Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz, mert a DK elnöke nem költötte el a kétmilliárdos osztalékát.

Gyurcsány egy videóval reagált a vádakra, ebben azt mondja, pártja pár napon belül benyújt egy törvényjavaslatot arról, hogy ne csak azt nézzék meg, a képviselőknek hogyan növekedett a vagyona, hanem azt is, hogy a családtagjaiké hogyan nőtt, és ebből hogyan éltek.

Csináljuk úgy, hogy a Fidesz pártelnöke, a mostani kormányfő is megmutatja, hogy hogyan tellett neki gyermekeit külföldön taníttatni, fizetni 5 millió forintos tandíjat Svájcban, hogyan tud elmenni labdarúgó-mérkőzésekre magánrepülőgéppel, és mi is megmutatjuk, hogy hogyan élünk

- fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Istenem. Mint az óvodában.
Ha megmutatod mid van, én is megmutatom. :)))
csak úgy....
@Eriksson: nagyon pedofil a gondolkodásod...
tudode
Majd kitalál őfélesége valami furcsát, mint akkor amikor a Ferencvárosi Illatos úti vegyi gyár talajának rekultiválásakor kérdezés nélkül aszonta, hogy ő ismeri a környéket, mert LAKÁSÜGYI ELŐADÓ VOLT a IX, kerületi tanácsnál!
.
Oszt' megvizsgálták, hogy mégse, csak egyetemi gyakornokként sertepertélt
.
----- Orbán Viktor mint lakásügyi előadó
.
jozsefattilalakotelep.hu/2016/02/12/orban-viktor-lakasugyi-eloado/
.
Már az átkosban kihasználta a konjunktúrát, és elkezdett seftelni a tanácsi lakással, aztán hipp, hopp a Svábhegyen rakta le a kufferját, kicsiben, hasonló módszerrel zsibizve 30 éve
.
---- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
.
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
Oszt'
.
www.hocipo.hu/images/stories/content/2005/2005-14-ov1-nagy.jpg
.
Szorozva
.
www.hocipo.hu/images/stories/content/2005/2005-14-ov2-nagy.jpg
.
Egy időben már megumburdálta a székházmutyival a papi bányáját is, amely csodálatos halszaporítás módjára fiall népes családjának, miközben fiacskája megjátssza a templom egerét, PAPÍRON!
csak úgy....
@Nyírfa: és mi lesz a címe? a két (volt) döjfös kisztitkár összecsap?
Nyírfa
@csak úgy...: Gondolod, hogy Orbán ki mer állni Gyurcsány ellen? Nem. Felveszi a golyóállóját, megbíz néhány vármegyés legényt, hogy verjék össze az ellenfelet, ő majd nézi. Lehetőleg az éjszaka leple alatt történjen, hogy senki ne lássa, bizonyíték ne maradjon. Ketten fogják le a Ferit, egy püfölje, persze, váltásban. el ne fáradjanak. Amikor a Feri már félájult, de azért még látja, hogy Orbán fölé magasodik, akkor a Viktor nagy bátran odamegy, és megrugdossa.
Ilyen ember a mi miniszterelnökünk. Nem: azoknak a miniszterelnöke, akik rá szavaztak. Mondjam, hogy ennyit is érnek?
csak úgy....
@Nyírfa: itt nem arról van szó,hogy mer e vagy sem! a népet köne végre lefogni,hogy ne csak orbánba meg gyurcsányba bírjanak gondukodni!
SystemError
@Pegero: Leaglább a demokrácia látszatára adjatok... Tudod elfelejtitek, hogy hülyének lehet nézni Marika nénit évekig , de ha egyszer rájön kik vagytok, akkor nem lennék Marika néni vagy férje parasztvillás Pista bá és köztetek.. De hát mindig ilyenek a közönséges emberek, idővel elhiszik, hogy a szerep, amit játszanak igaz és akkor jön a hidegzuhany. Vagyis Marika néni és pista bá egy kibaszott nagy vasvillával.
Nyírfa
@csak úgy...: A nép nem hallatja a hangját. Csak néhány politikus.
