Indítsunk mozgalmat a NAT védelmében - mondta Bencsik András, miután beszélgetőpartnerei főhajtással ünnepeltél, hogy hajlandó volt elolvasni a 150 oldalas oktatásról szóló itinert. Amit ezután mondott még Bencsiktől is nagyon durva!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Aki Én: teljesen fölösleges vitázni, ezzel az agyilag nyakatekeredettel...
ezért nem veszik föl sehová melózni,mert egy óra múlva azt hiszi magáról,hogy ö a fönök és át akarja venni az irányítást,... komplett kakukk a tibink.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: még a végin gyurcsányt fogja idézni,hogy akinek nem tetszik,annak el lehet menni...
Aki Én
@csak úgy...: ...tudom, de komolyan mondom, szórakoztat. Habár nem szép dolog beteg emberen mulatni.
Nessy
Ide figyeljen Bencsik elvtárs! Ilyen "kötelező" baromságok, esetenként ugyan más előjellel, de az ötvenes évek elején voltak divatba a közoktatásban. És miért nem lehet egy diáknak más véleménye? Pont így lehetne vitakultúrára tanítani a nebulókat! Az óra végén aztán jöhet a NAT féle kőbunkó, amit hivatalból "megtanul" a diák, majd az adandó első alkalommal el is felejt! Nem politikáról lehet csak vitatkozni elvtárs!!! Remek alkalom pl. egy irodalmi mű!
Nekem erről a kötelező irodalom oktatásról eszembe jut, amikor Petőfi "Puszta télen" c. verséről volt szó, és a jó elvtárs magyar tanárunk majdnem szekundával "jutalmazta" a feleletemet, mert egy szép tájleíró költeményként beszéltem róla, holott a tankönyv szerint "a paraszti élet nyomorúságát" ábrázolta benne a költő!
Hogy is mondta Arany? Gondolta a fene!
Tudja Bencsik elvtárs nézőpont kérdése, mit lát a versbe! De nekem ne írják elő, hogy mit lássak bele! Aztán megszoktuk, hogy elolvastuk mit kell benne látni, és sokáig még később sem tudtunk egy, egy verset élvezni! Ez a céljuk???
Nessy
@csak úgy...: Az a baj, hogy el is mennek sokan! De nem azok, akik a kutyának sem hiányoznának!
csak úgy....
@Nessy: gondolod,hogy ezt egy shikar & erikkson duett megérti ? ezeknek már egy sámán sem használ,aki ki bírja üzni belölük a rossz szellemet...
-persze az említettekben, csak szellentés van és nem szellem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.