A CÖF, amiről ugye tudjuk, hogy egy civil szervezet, persze a kormánynak tetszők közül, feljelentést tett Niedermüller Péter szándékosan félremagyarázott kijelentése kapcsán. És láss csodát már indul is a nyomozás!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Egy kijelentés miatt nyomoznak, de azt vakon turtek hogy a fideSSes pedofil 1 éven át lehessen perui nagykövet. Vagy hogy borkai közpénzen kokainozzon és kurvazzon. Vagy hogy a komondoros elvtárs veresre verhesse a feleségét. Mindezek büntetés nélkül.
Egyenlő mérce és bánásmód, ugye @Shikari: Elvtárs?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mégis kinek (s milyen) ambíciói

Orbán szokásos szlogenje és a hazai rögvalóság

Miközben szaros parasztseggét hisztis kölyökként csapkodja a földhöz, hogy ez a mocsok Európa nem akarja elég sok pénzzel tömni az ő és bandája zsebét, hogy ráadásul egyre rosszabbul tűri a pofátlankodását a hazai rögvalóságban egyre keményebb dolgok kerülnek nyilvánosságra. Nem, nem tényfeltáró és/vagy oknyomozó újságírók döbbentenek rá, hanem ártunk és qurmányunk potentátja állnak ki és engednek meg maguknak egyértelműen megengedhetetlen gondolatokat. S meg kell mondjam, hogy az efféle vélemények kifejthetése egyértelműen nem „a demokrácia jelei”.

(propeller.hu/images/cikk/2020_02/orbanauparlcher.jpg)
ezzel a bárgyú vigyorral a pofáján arról zagyvált, hogy „a kohézió barátai országcsoport úgy döntött, átalakul az ambiciózus Európa költségvetése elnevezésű csoporttá”! Hát igen ez olyan jellemző rá és egész életére. Tesz nagy ívben arra, hogy a használt fogalmak mit jelentenek – számos jel utal arra, hogy nem is tudja – és az átalakulások számára csak szlogen-váltást jelentenek. Ahogy a minap fogalmazott egy barátom már csak a „I am determined to prove a villain.”hiányzik! =))
Ja és az új szlogen: „ha ambiciózus Európát akarunk, akkor ahhoz ambiciózus költségvetés kell”. Ami igazán pofátlan annak fényében ahogy viselkedik.
Mindeközben az M1-en! Semmi kétség egyértelmű rasszista propagandát nyomatott az orbáni propaganda karakteres figurája a titkosszolgálati főszakértő Földi NER-társ. Nem laca-facázott, ahogy Zsóti tavaly tavasszal, a - szintén szélsőjobboldali - christchurchi mészárlásnál, most ő arról beszélt, hogy „A hanaui tömeggyilkos csak azt tette, amit szerintük kellett.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.