A keleti nyitás sajnos nem sikerült jól, de helyette a déli nyitás látványosan felpörögni látszik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Jön még nem sokára a chilei cseresznye is.
RonaGyuri
@simmering73: az ehhez képest zseniális volt! =))
Béla333
Aztán ezt a csirkét meg eladjuk Azeribe.
Egyszerűen káprázatos üzleti érzéke van a Fidesz maffiának...
kereső
@Béla333: Hol nem lehet a pénz útját követni? Na, hol?
kereső
"Látják a képen azt a kis piros bizbaszt? Az a bolhaszar, az a Zöld-foki szigetek! Az egyetlen nevezetessége, hogy tavaly oda utazott nemzetünk fénylő csillaga. Meglátogatni afrikai testvéreinket. Azokat, aki, ha véletlenül Magyarországra vetné őket szomorú sorsuk, azonnal hatalmas migráns-pecsétet kapnának, közellenséggé válnának, és üldözné, verné, éheztetné őket Orbán karhatalma.
Az USA, Európa, a boldogabbik világ fele ellen nagy honvédő háborút vívunk, de a Zöld-foki szigetek stratégiai partnerünk! Hurrá! Nyertünk.

Azért megnéztem volna a sok bámész csodálkozó arcát, ott zöldfok-alsón. Ilyen fontos elvtársat, ennyire sárga arccal – Aggódom. Mostanában ritka sza….ööö…nem néz jól ki a Kedves Vezetőnk – és ilyen nagy nemkormányzati géppel, tán még soha nem is láttak.
Meg ennyi lovettát, dohányt, zsét sem. Merthogy a Kedves Vezető pénzt vitt szegényeknek, ha már arra járt.
Sokat. Nagyon sokat! 11 milliárd forintot. Az egyik zsebében. A másikban meg még 4 milliárdocskát. Na, nem azért, mert jólelkű. Áááá! Megőrzésre! Merthogy majd jönni nagy magyar vállalat, akinek a vezetőjét meg vélhetően onnan fogják megismerni zöld-foki testvéreink, hogy Mészárosnak hívják, és az majd elviszi az egészet. Haza.
És mi a hivatalos magyarázat erre az egész, átlátszó, szánalmas, undorító ganéságra? „Magyarország most alapozza meg a két ország közötti együttműködés jövőjét”.
Hátja! Meg az énektanárokét is. Mert a Kedves Vezető valami megmagyarázhatatlan, spirituális okból nekik is vitt még 30 millió forintot. A zöld-foki énektanároknak!

Pfűbazmeg! Ezt kitalálni! Na ez a művészet! Zöld-foki énektanároknak támogatás. Öcsééém! A teljes dalárdának vuvuzelástól. Harminc milla. Puszira. Szóóljon hangosan az éneeek. Meghaltam!

Pedig nem énektanár kéne ide, hanem orvos! Sürgősen.

Nem! Nem neki, a Kárpát-medence Teréz anyájának!
Nekünk! Nekünk, a tízmillió bamba magyarnak, akik hagyják, hogy ekkora hülyét csináljon belőlük néhány gazember!"
kissé felnőttem
reggel oda este visszahoz a kormánygép ki lehet birni. már jelentkezek is. 21 nap a csirke kelési ideje.3 hónap és rántani valók. ha van ki és mit etessen. Petike minket ahogy elnézem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.