A főpolgármester csapatában a Járókelő blog alapítója és a Város Mindenkié aktivistája is helyet kapott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Már azt hittem, hogy Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárral erősített. Ő is az utolsó véréig vagy mi a francig a szívén viseli a főváros sorsát. "És fogom is, Budapest szerelmeseként, utolsó leheletemig! Javíthatatlanul hiszek a párbeszéd, az együttműködés, az értelmes viták erejében." Értelem, yes. Hiszen úgy megsértődtek, hogy elvesztették Budapestet, hogy most még jobban taktikáznak, vadulnak. Persze, úgy, mint a Fürjes: az egyik kezében az arany tojás, a másikban egy jó nagy bunkósbot. Azt meg tudjuk, hogy az aranyat tojó tyúkhoz ragaszkodnak – mindhalálig meg a bankszámlájukig. Közben sunyin odacsapnak. Fürjes Balázs azt nyilatkozta, hogy Budapest nem lehet csatatér. Ez rendben is volna, de akkor miért hozták létre Vitézy Dávid vezetésével az önkormányzatot támadó sereget? Méghozzá vezérigazgatót csináltak Vitézi Orbán rokonból. Erre mi szükség volt?
Eladott Ország
Egyáltalán nem érdeke a fidesznek az, hogy Karácsony sikeresen vezesse a fővárost, ezért a törvények és rendelkezések szisztematikus átírásaival próbálja meg őt csöndben eltiporni. Az embereket ugyanis az nem érdekli, hogy mi az oka annak, ha egy beígért beruházásra egyszerűen nincs elegendő pénzt, őket csak is az érdekli, hogy az megvalósul, vagy nem valósul meg. Ha szép lassan kivéreztetik a fővárost, megmutathatják, hogy a fidesz nélkül semmire sem megy ez az ország. A pénzek fölött ugyanis a kormányzó párt dönt, ezért gond nélkül megtehetik, hogy egyszerűen büntetésből nem biztosítanak elegendő pénzt, vagy nem időben folyósítják a beígért összegeket, ahhoz, hogy az egyes beruházások megvalósíthatóak legyenek. Ez a terv azonban visszafelé is elsülhet, ami tovább mélyítené a gödröt a fidesz alatt. Budapest lakói elég egyértelműen kijelentették, nem kérnek a maffiakormányzásból, a kérdés már csak az, hogy ez az üzenet eljut-e valaha Orbán Viktor agyáig. Szerintem aligha.
lusta
@Eladott Ország: Miért? Van neki? Valami a fejjüreget kitölti, de az agy például gondolkodásra is szolgál. Az emberi agy meg még ettől is bonyolultabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.