Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán, mert "egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál" – értesült a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu.

Orbán bejelentette: újabb nemzeti konzultációt indít, leshetjük a postaládát

A kormányfő megtartotta szokásos zártkörű beszédét a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek – írta a portál.

Orbán Viktor a többi között a kabinet és a frakció előtt álló feladatokról tájékoztatta a képviselőket – közölte a magyarnemzet.hu.

Az értékelésen túl azonban ez alkalommal is tartogattak újdonságot a miniszterelnök szavai: a portál információi szerint ismét nemzeti konzultációt indít a kormány.

Orbán Viktor véleménye szerint a kabinet az elmúlt tíz évben sok jelentős kérdésben kikérte a magyar emberek véleményét, és "közös döntéseik igazolták a nemzeti egyetértés erejét".

A magyarnemzet.hu úgy tudja, hogy most fő témaként a kormányfő azt a problémát fogalmazta meg, hogy

"egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál".

Erről a magyar embereket is meg kell kérdezni – hangoztatta.

A miniszterelnök tájékoztatása szerint a nemzeti konzultáció keretein belül ez alkalommal több témában is kikérik majd az állampolgárok véleményét.

A kormány tudni szeretné, miként vélekednek a magyarok

"az iparággá vált börtönbizniszről", a feltételes szabadságra bocsátás szigorításáról, a Szeviép-üggyel összefüggésben felmerült bírói korrupció gyanújáról és a gyöngyöspatai romák kártérítése kapcsán felszínre került kérdésekről.

Orbán Viktor közlése szerint a konkrétumokról Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter tájékoztatja majd a nyilvánosságot a csütörtöki kormányinfón.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Konzultáljunk arról, hogy egy templom-egere-szegénységű minielnök alkalmas lehet-e egy ország vezetésére...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Konzultáljunk arról, hogy egy templom-egere-szegénységű minielnök alkalmas lehet-e egy ország vezetésére...
tudode
És akkor osztozik a busás tiszteletdíján is azzal, hogy átmaszatolja a laiKUS zemberekre az agyrémét!
Nessy
Már megint felesleges milliárdok kiszórása az ablakon, ami alatt ott állnak O.V. és tsai!
moareka
Nekem ne tessék küldeni, az árát kérem a nincstelen miniszterelnök úrnak utalni...
Lepényleső
...s kivált az egyre üresebbé váló közös kasszát?
solidedge
Mekkora marhaság. A Fidesz által elkábított, félrevezetett emberek által visszaküldött kb. 1 millió válaszlevélből Orbán megállapítja hogy Magyarország mennyire egyetért az agyrémével . Mi a lófasz van ebben az országban?
csak úgy....
már megint ö-ök döntik el,hogy mi a fityfaxról akarnak nemzetileg konzultálni...
porhintö ´hazúg bagázs
adrenalink
Megyek, leszerelem a postaládámat. Nem kell nemzeti inzultáció!
RonaGyuri
A kérdés jogos; Manapság az erőszakos arrogáns bűnözők jogai napról napra nagyobb mértékben érvényesülnek, ha kell méh törvényt is módosítanak vagy éppen átértelmeznek a Fidesz bűnözők érdekében! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A kérdés egyébként jogos