csak úgy....
@Nyírfa: a néhány használt politikus? -akik jól megszedték magukat és most egymással háborúznak a híveik nevében? és az egymásnak uszított hívek kitekernék egymás nyakát?
Yoda69
Boritekolhato hogy ez a torveny javaslat el fog bukni a korrupt fideSSes kepviselok szavazasanal.
Aki Én
Debreceni Ingatlan Hirdetések
Béla Sándor Lakatos
Béla Benke
@Pegero: @Eriksson: Értem én, hogy alacsony értelmi képességeiteknél fogva inkább foglalkoztok Gyurcsány, vagy bárki más gumicsont vagyonbevallásával a fideszes pedofil botrány, meg forint történelmi mélypontja, vagy tucatnyi egyéb valódi probléma helyett. Ugyan ezen oknál fogva azt is értem, hogy ha valaki visszakérdez, akkor az szerintetek a tolvajokat védi. Persze csakis a fideszen túl.
De azt nem értem, hogy hangoztatottan nagy demokrataként és nagymagyarként, miért nem foglalkoztok orbán és strómanjai vagyonával, ami a Gyárcsányénak többszöröse, és IQ 30 felett látjuk, hogy miből. Vagy bármelyik fideszes kamu vagyonnyilatkozatával. Csak a múlt héten dőltek meg ketten, egyik egy spanyolországi apartmannal.
Tényleg, miért??? Arról miért nem tesz egyikőtök sem említést? Hol itt az igazság, realitás, tisztánlátás, azonos mérce?
És most nem Gyurcsányt védem, csak ,,tisztelettel" érdeklődöm.
Persze látom kik és milyen emberek vagytok, szoktam olvasni véleményeteket egy-egy dologról, úgyhogy egy pillanatig nem reménykedem normális válaszban.
Na, de mégis, miért???
Nyírfa
@csak úgy...: A magyar népnek nincs önbecsülése. Bármire hergelhető, befolyásolható, megvásárolható. De kivételek mindig akadnak, csak a történelmünk során soha nem alkothattak kritikus többséget. Kislányként azt hittem, a magyar egy különleges, tehetséges nép, amely nagy írókat, tudósokat, sportolókat ad a világnak. Nagylányként már árnyaltabb lett a véleményem, nem szívesen láttam a jellemtelenségeket, a házmester.hajlamot, a ma székelyleleményességként diagnosztizált ravaszkodásokat - rossz érzések furakodtak a magyarságtudatomba. Aztán láttam a rendszerváltozással megmutatkozó mivoltunkat. Tovább is van, mondjam még? :)
almalibre
Ilyet a másodikos osztálytársamtól hallottam, mikor egy lányt győzködött:
- “Megmutatom a fütyimet, ha megmutatod a puncidat”.
Aki Én
@almalibre: ...lényeglátó vagy. Akkor neked is szól 08:48-as kérdésem.
kereső
Milyen olcsó szórakoztatást talált a fidess/hollik. Beszéljünk a legnagyobb blődségről, ami úgy keletkezik- hogy a vadhajt
ások nevű oldal felveti- Gyurcsány miért nem irta bele tételesen a vagyonnyilatkozatába, hogy mire is költötte el a 2 milliárd Ft adózott jövedelmét. /amit egyébként szerepeltetett a vagyonbevallásában- a gyengébbek kedvéért vagyonbevallás=az előző évben befolyt bevételek, meglévő vagyontárgyak ( ingó,ingatlan, megtakaritások...), és hitelek. Szó nincs benne arról, hogy hány Tibi csokit vett, meg hány liter tejet...etc.
Itt meg a nagyon okosok gereblyézik a vizet, aminek semmi értelme nincsen- ez a szellemi nivó, a fidessnél- a saját jogszabályaikat sem ismerik- és mert hülyék, azt hiszik mindenki az.Egy a cél- mindenki süllyedjen le erre a béka schegge alanti szintre, mert akkor gondolkodás nélkül elfogad mndent, amit a primitiv habony és társai bedobnak.

