Hazánk gazdasága korábban soha nem látott ütemben fejlődik, erősödik. Az ellenzéki csoportok számára így alig marad más terület a kormánypolitika támadására, mint az oktatás és az egészségügy szapulása. Jól látszik ez a kézzelfogható közelségbe került új Nemzeti Alaptanterv visszavonását követelő hisztérikus reakciókban is. Természetesen mi sem tekintjük az új NAT-ot tökéletesnek. Hatásainak nyomon követését, a szükséges korrekciók

Forrás: os.mti.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár – sajnos – nem lesz számon-kérő szék,

de ami biztos az biztos: innen tessenek jegyzőkönyvbe venni a dolgokat!

Az OS-MTI adta közre a derék „Professzorok Batthyány Köre” közleményét, kifejtvén: „Hazánk gazdasága korábban soha nem látott ütemben fejlődik, erősödik. Az ellenzéki csoportok számára így alig marad más terület a kormánypolitika támadására, mint az oktatás és az egészségügy szapulása. ”.
De nem ám csak úgy bele a levegőbe eresztett benyalás mert így folytatják: „Jól látszik ez a kézzelfogható közelségbe került új Nemzeti Alaptanterv visszavonását követelő hisztérikus reakciókban is.”.
Sőt odáig mentek, hogy rögzítették: „Meggyőződésünk, hogy a magyar gazdaság sikereinek megőrzése, továbbfejlesztése csak a gyökereit, értékeit ismerő, azokra büszke új generációk felnevelése révén lehetséges.”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: külön felhívnám a figyelmet a közlemény emelkedett stílusára! =))
kereső
@RonaGyuri: Ezeknek milyen mentségük lehet az elvakult sötétségükre, az "emelkedett" stilusuk ellenére?
RonaGyuri
@kereső: Ebben van igazság, nem is kevés

A hazai konzervatív értelmiségről, pontosabban azokról, akik annak hirdetik magukat

A magukat a keresztény és polgári konzervatívoknak definiáló és sajnálatos módon nem csak a vérfrissítés eredményeként előálló értelmiségiek vonatkozásában (Proffok Orbán alfelében baráti köre) íródott ez a megállapítás:
„puhák és kókadtak, az önképükkel szöges ellentétben mélyen amorálisak, opportunisták, ezért könnyen válnak társutassá is. …. Jelentős része vidáman elvan a nemzeti szocialista vezetésű NER-es intézményekben: egyetemeken, bizottságokban, sajtóban, és ráadásul azt is hiszi, hogy jól van ez így”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.