De vajon kinek állhat ez az érdekében?

A migránsokhoz olyan információk jutottak el, hogy a magyar határt megnyitották, érdemes erre jönni, ez azonban nem igaz – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

A főtanácsadó szerint az embereket ezzel a dezinformációval terelték át a magyar határra, miközben azt kettős kerítés, korszerű technikai eszközpark, jelentős létszámú rendőr és katona, illetve a jogi határzár is védi. Bakondi György úgy értékelte a helyzetet, hogy egy politikai nyomásgyakorlásról lehet szó.

Rámutatott, 100-120 ezer illegális migráns van a balkáni útvonalon, és százasával érkeznek a görög szigetekre. Komoly kockázatot jelent az esetükben, hogy akár az Iszlám Állam nevű terrorszervezettől is érkezhetnek, vagy azért, hogy destabilizálják a belbiztonsági helyzetet az unió tagállamaiban.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nagyon meglepődhettek, hogy még mielőtt fel tudták volna használni a bebolonditott szerencsétleneket, a szerbek elszállitották őket a határról. Puff- egy saller szállt a szélben.
kokopelli
@jesz: Motto: "A lehetetlent azonnal teljesítjük,de a csodákra egy kicsit várni kell!" /Fidesz/
Nessy
@jesz: Ha a világ nem is, a királyi média egy hétig is eléldegél a témán!
Tényleg, azok a táblát tartó gyerekek rémisztőek lehettek határőreinknek!
Vakondi elvt. még mindig reszket, ha rájuk gondol. Ezért is egy nem ott, nem akkor készült képet tett inkább közzé, hogy ne zavarja meg a hívek keresztényi lelkét!
kulabombaafityiszre
Ezt azért tudja a bakondi mert maga a viktor mondta neki:hé gyuri szóljál már a habonynak
valakik küldjenek már a határra menekülteket.
kereső
@Nessy: Egy valamikor Görögországban készült képpel erősitettek rá a főtanácsadó mondandójára. De ez nem "fake news",.Akkor nem lenne az, ha méltóztattak volna odairni a kép alá "illusztráció".
Nessy
@kereső: Jó, de akkor nem lett volna kellően elrettentő kép a híveknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.