A független országgyűlési képviselő már most jelezte Rogán Antalnak, hogy megtekintené majd a nemzeti konzultációval összefüggő dolgokat.

Facebook-oldalán jelezte Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő (az LMP volt társelnöke), hogy az Orbán Viktor által pár napja a köztudatba dobott új nemzeti konzultáció kapcsán ismételten megpróbál betekinteni majd a leadott ívekbe.

Hadházy Ákos bejelentette, az új nemzeti konzultációba is megpróbál betekinteni

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Az új konzultációban – mely várhatóan tavasszal jön – több témát ölelnek fel, többek közt a bírói korrupció, valamint a gyöngyöspatai szegregált oktatás miatt romáknak megítélt kártérítés ügye is szerepelni fog benne.

Hadházy a Facebook-oldalán azt írta, hogy 

ismét „nemzeti konzultációba” kezd a kormány, vagyis leveleket küldenek ki minden háztartásba, amelyekben kérdéseknek álcázva hergelik a népet az új ellenségek ellen. De vegyük észre, hogy szintet léptek: ma már nem a távoli Brüsszel vagy egy idős amerikai milliárdos az ellenség, ma már a saját népe egyes csoportjai ellen, egészen konkrétan a cigányság és a bírói kar ellen uszít a kormány. Aztán majd azt hazudja, hogy X millió ember támogatja ebben.

Bejegyzésében arról is megemlékezett, hogy 2017-ben egy másik nemzeti konzultációnál (Soros-terv) Szél Bernadettel, az LMP akkori másik társelnökével több olyan telephelyet is meglátogattak, ahol a konzultációs íveket dolgozták fel.

Hadházy szerint 

gyorsan kiderült, hogy méretes kamu volt a kormány által kommunikált 1,7 millió ív,

mivel a legtöbb doboz, ami a bejegyzésben található fotón látszik mögöttük, az üres volt.

Hozzátette, mivel ennek hangot adott (tudniiilik, hogy kamu a konzultáció), feljelentették őt. Ám azóta mindössze egyszer hallgatta ki őt a rendőrség tanúként, az ügy pedig szép csöndben elhalni látszik.

Mivel jön az újabb felvonás, levélben fordulok Rogán Antal propagandaminiszterhez, hogy betekintést kapjak a mostani ívek feldolgozásának minden fázisába, a postától az adatok rögzítéséig. A szájzártörvény miatt ma már nem mehetek be csak úgy (mondjuk az előzö esetben sem mehettem be, akkor törvénytelenül akadályoztak, azóta hoztak erre törvényt). De ha a kormány megtagadja a betekintést, azzal nyíltan elismeri, hogy kamu az egész és csak az adófizetők pénzét pocsékolják a propagandagépezet újabb mocskos húzására

- olvasható a bejegyzésben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Néha az az érzésem, hogy ellenzéknek elég lenne Hadházy egymaga is.
A többiek mi a fenét csinálnak?
Sziszifusz
Ezek közé az együgyű konzultációs kérdések közé, be lehetne tenni pár kérdést olyan problémáról, amelyek erősebben érintik a magyar embereket.
Például: az oktatás állapota, az egészségügy helyzete, az infláció és a nyugdíjemelés arányossága, a forint gyengülés okai, egyesek csodára méltó gazdagodása ... stb.
Az ilyen kérdéssorral kiküldött ívekkel, garantáltan nagyobb érdeklődést válthatnának ki, mint azzal amelyet ténylegesen küldenek. Jaaa most jut eszembe, hogy ezt nem lehet, mert akkor kiderülne a milyen is a " szűz leányzó fekvése", aki tulajdonképpen nem más mint egy büdös Q-rva ?
szép új világ
@Apoca: Most kell nagyon odafigyelnie a dolgokra Roggyant Tóninak, nehogy előbb jöjjön ki az eredmény, mint ahogy postára adták a kérdőíveket.
ómió
Lehet, hogy a lókuruzslás is tuti válaszokat tud rá?
Aki Én
@ómió: Nem hiszem, hogy Hadházy válaszolna erre a félrevezető, semmire sem jó de drága bohóckodásra. Ez nektek, alulképzett bolsipártiaknak lett kitalálva, meg a közpénz lenyúlásra.
Az elsőben pl. olyan kérdéseket kaptatok, amiben már a kézhezvételkor született döntés. De, no problem:
ómió
@Aki Én: A bohóckodást a saját bolsi bandatagod, a lódoktor művelte, legpregnánsabban a TV székházban meg a parlamenti "transzparensével"! A kérdésem ehhez méltó volt: valahogy csak "fel kell érni" hozzá!
Béla333
Majd hazudnak, manipulálnak valamit a Rogán féle minisztériumban, elvégre a maffia kormány ezért tartja Rogánékat.
Máshoz úgysem értenek, csak a hazudozáshoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.