Újabb konzultációt hirdetett a retardált dagadt törpe & bandája

„Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán” – ujjong a kormány-média. Már napok óta az volt a legfontosabb téma – na jó szokásos parasztvakítások mellett -, hogy a frakcióülésen hatalmas bejelentés várható.
S lőn: a miniszterelnök megítélése szerint „egyes csoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál, ezért erről a magyar embereket is meg kell kérdezni.”!
Nos a dolog – ha nem is úgy, ahogy ezt Őfenesége gondúja – releváns. Valóban egy erőszakos arrogáns bűnözői csoport A Fidesz & bandája nem csak a taxativ törvényeket – amiket kényük kedvük szerint értelmezgetnek és változtatgatnak – hágják át nap mint nap, de még a józan ész sem szab nekik határt. Ami pedig az emberek, pontosabban a „magyar emberek”véleményét illeti nos nincsenek kétségeim! =))
No, de a viccet félretéve az, hogy a törvényeket, előírásokat semmibe vevők többre juthatnak az Orbán személyes mentalitása például az EU-val szemben! =))
Eladott Ország
Nekünk nem milliárdokba kerülő nemzeti konzultációnak hívott választási kampány kell. Az ország legnagyobb problémáját nem a bevándorlás a börtönbiznisz jelenti, hanem a saját romjai alól segélykiáltásokat hallató közintézmények. Az omladozó kórházak, a saját hibájukon kívül utcákra dobott családok százai. Ne egy olyan embert gyűlöljünk akiről semmit nem tudunk, hanem háborodjunk fel azon, amilyen a valóság. Amilyen az az élet, amelyet ma egy átlag magyarnak élnie kell. Mi csak azt szeretnénk hogy a hazug mézesmadzagok mögé lásson mindenki. Azt szeretnénk ha tudnák mi a valóság, tudnák hogy unokáik és gyermekeik nem hazaárulók akkor, amikor az országot elhagyják. Nekik egyszerűen elegük lett abból, hogy idehaza nincs jövő és nincs létbiztonság. Nem ők a hibásak. „Hajrá, magyarok, hajrá, Magyarország!” Köszönjük a Forza Italia-nak és személyesen Berlusconinak, hogy átvehettük ezt a szlogent!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/sheep-2372148_640.jpg
Ez csak nemzeti inzultáció:
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
laszlobihari
Ez az ostoba sejthalmaz mi a f@szomért akar inzultálni? A törvényt ami lehetővé teszi a fogvatartottaknak a "reklamálási" lehetőséget azt ő hozta! Akkor most mi a hormonzavaros "csődör répa" van? Ha ki akar hátrálni ebből a helyzetből akkor csak egy irány van, javítani a fogvatartás körülményeit! Úgy ahogy megígérte nemzetközi szinten! Egyébként is gondolhatna a jövőjére!
Gauntlet
Fizesse a saját lopott pénzéből! A népet meg hagyja békén!
Peller Anikó
@Gauntlet: Nincs neki saját pénze. Csak lopott pénze van.

Iszen benne van a vagyonbevállalásában.
ómió
Tényleg! Lássuk, mit szól a plebs! A "píszít" meg hagyjuk a "haladókra"!
tudode
Az azért durva ötlet, hogy a laikus állampolgárok döntsenek jogi kérdésekben, abban, hogy újabb hatalmi ágat csúnyáz őfélesége, apellálva a zemberek irigységére, miközben úgy tartják az elitélteket, mint rendes gazda még a kutyáját sem, az érdekképviselők alázásáról nem is szólva. hogy Barnard Levy szerint a liberális Orbán halott
.
hvg.hu/itthon/20190409_BernardHenri_Levy_A_harcosan_liberalis_Orban_halott
.
Az illiberális, vagy szabad keresztény, vagy mi a pikula pedig gazfickó
.
hvg.hu/itthon/20190411_BernardHenri_Levy_Orban_a_legfelhaboritobb_gazember
.
Most már csak az a kérdés meddig merészel elmenni őfélesége Isten köpönyegéből kikandikálva, NÉPHÜLYÍTÉSSEL, sajnáltatva magát PAPÍRON templom egereként!
.
Mindezt, és még ami hátra van megérdemli az az ország, amely elviseli egy politikai széltoló tinglitangliját!
kereső
Arról regéljen a miniszterek elnöke , hogy miért 340 Ft az euro??? Miért 6,9%-os az élelmiszerek inflációja? Miért nem kormányoz a hülye konzultálásai helyett???
Nessy
@kereső: Mert ezzel semmi dolga! Az eredmény hamarabb meg van, mint a primitív kérdőív. Jelentkezzen aki már látott korrektül feldolgozott, értékelt népnemzeti konzultációt! Mert a végén a szócséplők közlik, hogy a visszaküldött 1,2 millió válaszoló 98%-a egyetért a kormánnyal, ergo az ország lakossága mindenben támogatja a kormányt!
kereső
„Minden propagandának népszerűnek kell lennie, és szellemi színvonalát a felvilágosítandó tömeg legkorlátoltabb rétegének felvevő képességéhez kell szabnia. (...) A tömeg felvevő képessége nagyon korlátolt. Értelme kicsiny, és éppen ezért nagy a feledékenysége (...) minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék, ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételnie, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk.”

