A költségvetési csalással vádolt fideszes politikus egyszer csak beállított Hadházy eseményére, amikor az éppen róla beszélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na kérem ez egy újabb leleplezés az index-ről,

pontosabban újabb önleleplezés az index-től

Tegnap este „Hadházy sajtótájékoztatóján trollkodott Simonka György” címmel jelent meg egy cikk. Beszámolt arról – a Magyar Hang-ra hivatkozva -, hogy „A költségvetési csalással vádolt fideszes Simonka György is megjelent Hadházy Ákos korrupcióinfóján. A független országgyűlési képviselő ezúttal Orosházán tartotta meg tájékoztatóját és éppen a dél-békési korrupciós ügyekről beszélt, amikor a kormánypárti politikus megérkezett.”.
Nos meg kell mondjam, hogy a dolog ezen része egy kicsit túl lett tolva. Az én megrögzött elitista konzervatív lelkemnek nincs semmi gondja azzal, hogy a – az részletkérdés, hogy igaz, sőt – megvádolt személy is odatolta a képét, sőt.
Azonban van a dolognak az a része, ami sokkal, de sokkal fontosabb és főleg jellemzőbb. Amit a forrás még kiemelésre méltónak vélt; Simonka elképesztő válasza arra, hogy: ha olyan nagyon ártatlan, akkor „miért kért rá Polt Péter ügyészsége 8,5 év letöltendő büntetést”. Hadházy elmesélése szerint erre „valami olyasmit válaszolt, hogy én összeesküvést szőttem ellene az ügyészséggel, a sajtóval és idegen háttérhatalmakkal.”! =))
Meg kell jegyezzem, hogy az eredeti portál közreadott egy videót is:

youtu.be/VhHSejrExGU

A sokkalta relevánsabb „Simonka és a háttérhatalmak” címmel
kereső
A Simonka ügyben én a hülye libsi csak azt nem értem, hogyan lehet szabadlábon ez az ember? Miért nem mutogatták naponta/óránként vezetőszáron, amint viszik a biróságra/ügyészségre kihallgatásra, mint azt megtették másokkal, ollyanokkal akik nem a fidess kitüntettetjei voltak?
tudode
Miért ne bolyonghatna a város peremén az, aki "csak" kicsiben követett el KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁST a székházmutyitól napjainkig, hiszen minimum ez a szekszepilje a NER-nek, kevés kivétellel
.
www.google.com/search?q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.2.69i59j69i57j69i59j0l5.6386j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Micsoda rikácsot vágtak ki pl. a fijug a néhai Toicsik Márta sikerdíja, Szabadi Bélén át az 5,8 milliós repülútja miatti meghurcolása, Simicskáig, és sorolni lehetne, hogy egyesek, kettesek helye már rég hol lenne, ha nem kebelezte volna be hadicsellel a a csimpi, csámpi kiskacsa az az ország összes hatalmi ágát, benne a honvédelmet is, ami több a SOKK-nál
.
--- Lenullázott haderő – Eszközbeszerzések civil kontroll nélkül
.
168ora.hu/itthon/lenullazott-hadero-eszkozbeszerzesek-civil-kontroll-nelkul-181255
.
És ez a GÁNT KŐ hol áll meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.