Kezdetben hitelkeret, később tőkeemelés formájában raknak pénzt a veszteséges erőműbe.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Amiről tudunk nyilvánosan, a 8 milliárdos osztalék tavaly! A többit fedi a jótékony homály, és az "üzleti titok"!
lusta
@RonaGyuri: Na ezt tesszük most vissza. Az összes adófizető. Így kell kilopni zemberek pénzét. A jakuzánál, a maffiánál most szervezik a tanulmányutakat Magyarországra.
nezelodo
Eddig abban a tévhitben éltem, hogy a kormányunk felvirágoztatja az országot, nem pedig tönkreteszi a köz javainak ellopásával.
kereső
@Nessy: 11 az a 8. annyiról tudunk. Ja , és ezt megelőzően a 7 milliárd vissza nem téritendő támogatásról. Amiből aztán az osztalék egy része keletkezett. A többi meg az előző tulaj által- rekultivációra, és a CO2 kibocsájtás csökkentésére félretett eredménytartalékból.
Most meg majd fizethet az állam/ az adófizetők mindent. A visszavásárlást + rekultivácó + tőkepótlás.
Ez is milyen jó üzlet volt lölőnek, mint rogánéknak a kötvény.
Nessy
@kereső: De a híveket ez nem zavarja! Ezzel az a baj, hogy nem csak nekik kell állni a cehhet, hanem az egész országnak!
Nessy
@nezelodo: Kedvesem! Hinni a templomban, és a fidesz pártgyűléseken kell! Miután a kettő fedésbe van, elég az egyik helyre elmenni! Sőt, elég a királyi médiának hinni! :-)))))))))
nezelodo
@Nessy: Csak viccnek szántam, a templom és a hit már nem hat meg azóta, amióta azok pöffeszkednek az első sorokban, akik és a családjaik éppen a vallás betiltásán fáradoztak. Ma pedig kioktatnak, és pirulva hallgatnám az "ősi keresztény családok sarjait", ha nem tudnám kik ezek, és hogy milyen a "fehér, keresztény heteroszexuális" ember. Most akkor boruljak le a Borkai, meg a limai volt nagykövet, meg az asszonyverők stb. előtt?
Nessy
@nezelodo: Tudom! Azért mertem így válaszolni neked! :-)))))
Én is akkor sokalltam be, amikor amikor a szentbeszédből kormánypropaganda lett, és politikusok hirdettek igét a szószékről.
Státuszkeresztények, mert az érdekeik per pillanat így kívánják.
Ha holnap arra lenne "szükségük", pravoszlávok, de akár muzulmánok is lennének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.