Mínusz 2 és plusz 2 között értékelte Orbán Viktor a fideszes honatyákat. Mínuszos minősítést az kapott, akinek nem lennének jók az esélyei az egyesült ellenzék jelöltjével szemben 2022-ben, de a győri időközi választás eredménye azért megnyugtatta a Fideszt és a pártelnököt is – tudta meg a 24.hu. Volt olyan politikus is, akinek este tizenegy órára szólt a meghívója a Várba.

A 24. hu információja szerint Orbán Viktor megnyugodott a győri polgármester-választás után, amelyen simán nyert a kormánypárt jelöltje, és a pártelnök-miniszterelnök immáron a 2022-es parlamenti választásokra készül.

Hosszabb szünet után, szerdán találkozik újra Orbán Viktor és a Fidesz-frakció tagsága. A képviselők Balatonfüreden, a háromnapos kihelyezett ülésen indítják el a parlamenti évadot. Ez lesz az első alkalom arra is, hogy megbeszéljék egymás között, ki milyen értékelést és instrukciót kapott a Karmelita kolostorban a miniszterelnöki irodában lezajlott négyszemközti megbeszélésen.

Orbán Viktor ugyanis korábban egyéni konzultációkra hívta a pártszövetség valamennyi választókerületi elnökét

– írja a 24.hu.

Korábban az atv.hu is beszámolt róla, hogy a miniszterelnök egyéni konzultációkat tartott. A megbeszélések nagy lendülettel el is kezdődtek: Orbán a miniszterelnöki teendői mellett rengeteg időt áldozott a fideszes képviselők fogadására.

A 24.hu szerint

volt olyan politikus is, akinek este tizenegy órára szólt a meghívója a Várba.

A miniszterelnök-pártelnök számszerűsített értékeléssel is készült a találkozókra – teszi hozzá a lap.

A 24.hu információja szerint Orbán mínusz 2 és plusz 2 közötti ötfokozatú skálán osztályozta a választókerületi elnököket. A teljesítményértékelés legfontosabb szempontja az volt, hogy az adott politikusnak milyen esélyei lehetnek az egy az egy elleni harcban a 2022-es parlamenti választáson.

Plusz 2-es osztályzatot az kapott, aki a 2018-as választáson meg tudta szerezni a szavazatok több mint 50 százalékát, és októberben a körzete polgármester-jelöltjei is hozták a győzelmeket. Mínusz 2-es minősítést a legproblémásabb választókerületek kaptak.

A portál forrásai szerint a győri időközi polgármester-választás után azonban jelentős változás állt be a pártvezetés hangulatában. A kormányoldalon lenyugodtak a kedélyek.

A 24.hu kérdésére egyes képviselők például elmondták, hogy

a győri győzelem óta Orbán a találkozókon alig néhány mondatot szentel az értékelésre, nem is mindenki kap számszerű minősítést.

A hangulatváltásról szóló hírt látszik erősíteni, hogy az elmúlt hetekben nyilvánosan egyetlen szó sem esett arról, hogy a pártelnök milyen szerepet szán a két problémás választókerületi elnöknek a jövőben. A Fidesz-frakció tagjai sem tudják, hogy Orbán fogadta-e Simonka Györgyöt.

Boldog István viszont, akinek közvetlen munkatársát, a megyei közgyűlés volt alelnökét a hatóságok elvitték egy szerteágazó pályázati csalás miatt, Facebook-fotóval igazolta, hogy letudta a pártelnökkel a megbeszélést.