És én megvédem Gyurcsány- éppen ezen primitivség okán. Mert nem számit semmi, semmi ami a józan észnek is ellentmond, csak be lehessen sározni. Ez megy már 14 éve. Én meg hányok.
ómió
Az "elszámolásod", Böszmefi, már rég elvetélt!
kereső
Értem én, hogy el kell terelni a figyelmet a toporzékot, a nemzetbiztonsági szakszolgálatokat érintő ( érintő? durr bele a közepébe) botrányról, arról, hogyan nőtt rogán vagyona tizszeresére egy év alatt, miért is fotózkodik az ország miniszterlnöke újfasisztákkal, miért is szerepelnek olyanok a NAT-ban, akik nyiltan zsidóztak, imádták hoitlert és a náciakt, Miért is szervez az Emmi 16-18 éves diákoknak nyári tábort- a "keresztény intenditást" megerősitendő, miért szántotta be a kormány az akadémiát, miért hernádi a corvinus alapitványának az elnöke, miért 340 ft az euró, miért csak 2,7%-os a nyugdijemelés, amikor az élelmiszerek ára bevallottan IS 6,9%-al emelkedett, az üzemanyagoké meg 13,5%-al ( toporzék petya beállhatnál a Balatonba feltűrt gatyával, és követelhetetnéd, hogy a kormány csökkentse az üzag-ok jöedéki adóját, mint tetted anno), miért kaptak szájzárat az ellenzéki képviselők, miért hazudik a jogállamról a magyar kormány (i)gazságügyminisztere...etc,?
Miért is a primitivség, a kultúrálatlanság az, amit ez a kormány és az állampárt terjeszt.
advocat
I. Viktor megteheti. ővé a 2/3-ad! Hogy Te leadóztad. Az kit érdekel?Viktor csóró nincstelen, csak adóssága van. Majd örököl a volt párttitkár apjától. Esetleg.
koszpeko
Engem a 3000 milliárd magánnyugdij pénz is érdekelne.
Borsodi
Ezt felajánlotta Vona Gábor is de láthatjuk mi lett az eredménye.Gyurcsány biztosan eltudna számolni de Orbán Tibolc Mészáros Kósa Semjén Borkai Rogán Szijjártó rokonok hozzátartozók eltudnának?
grincss
Narancsillatú borzoskák!
Találó a jelző a FideSSes barmokra! :-)
nezelodo
Fletó, tartok tőle, ha ezen feltételek szerint lesz az elszámolás, mármint hogy Orbán is elszámol, akkor egész biztosan nem tudjuk meg, milyen és hány db bugyit vásárolt az élete párja. Igy Gyurcsányéknál elmarad a fehérnemű vizit. Csak megemlítem, hogy Orbánék egykor Kovács László barátnőjének fehérneműjét tették közszemlére, (finom úri ízlésüket bizonyítva), mert akkor még nem volt ez a díszes bagázs ilyen mély-keresztény.
Főlökött
Ferike, mint bukott - volt miniszterelnök, mely már soha nem lesz az :)

Tetszik tudni nem kitételekhez kell kötni a közpénzekkel való elszámolást, hanem ferül elszámolni, mindenki felé.
Félreértés ne essék, ezen kijelentés mindenkire igaz lenne !!!

De amíg a csoda - állítólagos -> "politikusaink" vagyonnyilatkozata fogalmam sincs, hogy mi lenne, de hivalatalosan közokiratnak kéne, hogy legyen, ezen léhűtő - ingyenélők játszanak a szavakkal és a munkás emberekkel.

Az itthon dolgozók közül ki keres 1 misit ? Azt itthon dolgozók közűl kinek vannak milliárdjai ? Gyurcsánynak volt lehetősége bizonyítani - megtette ? Beborította az egész gazdaságot a fertőbe. Még a lábkörmömet sem bíznám rá...
De nem mondtam azt, hogy a mostaniak jobbak lennének, félreértés ne essék !!!
tudode
Miből, miből:
.
Hozomra fogyaszthatnak, csinálhatnak bármit, majd a tejtestvér lepengeti a lóvét, amelyre már volt példa:
.
------ Mészáros Nem Stróman Lőrinc fizette ki az Orbán-klán 3 milliárdos tartozását
.
b1.blog.hu/2017/02/15/meszaros_nem_stroman_lorinc_fizette_ki_az_orban-klan_3_milliardos_tartozasat
.
Így is lehet függetlenesdit játszani templom egérKÁKNÁL!
Béla333
"Gyurcsány: elszámolok a vagyonommal, ha Orbán megmutatja,"

Mi lenne, ha a mondatot befejezné ott, hogy "...a vagyonommal":
Pálinkafőző Rézüst
@Pegero: :))))))))))))) soha nem válaszolsz érdemben... Hát ez vagy te ... :))) Sajnállak... :))
Pálinkafőző Rézüst
@Pegero: a propit nem tiltanák be, hiszen már jó ideje teleszarjátok, és a ti tulajdonotok... :))) Nem tűnt még fel, jóasszony...:))))) Szóval nincs érdemi mondanivalód... Na ez is valami, hogy elismerted... :))) Köszönjük, Emese! :))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.