(Hitler Adolf: Harcom, idézi Karsai László [Ellenségeink a második világháborúban, Mozgó Világ, 2017/9.])
advocat
Én még - réges régen - úgy tanultam - üzleti levelezés, és egyébként is - hogy mi MAGYAROK jobb oldalon írunk alá!
És ez a levél a jogállam lebontásának folytatása! De nekünk ez kell. Éljen a NER!
kereső
Azért nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit szól a birói kar, és az egész jogásztársadalom(kivéve a fidesses ügyvédi irodákat) ehhez - hiszen ennek a célpontjában ők vannak.
kereső
@advocat: Ezen mindkét oldalon ott van az aláirás. Bal oldalon orbáné- jobb oldalon meg a QR - ami ki tudja mit rejt.Van informatikai ismerettel rendelkező- kifejthetné.
advocat
@kereső: Azért Goebbels is hagyott nyomot maga után.
Aki Én
@advocat: Meg a nemzetek félrevezetésére szakosodott meleg házasságban élő zsidó Arthur Finkelstein, aki a fidesz ,,szaktanácsadója" volt, és aki isten tudja miért, nem zavarta a szektát identitása végett.
SystemError
Ennek a gecinek nem okoz problémát közel egymillió magyart holnaptól cigányozni, hogy leszopja annak néhány tizezer nácinak faszát 1%-ért cserébe.