Forrás: 24.hu, ATV, Napi.hu

Címlapkép: Facebook/Kósa Lajos 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
gondolom, orbán mint a fidess-"konzervativ néppárt" elnöke rendelte magához a választókerületi elnököket. De akkor miért a Karmelitába, miért nem a lendvay utcába: A Karmelita tudomásom szerint a miniszterelnöki rezidencia- orbán is álmában, már két macska.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Na szóval a Kósa is sorra került. Tovább harcolhat a fehér keresztény családmodellért Debrecenben is, hogy megteremtse az alapját a soron következő fideszes választási győzelemnek. Remélem a Farkas Flóri is a sikeresek közt van, ahogy a Simonka is.
kereső
gondolom, orbán mint a fidess-"konzervativ néppárt" elnöke rendelte magához a választókerületi elnököket. De akkor miért a Karmelitába, miért nem a lendvay utcába: A Karmelita tudomásom szerint a miniszterelnöki rezidencia- orbán is álmában, már két macska.
Nyírfa
Osztályozta őket...:DDDD Körmös is volt?
Nessy
Orbán úgy kezeli a választókerületi elnököket, mint a tanítóbácsi a kisiskolásokat! "Szünetben az ellenőrződdel jelentkezz a tanáriba!" Írt a szülőknek is? "Gyermeke nem csinálta meg a leckét, minusz kettőt kapott lojalitásból!"
justhpeter
Orbán a nagy varázsló. Értékelte az értékelhetetlent. A kdnp-s képviselőket hogy értékelte ? Tömjén szerint a kdnp önálló párt !
tudode
Minden jel arra utal, hogy őféleségének nincs belátási képessége, különben belátná, hogy ez a pálya részére nem pálya nemisminiszterelnökként!!!
.
Miért is?
.
Mert veszteni emelt fővel tudni kell, ami számára nem megy,! Valójában mint ember sajnálatra méltó:.
.
----- A Gyurcsány-Orbán vita után járt először Grazban Orbán Viktor
.
olkt.hu/a-gyurcsany-orban-vita-utan-jart-eloszor-grazban-orban-viktor/
,
titkoshirek.wordpress.com/2018/03/30/vallott-az-ideggyogyasz-a-gyurcsany-orban-vita-utan-jart-eloszor-grazban-orban-viktor/
.
Emberi mivoltában volt már minden, csak akasztott ember nem?
.
----- Beleszédültünk, amikor végignéztük, hányszor váltott irányt Orbán
.
www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y&t=7s
.
Akkor, amikor visszanéz az emúlt 56 évére, be kellene látnia, hogy egyéni szoc-problémája az útkeresés, de ne egy ország kárára!
.
A család dolga lenne megállítani őféleségét, mert a barátoknak tűnő akárkik úgy játszanak vele mint macska az egérrel, mert befolyásolható:
.
----- CÉLPONT - Makovecz: Viktor zsarolható
.
www.youtube.com/watch?v=xt8qroXhI0g
.
Mert a székházmutyi megbélyegezte az egész életét, és ki tudja még kik/mik!
csak úgy....
aki nem lép egyszere , nem kap rétest estére...
kokopelli
@nezelodo: a "Kupaklala" csak bemutatja a bizonyítványát! (a Fideszben kötelező lett a min. 8 általános!)
Eladott Ország
Fénylő csillagunk nem tudja elviselni a nála okosabbat. Elég megnézni, kikkel veszi magát körül. Kupakos Lala, Szilus, Kásler, stb... Mondjuk ezeknél nem nehezebb okosnak lenni, szinte látni mikor a két vérző agysejt egymásnak feszül. Azért van eggyel több agysejtjük, mint a baromfiknak, hogy ne szarják körbe az udvart. Persze , csakhogy ők nem az udvarra szarnak, hanem az asztalra ! Ráadásul úgy, hogy meg is van terítve. Az ellenzéki polgármesterektől meg minden pénzt elvonnak, ahogy ezt eddig is tették!
ómió
Bolsiék az ilyet - ezzel ellentétben - biztos hazudozóversennyel oldják meg.
csak úgy....
@ómió: ugye te nem a tibi ? különben te is rettentö nagy kári kittyom,de még is van egy 1/2 pénzed...
simmering73
Ez a fidesz tiszta gyépé a főketyóssal együtt.
csak úgy....
@simmering73: szerintem csak a kémia! a sikari és társai elélvezek,mikor a viktor ott eszetlenkedik a közelükben, ezt már a führernél is tapasztalták...
verőce21
Az elkövetkező két-, két és fél esztendőben rendkívüli erővel kell dolgoznunk, hogy azt higgyék, nem csinálunk semmit...:)
Nyírfa
Füreden majd jól megbeszélik, hogy kell visszavágni, habonyárpi előterjeszti legújabb ötleteit, úgymint hasba rúgás, fejleüvöltés, fizetésmegvonás kaján röhögéssel kísérve, nem fideszrajongók átnevelése az orbán család kőbányáiban, kötelező sorkatonaság elrendelése minden tüntetés előtt, a civilek rendőri megfigyelése és az orosz, a kínai, az észak-koreai titkosrendőrség eszközeinek átültethetőségi tanulmányozása.
És a haza fényre derül. Fényfelelős: tiborcz istván, a kommunikációról bayer zsolt gondoskodik. A Néppártban összenéznek, Merkel legyint, ne is foglalkozzatok velük, majd megoldódik valahogy, mondja, kisebb gondja is nagyobb a magyaroknál, különben is, oldják meg, az ő országuk, gondolja magában. És tényleg.
Lepényleső
Eddig is sejthető volt,hogy a kormánypártiak a közepest sem igen érnék el egyenlő elbírálás mellett?
Azt hogy önmagukra nézve is náluk a maximum az elégséges,s a mínusz kettes tudás még osztályzat lehet?
Ez ugye nem arról szól,hogy ott a kimagasló intelligencia nyerhet akár egy kis tenyérnyi helyet?
csak úgy....
@Lepényleső: erröl bövebben kérdezd @Eriksson: tezsvért,aki a kifinomult politikai tudása és tapasztnyalata szerint fog válaszolni...
ómió
@csak úgy...: Félnótája - mint neked - csak "kiválasztott efftársaknak" lehet!
nezelodo
@Eladott Ország: Nézd a jó oldalát, nem kellett a fegyvermesternek külön dobot is készíteni megvan 2 az 1-ben. A harmonikázó nadrágszárral, lemezből készítve, már ő sem bírt.
kokopelli
@Eladott Ország: A "boss" kemény mint a "widia" magyar megfelelője!
36
Szerintem, Kósa Lajosnak az önkormányzati választás kampányában nyújtott teljesítménye, ELÉGTELEN.
SystemError
Viktor az embereid a suliban sem kaptak túl jó jegyeket...:) Azt mondtad nekik, amikor felvetted őket, hogy hazudni kell egésznap és jár érte a trafik meg a helyi pályázat. Ha most ezt elkezded egy ilyen suttyó bandának, akkor lelépnek meg szétlopnak, mint Borkai..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.