Szinte már alacsonyan szálltak, mikor lekapta az autókat a rendőrségi traffipax Kecskemétnél az 54-es főúton.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a kecskeméti rendőrök az 54-es főúton sebességellenőrzésük közben két olyan autót is bemértek, amelyek a lakott területen kívüli megengedett legnagyobb sebességet – 90 km/h – átlépve, 210-zel és 226-tal közlekedtek. Ezeknek a gyorshajtásoknak a büntetési tétele autónként 300.000 forint és 8 büntetőpont.

210-zel és 226-tal száguldoztak az autósok Kecskemétnél – fotók

Fotók: police.hu

Az ellenőrzések célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, a jogsértő módon közlekedők forgalomból történő kiszűrése. A sebességmérés tapasztalatai azt mutatják, hogy a járművezetők továbbra sem számolnak a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával.

210-zel és 226-tal száguldoztak az autósok Kecskemétnél – fotók

210-zel és 226-tal száguldoztak az autósok Kecskemétnél – fotók

"A rendőrség nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy a gyorshajtás a közúti balesetek bekövetkezésének egyik legfőbb oka. Sebesség túllépése esetén sokszorosára nő a fékút, és a vezető nem ura többé a járművének. A gyorshajtó járművezető felelőtlen magatartásával ráadásul nem csak a saját, de mások testi épségét is veszélyezteti" – figyelmeztet a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a közleményében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Az, hogy az ilyen tetük megdöglenek, nem hír...de hogy a többi " normális " autóst veszélyeztesse, az már közügy. Mit ér az ilyennek 300 ezres büntetés ??? Zsebből kifizeti. De ha a sittre megy a kiéhezett kanok közé, maradandó " élménye lesz " a priccsen, és az orális szobában...:-))))
Clavigo
Qrva @nyjukat,,azt... Vazze,,jogsit- kocsit !!!:bevonni tőlük,,aztán sitt...,hogy érezzék a törődést is.
vacsi
"A gyorshajtó járművezető felelőtlen magatartásával ráadásul nem csak a saját, de mások testi épségét is veszélyezteti" – figyelmeztet a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság "
Ez így, sajnos, nem igaz! Az igazság az, hogy mivel az ilyen mocskoknak drága, jó kocsijuk van, meghalni mindig az ártatlan áldozatok halnak meg. Lásd pl. a szlovák nőt, aki 4 embert gyilkolt meg!
És nem elég, hogy a rendőrök ezeket elfogják, ha azután jön egy lelkiismeretlen ügyvéd, egy korrupt bíró, stb... és már megint vidáman száguldoznak! Mögöttük meg a halál...
Főlökött
Költse gyógyszerre a yard tagja a büntetést !!!

Nem vagyok elfogult, el kellett mennem Pécs-ről, Debrecenbe. 370 Km. A 4-es gyorsforgalmi úton, mely gyorsforgalmi út, hol 90, hol 110-el lehet menni.
A helyzet 2x2 sáv, középen elválasztva és állításuk szerint ott csak 90-el lehet menni -> Szolnok közelében. Lekaptak 113-al. Befizettem a 30e. + 4 büntetőpont :), de költsék gyógyszerre !!!
Ennyi a véleményem és nem több.

Panaszkodni pedig nem kívánok, mert ebben a hatalmas demokráciában, mindíg a hatóságnak - közigazgatásnak adnak igazat, akkor pedig minek panaszkodni (?). Felesleges köröket nem kívánok futni.
Utoljára 86' -ban büntettek meg gyorshajtásért, tehát nem vagyok egy száguldozós fajta, mielőtt bárki mást gondolna, csak próbáltunk minél előbb hazaérni és még több mint 200Km visszavolt.
simmering73
8 büntetőpont??? Azonnal bevonni a jogosítványt. Aztán egy év múlva lehet újra vizsgázni.
Lepényleső
Talán a kormánypropagandának akartak maradéktalanul megfelelni,mindenkinél jobban teljesíteni?
Ludas Matyi
sok köcsög azt hiszi magarol, ha a segge ala kerül egy több szaz loerös Auto, akkor ra a törvenyek nem vonatkoznak.Az ilyen barmok gyilkolnak meg csaladokat a 0,0-as IQ-jukkal, mert atültek a Suzukibol a kemeny autokra es most akarnak valamit bizonyitani, hogy "qrva jo soför vagyok, meg ha halvany fingom sincs ekkora sebessegröl es az Autok technikajarol" neki lehet azt amit a masoknak nem. Azok a köcsökög akiknek hosszu -hosszu kilometert kell egy celhoz megtennie, induljon el elöbb es Keep cool faßszopo!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.