Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap tartja országértékelő beszédét. Az idei lesz a 22. évértékelő. Ebből az alkalomból egy videót töltött fel a Facebook-oldalára, amely az elmúlt évek beszédeit idézi fel.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Van-e olyan mazochista ( a fidkányokon kívül), aki ezt végignézi?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@kulabombaafityiszre: ...biztos,hogy nem ő írja! A "sok ellenség" a fejében hátráltatja őt az írásban!! Igaz hogy
a szövegírói sokszor nincsenek is szinkronban! Csak akkor," párhuzamosak" ha a "Sorost" szidják,de akkor mint
tudjuk kevesebb az "ellenállás"-uk! Ők nem!
Nyírfa
@tudode: Robot - ez az! Kerestem a legmegfelelőbb kifejezést, ez most általad meg is lett! Bezzeg a Feri!:) Neki nem kell sorvezető, hogy éppen hol tart a beszédében, mondja fejből, mert tudja, mit kíván közölni a hallgatóságával. Előtte is ott van vezényszavakban a lényeg, de aköré ő fogalmazza meg , ott helyben, a mondókáját.

Mióta tudjuk, mióta szóbeszéd Viktor zsarolhatósága, befolyásolhatósága! Csak jöjjenek már a bizonyítékok! Nem kívánom, hogy a román miniszterelnök sorsára jusson, de azt igen, hogy számot adjon a társadalomnak a tetteiről. Ha elfutna a szembesítés elöl, az önmagáért beszélne. Egyébként úgy gondolom, bárhová is menekülne, kevésbé lenne biztonságban az élete, mint itthon.
tudode
@Nyírfa: .
Évtizedekig használva az államigazgatás lépcsőjét, páternoszterét, van olyan érzésem, hogy az alárendeltségébe tartozókat is félelemben tartja amiatt, mert nagyon szűk látókörűre sikeredett, akiről Ángyán József húzta le a leplet
.
---- Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
.
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
.
Ángyánnak szólóan úgy, hogy a többiek is értsenek belőle, hogy kusti a nevük
.
""" Ezt ő maga is megtapasztalta, amikor Orbán Viktor rá utalva, nyilvánosan azt mondta:
.
„aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.”
.
Miután távozott a parlamentből, a Szent István Egyetem - Ángyán szerint felső nyomásra - megszüntette a 24 év munkájával felépített Környezet- és Tájgazdálkodási Intézetet.
.
Nap, mint nap tapasztalom, mert élethelyzetem következtében van dolgom a gyámügyekkel, a hatósági osztályokka, a kormányhivatalokkal, a bírósággal, hogy ennyi megnyomorított közszolga még nem volt a végrehajtó szolgálatban, mint most, mert felemelték a munkaidejüket, elvettek 5 nap szabit tőlük, és mire lejut hozzájuk a fizetésemelés talán még az inflációt sem követi, és akkora a fluktuáció amire nem volt példa még akkor sem, amikor én szolgáltam!
.
Létkérdése a minden áron való győzelem, mert eljön az ideje, amikor felelnie kell azért, amit összekutyult az elmúlt tíz év alatt az ÚJ ÁLLAMÁVAL!
Nyírfa
@tudode: " Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de, aki nem, arra mi is lőni fogunk."

Ez a nem mai keletű ars poetica lefedi az egész lényét, minden tettének, megnyilvánulásának a mozgatórugója.
Kérdem: Hol volt és hol van a magyar értelmiség? Van egyáltalán, vagy csak a gondolkodás néhány prominens képviselője van jelen a közéletben, beleértve a hétköznapi hősöket is, akik megvásárolhatatlanok, megfélemlíthetetlenek, adott esetben inkább elhagyják a hazájukat, semmint ártalmára legyenek.
tudode
@Nyírfa: .
Az értelmiség behúzza fülét farkát, mert őfélesége azon duzzog, hogy nem fogadják be köreikbe, hiszen a löki, böki előadásain kivül nincs őméltóságának egyetlenegy publikációja sem!
.
A robot kiindulva a Trianonból, eljutott odáig, hogy az összebuzerált 10 éve volt a legeredményesebb az elmúlt 100 évben! (( Innen kezdve én megjöttem, komolytalan az egész hetyempitty))) Az egy óra alatt beszólt ide, meg oda, meg amoda, méltatva az őfényessége micsodáját! Ami új volt Áder Jánost méltatva hatféle környezetvédelmi valamivel jött elő, ami legalább olyan smanca, mint ahogy ha két ember beszélget az utcán, az már tömegnek minősül!!!
.
Arról nem is szólva, hogy nemisminiszterelnök, és amit elkövetett saját hazája ellen, arra nincs bocsánat
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=134s
.
Az un. APRÓ MELÓRÓL egy kukkot sem lehelt ki!!! Meddig lehet még bohóckodniuk az a kérdés!
Nyírfa
@tudode: Az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 éve? :DDDD De,legalább kilépett az elmúlt nyolc év bűvös köréből, biztosan Matolcsy hatására, aki úgy retteg a nyolcas számtól, hogy legszívesebben egy tollvonással megszüntetné. :))
Jaj, tudode, nem lehet ehhez már mit hozzáfűzni, csak rimánkodhatunk az orvosi segítségért. Kellene egy buszt indítani Grazba, rajta a kormány összes tagjával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.