A veterán újságíró amerikai állomáshelyéről hozott haza egy beszélgetős műsort. Többnyire előre fölvett interjúval kezdi, tegnap Kiszelly Zoltánt szólaltatta meg. A politológus ugyanis a Mozgástér nevű blogon elmarasztalta a „külföldről pénzelt”, „álcivil” szervezeteket, amelyek „demokratikus…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A blaszfémia ezen foka még tőlük is sok(k)

Ártunk és qurmányunk MTA ellenes irtó-hadjárata mellé még ez a vérlázító kijelentés is

Előre kell bocsátanom két dolgot:
Zöldike-profka általában nem igazán érdekes, ami pedig a másik megmondó-embert Kiszelly Zoltánt illeti nos ő nagyon távol áll attól, hogy komolyan vegye bárki is, aki nem Orbán-alfelében lébecol.
Nos a derék tanárúr „Médianapló - Bolgár miért feledkezett meg Andy Vajnáról? Zöldi László” postjában egy igencsak érdekes dologra hívta fel a figyelmet. Hic & nunc nem értekezem a drága Bolgár úrról pedig ő is megér egy misét, akinek a vendége volt a Századvég(rehajtó) egyik legócskább pribékje (pedig erre a címre nagy a tülekedés ott is).
A beszámoló szerint a Közép-Európai Sajtó és Média Nonprofit Alapítvány került szóba. Pontosabban a kiss-sally azt találta mondani, hogy „Orbán bizalmi emberei hazafias buzgalmukban ajánlották föl vagyontárgyaikat a Közép-Európai Sajtó és Média Nonprofit Alapítványnak.”. Ami túl azon, amit a szerző vitat, azaz az ajándék voltán, már magában is egy még tőle is elképesztően nagy hazugság. Azonban amit hozzátett az már minden határt túllép. Kifejtette, hogy: „Az urakat (mármint, hogy ez sok ócska jellemzően műveletlen bunkó úr lenne???) gróf Széchenyi Istvánhoz hasonlította, aki 1825 végén felajánlotta birtokai egyévnyi jövedelmét a Magyar Tudós Társaság megalapítására”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.