Egy friss bejelentés szerint az időseket érintő kérdésekről egyeztet majd az Emmi és a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa. Az időseket érintő kérdésekről fog megbeszéléseket folytatni időközönként az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Családpolitikáért Felelős Helyettes Államtitkársága és a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa - hangzott el azon a megbeszélésen, amelyen Beneda Attilát, az EMMI helyettes államtitkárát tájékoztatta Juhász László, az MSZSZ Nyugdíjas Tagozatának elnöke, mint a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsának soros elnöke. Az egyeztetésen szóba kerültek az idős embereket érintő egyes kérdések, problémák is - adta hírül a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MSZSZ) Nyugdíjas Tagozata.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ördög a részletekben van

Túl azon az ismert tényen, hogy a pápa-himbilimbije értékelés túlmegy a szakszervezet valós jelentőségén

A derék matyar média szerint „fontos döntést hozott a kabinet!”. Nos ezt arra mondják, hogy „Egy friss bejelentés szerint az időseket érintő kérdésekről egyeztet majd az Emmi és a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa.”.
Azonban a dolog még ennél is vérlázítóbb. Ugyanis a helyzet az, hogy szó sincs érdemi egyeztetésről, csak és csupán arról határoztak, hogy: „a jövőben az időseket érintő és nyugdíjszakmai kérdésekben időnként konzultációt tartanak.”!! =)) Nos túl azon, hogy az időnként meglehetősen tág fogalom, arról van számos tapasztalatunk, hogy ártunk és qurmányunk esetében mit jelent a konzultáció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.