Közösség tagja elleni erőszak és a csoportosan elkövetett magánlaksértés alól felmentették őket bizonyítottság hiányában. Az ítélet nem jogerős.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@csak úgy...: Őt se felejtsük ki a kebelbarátjával, aki ügye a véleményszócsöve is... Amúgy a betyársereg legalább okkal szociopata. Mármint érted barmok, akik egy 12 éves gyerek szintjén dolgozták fel a problémáikat, de a legundorítóbb férgek, a Bayer, Bencsik, stb közvetlen nyalóik körében találhatók
csak úgy....
@SystemError: ezek olyanok, mint a volt skála áruház! minden szinten szinte minden!
SystemError
@csak úgy...: Csak agyatlan hülyék, akik most végre parádézhatnak a tükörben a kis sámlijukról...de amikor visszatérünk a tudásalapú társadalomhoz ezek mennek vissza Széles Gabi valamelyik esti fröcsögő műsorába a fix 10e-s nézőtáborukhoz..
csak úgy....
@SystemError: na nem az eszükért szereti öket a shikari sem ,-és ugyan ez fordítva is érvényes...
SystemError
@csak úgy...: Nehogy azt hidd, hogy Shikarinak vannak elvei. Ha Feri lenne holnap már külcsolna, hogy bármit beolvas, csak maradjon meg ez habeszti meló a kis lobótómiás barátjával együtt, aki szerintem ő maga amúgy...:)
csak úgy....
@SystemError: politikai elveim már régóta nincsenek,arról még otthon az mszmp idökben letettem! mondjuk a szélsö jobb+a balszélsö kizárt de azokon kívül,akik nem csak mondják és nem 5kg krumplival akarnak elvarázsolni..
nekem mindegy,hogy jobb vagy baloldali a fószer,engem minden politikus vagy a pártja, csak 1X tud átbazilikázni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.