A "börtönbiznisz", a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén.

A kormánypárti képviselőcsoport az MTI-vel közleményben tudatta, hogy szerdán kezdődik a frakcióülése Balatonfüreden. A tanácskozáson felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, aki a kormány előtt álló feladatokról tájékoztatja a képviselőket. Emellett a frakció felkészül a tavaszi parlamenti ülésszakra.

Azt írták: az ülésen a tervek szerint napirenden lesz több olyan téma is, amely a magyar emberek igazságérzetét sérti.

Ilyen a milliárdos iparággá vált börtönbiznisz, a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, ami a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatban merült fel, a gyöngyöspatai romák kártérítésével összefüggő kérdések, továbbá a bírói korrupció gyanúja, amelyet a Szeviép-ügy hozott felszínre

- ismertették.

Emellett a balkáni migrációs útvonalon erősödő feszültség, a közelmúltban szerveződött migránskaraván és röszkei áttörési kísérlet miatt várhatóan a bevándorláspolitikával és határvédelemmel kapcsolatos politikai kérdések is napirendre kerülnek – ismertette a Fidesz-frakció.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Ilyenek voltak a törvényeitek, tetüfi! Már, ha ez esetleg igaz! Ezekért az felel, akire a törvény hatályos, vadbolsi idiótája!? Vadabb baromságod nincs?
ómió
@Eladott Ország:Most, hogy már nem fuldoklasz benne, parkírozzál nyugodtan a bolsi latrinában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.