Nyomozást rendeltek el Niedermüller Péter (Momentum, DK, MSZP, Párbeszéd, LMP) erzsébetvárosi polgármester egy januári, az ATV egyik műsorában tett kijelentése miatt – tudatta a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) vezetősége csütörtökön közleményben az MTI-vel.

CÖF: nyomozást rendeltek el Niedermüller Péter kijelentése miatt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a CÖF-CÖKA képviseletében eljáró Lomnici Ügyvédi Irodát, hogy a január 31-én tett feljelentésükben megjelölt

közösség elleni uszítás bűncselekményének megalapozott gyanúja alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást rendelt el Niedermüller Péter kijelentésével kapcsolatosan

- olvasható a közleményben.

Emlékeztettek, az ATV január 20-án sugárzott A nap híre című műsorában Niedermüller Péter azt mondta:

"hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek."

"A jövőben folyamatosan tájékoztatni fogjuk a közvéleményt és bízunk abban, hogy a faj, nem, illetve szexuális beállítottság alapján uszítók ideológiai színezettől függetlenül elnyerik méltó büntetésüket" – áll a CÖF-CÖKA közleményében.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem a véleményedet kifogásoltam, hanem a másokat leminősítő hozzászólásaidat, azok nem a cikkekre vonatkoznak. Nem vagyok nebáncsvirág, nem rólam volt szó.
kokopelli
@CsipkeRózsa: ..el kell döntened,hogy "magas lovon",vagy "magas lón" vagy ! (;-))
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Most neveket nem fogok előkeresni, az itteni hozzádszólásom troppauerhumer-hez intézett szövegedre vonatkozik. Egyébként, nálad ez, a másokhoz való beszédedben, igen gyakori szokás.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Rózsika, már ezerszer elmondtam, ez itt a cikkel kapcsolatos okoskodások helye, ha valamit úgy írtam, hogy annak csak személyeskedő célja van veled szemben azért bocsánatot kérek, de ha nem, akkor okoskodj úgy vissza, hogy a kapcsolatban legyen a cikkel...ami meg a többieket jelenti ahhoz szerintem neked semmi közöd hogy én hogyan válaszolok az ők balfaszkodásaikra. Az én gyakori szokásom, hogy kutyával kutyául és sajnállak, hogy csak az én keménykedéseim akadnak fenn a gyér szűrődön, míg az övéket észre sem veszed...mert az egyoldalúság.
Eladott Ország
A CÖF simán lenyúlta az MVM fél milliárdját, és ha szóba jön, fel vannak háborodva! Ilyen mint Csizmadia, volt párt tag és SZT.tiszt századosi rangban! Vagy ez a jellemtelen tetű Stefka dobtáras Pista! Oké, munkásőr nem volt, de azon kívül minden! Bencsik minden pártot megjárt már, MSZP-s azért nem volt, mert Horn elhajtotta! Nagy emberek, utoljára mamutszarból láttam ekkorát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.