A férfi szerint a nő törvénytelenséget követett el azzal, hogy megnevezte őt, mint támadót.

Hihetetlen: beperelte a bántalmazója a felismerhetetlenségig megvert Orosz Bernadettet

Orosz Bernadettet, a nőt, akit volt barátja, egy nyugalmazott katona a felismerhetetlenségig összevert és majdnem megölt, beperelte a bántalmazója.

Azért követel a nőtől ötmillió forintot, mert ő nyilvános Facebook posztjában megnevezte őt, mint elkövetőt, és szerinte ezzel a személyiségi jogait sértette meg.

“Ezt ahhoz tartom hasonlatosnak, amikor százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kérte a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre.”

- mondta dr Gál András, Bernadett sértetti képviselője.

A hatgyerekes anya novemberi Facebook-posztja után levelet küldött Varga Judit igazságügy-miniszternek, amiben kritizálta a hatóságok hozzáállását az áldozatvédelemhez. Bernadett arra is felhívta a miniszter figyelmét, hogy az utóbbi hónapok sorozatos tragédiái jelezték, mekkora probléma a családon belüli erőszak az országban.

Forrás: NTRNTE/Facebook

Kép: TV2

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ott követte el az első hibát, hogy írt Varga Juditnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ott követte el az első hibát, hogy írt Varga Juditnak.
sveikukac
Most már nagyon kíváncsi vagyok, valóban, hogy miféle kimenetele lesz ennek az ügynek.
Mert annak a véglénynek - elnézést kérek tőlük, egyébként - már régen a börtönben kéne rohadnia, nagyon hosszú ideig bezárva, Ám ebben az országban... áh, le sem írom, mert közben esetleg elhánynám magam.
Borzalom, ami itt lett!
görbetükör
Nagyon magabiztos. A vak komondorosokhoz tartozik. Még meg is nyerheti a pert.
Illibsi keresztény kultúráju államban ez az igazságtétel.
Erre szavaztak a híveik.
1magyar
Rohadna meg az is aki azt a törvényt alkotta, hogy nem lehet a bűnözőknek a teljes nevét,képét kiírni és kitenni a médiában!
Mekkora szemétség, hogy a normális emberek neve bármikor a tetves bűnözők meg védve vannak a nyilvánosságtól.
Fideszék azonnali törvényt módosíthatnának erről. Ne védje törvény a gazembereket.
jesz
@1magyar: a perui gyerekpornós nagykövet neve, fényképe mindenhol látható...ezé a faszié meg nem...

Ennek a majomnak valakik nagyon takarják a seggét...lehet hogy van is miért?
Nessy
Még a végén tényleg a tettest fogják szentté avatni! Amikor vadállat módjára viselkedett, akkor nem volt ember, ergo nincsenek "személyiségi jogai"! Az emberre támadó kutyák pofáját sem takarják ki, és ez a hapsi sem volt akkor és ott különb!
Rockxy
Annak a jogásznak is nyilvánossá kellene tenni a nevét és a pofáját, aki ezt a tetűt biztatja.
Mert biztosan nem a saját eszétől olyan okos.
nezelodo
@Rockxy: Nem emlékszel, honnan származik a fenyegetésként elhangzott beszólás? "Jönnek az ügyvédek elintézik, oszt' jónapot!" A fejétől romlik a hal... És a módszer áthatja az egész országot. Ezen elvek szerint nem kell nekünk az a veszedelmes migra tömeg, a nagy ember vezényszavára kiirtja egymást a magyar.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
A történet ott kezdődik, hogy az elkövető nem nevezhető embernek. Aki képzett verekedő, sőt megkockáztatom: gyilkológép, kb. 40 kg-al nehezebb vadbarom, mint az a nő és kezet emel rá, sőt szemmel láthatólag csaknem agyonverte, ne nevezzük már embernek jó? Kikérem a normális férfiak nevében!
Egyszerűen elképesztő, hogy ebben az országban mindent lehet. Itt a bűnozők seggét kinyalják, az ügyvédek összejátszanak az elítéltekkel, a politiksok nyíltan lopnak ezerrek következmények nélkül, hát álljon már meg a menet!
Az tudjuk, hogy férfi soviniszta államban élünk, divat a nők bántalmazása, háttérbe szorítása minden téren. Ugyan akkor 400 %-os teljesítményt várnak tőlük minden tére, ráadásul szüljenek még erre a rohadék országra több porontyot, hadd szendvedjenek azok is...
Nooomális?
Na most a javaslatom a következő: fel kell keresni ezt a szép szál büdöslábú ganét és szívlapáttal addig verni, amíg cafatokra nem szakad.
Ez a humánusabbik javaslatom.
A kevésbé humánus az, hogy megvárjuk a nyarat és napra kötjük víz nélkül, amíg szét nem ég a retkes dög!
namihami
Figyeljétek meg, az lesz a vége, hogy a nő sajátmagát verte agyba-főbe és ártatlanul vádolta meg ezt a védtelen és szende férfit, aki a templomi kórus legszerényebb tagja. Talán még néhány milla fájdalomdíj is leesik neki.
advocat
És nem mint támadót nevezte meg, hanem volt élettársát! Egyébként lebutult katona, viszont a bántalmazott némi anyagi kárpótlást követelhet! És ő fog jobban járni! (Jobb kifejezés nem jutott az eszembe!)
csipetke
Micsoda vastag bőr lehet ennek az embernek(?) a pofáján?! Az ilyen férget ki kéne nyírni, mert az ilyen nem változik, agresszív marad. Innentől viszont nem lesz nő, aki szóba áll vele

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.