Remélem a Csillagban emlékezni fognak arra a tesók, hogy mekkora egy szar senki O1G
kissé felnőttem
Valaki valamikor RÉGEN azt mondá hogy??? ha az euro eléri a 330 HUN. forintot a kormány szedje a sátorfáját akkor tessék ám pakolni gyorsan sürgősen
Nessy
@kissé felnőttem: Pártunknak és kormányunknak szelektív amnéziája van!
Már várom a választ, hogy ezt Gyurcsány, Soros (megfelelő aláhúzandó) mondta!
kokopelli
A konzultáció az valami más!Amit a "csuti" küld az egy értesítés!...vagy megkonzultálta saját magával?Róla
a "véleménycsere" jut eszembe! Bemegy valaki a saját véleményével hozzá,és az ő véleményével jön ki! (:()
ómió
@Eladott Ország: A latrinából előmászva ilyen a bolsi "vízió"?
Aki Én
@ómió a vén bolsi: Addig bolsizol, míg a gazdád az orrodra koppint. Már megérthetnéd végre, hogy valójában te vagy itt az egyetlen igaz bolsi, akinek nincs is más gondolata.
Olyan buta vagy, hogy fel sem fogod micsoda visszafordíthatatlan károkat okoztok az országunknak.
Ti bolsik sosem féltétek Istent.
Gondolom te is minimum KISZ titkár voltál egy munkásőr utódjaként.
kereső
Akik mostanság éltetik ezt a nemzethy szemfényvesztést, jó lesz ha tanulmányozzák egy kicsinykét a XX. századi történelmet. A nemzeti konzultáció intézményét ugyanis nem orbán találta fel. Lopta. Hitlertől- aki 1933-ban inditott "nemzeti konzultáció"-t, megkerülve ezzel a népszavazás intézményét, és szájába adva az isten adtának azokat a válaszokat, amelyek az ő véleményét tükrözték. Nincs új a nap alatt- avagy egy újszülöttnek minden vicc új.
sokanvagyunk
A jog az jog... - a nagy kérdés: etikus-e jogszerűen lopni?
Nessy
@kereső: Nyugalom! A történelmet épp most írják át!
kereső
@Nessy: Gondolod, hogy ezt is sikerül?- amúgy én "nyugodt" vagyok, csak szeretném pofán vágni a tudatlan,csökött agyú buta kérődzőket- akik itt előadják a nagy semmit a bolsizásukkal.
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:16; Dugd fel mélyen a seggedbe a kérdőívet, te segghülye fideszes barom! Börtönbizniszről pofáznak, közben közpénzmilliárdokat b@sznak el a közvéleményt nem érdeklő kérdésekre, csak a haverok teletömhessék a zsebüket.
Hányingerkeltő szarházi tolvajbanda!
ómió
@Eladott Ország: Csak nem az efftársi érdekeket sérti a börtönbizniszetek tervezett visszanyesése, hazudozóbajnok? Vagy csak a bolsi zsebeitek teletömését akadályozza? Keress rá valami ütős "gyógyirt", tetüfi, a Lenin-összesben!
Nessy
@Eladott Ország: Az összes idevonatkozó saját törvényük módosítását meg szavazzák, még mielőtt a kérdőívek kész lennének a haver nyomdájába! Olyan álságos az egész!
Eladott Ország
@ómió: ma, 11:35;Csak tájékoztatlak, a börtönbiznisszel kapcsolatban, ha az olaszliszkai perben az ügyvéd nem jár el, a mai napig egy kannyit nem kapott volna az áldozat családja te álságos faszkalap! Azaz a kártérítési összeg nem csak az ügyvédi költséget tartalmazza, ha nem az áldozat(ok) költségét is te nagyon barom! – "Amikor megtudtam, hogy az elsőrendű vádlott, ifj. H. Dezső, akit jogerősen 17 év fegyházbüntetésre ítéltek, ötmillió forint kártérítést kap, mert a ­rossz tartási körülményei miatt ennyit ítélt meg neki a bíróság, azonnal írtam egy levelet a végrehajtónak. Azt kértem, haladéktalanul foglalja le az összeget, ugyanis ifj. H. Dezső a családnak egy személyben is tartozik, ez az összeg a családnak jár – fogalmazott dr. Helmeczy László, s egyben cáfolta, hogy nem nyújtottak be végrehajtást." A követelést lefoglalták, azt ifj. H. Dezső nem kapta meg!
ómió
@Eladott Ország: Már csak azt kellett volna idehazudnod (valahogy kimaradt?), hogy a börtönbiznisz kizárólag az "áldozatmegsegítés" céljait szolgálja! Próbálkozz meg vele! A magadfaták tuti elhiszik! Az, hogy az elitéltek körében van nehány %, amelyik nemcsak az állam, hanem az áldozatai felé is tartozik elszámolási, pénzügyi kárpótlási kötelezettséggel, az nálatok, bolsi idiótáknál már az állam általános fejésének igényét, a börtönbiznisz jogosságát feltételezi? Amikor a bíró megítél valakinek kárpótlást a bűnössel szemben, akkor nem mondja azt sosem, hogy helyette börtönbiznisz keretében majd az államon be lehet hajtani! Vagy szerinted, okostojás, igen?
Eladott Ország
@ómió: Az olaszliszka esetében, a cigányok ugyan miből fizetek volna a kétkezi munkájuk eredményéből. Az áldozat jogi lépviselője hívta fel a figyelmet, hogy ne a bűnözőnek adják oda a kártérítést és ne a bűnözőknek. Anyádba szakadtál volna te érthetetlen fidesz barma!
ómió
@Eladott Ország: Miből, te degenerált bolsi gennygóc? Abból, hogy elmennek dolgozni!
Eladott Ország
@ómió: Te fidesz barma! Te is csak egy szarházi rohadt parazita vagy, mint a többi fideszbitrka! B@zdmeg a vezérokosod sem dolgozott egyetlen napot sem a civil szférában, csak a közpénzt tudja lopni a szarházi csúti naplopó! Az olaszliszkai áldozatoknak is csak a kártérítésből tudtak fizetni, mely csak töredékét képezi, amit a bíróság megállapított, mert a gyilkosoktól nem volt mit levonni, csak a nagybüdös óbégató pofájuk van, mint neked, te fidesz barma!
ómió
@Eladott Ország: Hozod - mert nincs más - az ocsmány kocsis-stílust, bolsik barma? Lopni az tudott, aki az "emúttnyócévben" államcsődig lopta az országot, bolsik barma! A gyilkosokat kéne munkába állítanod, hogy fizessenek, bolsik barma, nem az államot fejned!
ómió
@Eladott Ország:Öblösebbet hazudj, bolsijózsi!
Aki Én
@ómió a legbutább bolsi: Megújulhatnál már vén bolsi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.