Magyarország erősödik, amióta hátat fordított a baloldal rossz gazdaságpolitikájának – reagált a Fidesz pénteken arra, hogy a GDP 4,9 százalékkal emelkedett tavaly. A kormánypárt ugyanakkor emlékeztet: a baloldalt ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki tönkretette az országot.

"Fontos figyelmeztetés, hogy a baloldalt ma is az a Gyurcsány vezeti, aki tönkretette az országot, a magyar gazdaságot, duplájára növelte a munkanélküliséget és rablóprivatizációt folytatott" – olvasható közleményükben, amelyet az MTI-hez is eljuttattak.

Hangsúlyozták: a Fidesz kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, uniós átlag fölött nő a magyar gazdaság, a magyar gazdasági növekedés – a lassuló európai gazdaság közepette is – elérte az 5 százalékot, emellett harmadára csökkent a munkanélküliség, dinamikusan nőnek a bérek, csökken az államadósság és másfélszeresére nőtt a nemzeti vagyon.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
2008. októberében Gyurcsány alatt egy euró 240,- volt.
Ma, 340,-
A nyugdíj minimummal más a helyzet, az azóta sem változott.
CsipkeRózsa
Orbánnak köszönhető (többek között), hogy Magyarországon az emberek gyűlölködő világot teremtettek, és a lopások elfogadottá váltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.