Hiába nincs közvetlen tapasztalata a fiataloknak Gyurcsány Ferenc kormányzásáról, semmivel sem tartják szimpatikusabbnak azoknál, akik felnőttek voltak akkoriban. Az előző választáson egyesek szerint még lett volna esély kikerülni, a mostani támogatottsága mellett aligha. De levetheti magáról Gyurcsány valaha a stigmát?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ugyanúgy jó ideig nem lehet az öszödi IGAZ BESZÉDET levakarni Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úrról, mint őféleségéről a székházmutyit!
.
----- 1993: Mi lett a Fidesszel?
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
Gyurcsány Ferencnek a koalíciós partnerét, és a pártját ösztökélte, annak ellenére, hogy embert próbáló hátszéllel megépítettek 800 km autópályát, szemben őfélesége BETONSZARKOFÁGJAIVAL, elhangzott egy mondat, amit szajkóztattak, hogy HAZUDTUNK REGGEL MEG ESTE, a karaktergyilkolással úgy megbélyegezve azt, aki bátorkodott a Corvinus Egyetemre is befáradni, és közgazdászok előtt elmondani a gazdaság helyzetét
.
www.youtube.com/watch?v=glyH2Kl01Cs
.
Szemben azzal, aki összekeveri a közpénzt a hokizsebével össze, vissza hetyepetyével, keresve azt az utat, amely talán nem is létezik számára!
.
Az idő nagy úr, Gyurcsány váltott, nem nyafogva, hogy támadnak, bántanak, hanem cselekedve, mert nem az a férfi aki adja, hanem az aki állja!
Aki Én
Lassan bárkivel, aki orbán ellenfele lehet. Gyurcsány talán kevésbé ártalmas, kevésbé aljas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.