érthető. Neked tetszik, ami van.
division
@Nyírfa: Inkább úgy fogalmaznék, nem függök a rendszerváltás óta a kormányoktól, annyit keresek amennyire képes vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.