Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap tartja országértékelő beszédét. Az idei lesz a 22. évértékelő. Ebből az alkalomból egy videót töltött fel a Facebook-oldalára, amely az elmúlt évek beszédeit idézi fel.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Van-e olyan mazochista ( a fidkányokon kívül), aki ezt végignézi?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az hiányzik a dicsőséges múltjáról, hogy milyen aranyos kisbaba volt
.
ocdn.eu/images/pulscms/ZTU7MDA_/aa100b45979f329869654889b609868b.jpeg
.
És ahogy múlnak a gyermekévek kizárólag rajta múlott, hogy pocak náci lett belőle, pedig a rendszerváltás reménysége volt!
Qqberci
Van-e olyan mazochista ( a fidkányokon kívül), aki ezt végignézi?...
Nessy
@Qqberci: ne csüggedj! Akadnak páran! Feltételezem, azok a mondatai, amiknek mára már az ellenkezőjét mondja, nem lesznek benne! Még megzavarná a híveket!
Macskaszem
Mazochista akartam lenni, de 1,5 perc az egész, mozaikok mini bejátszásokból aláfestő zenével. Mondhatni, láttam a zsírdisznó öregedésének folyamatát.
namihami
A ""Térdre csuhások!"" , a ""Nem vagyok módosember!"" és hasonló aranyköpésit is tartalmazza ez a nélkülözhetetlen és a jövőbe iránymutató, egyben népnevelő kiadvány?
Mikor jelenik meg az üzletekben? Van-e, lehet-e rá előrendelést leadni?
És végül:: Hogy a pi...ba élhettünk eddig enélkül a történelem- és sorsformáló mű nélkül? Talán még a Biblia példányszámát is ütni fogja (pedig az a csúcs, ugyebár).
tudode
Mit ketyeghet az évértékelőjében ez a neandervölgyi őslelet sz évértékelőjében, aki a Kolostort összetéveszti a Fidesz székházzal, és összekeveri azt ami egyidős vele, az APRÓMUNKÁRA majd ha fagy akkor fog foglalkozni:
.
Rongy'Ő mongy'Ü a nemzetközi évindító sajtótájékoztatóján:
www.miniszterelnok.hu/orban-viktor-evindito-nemzetkozi-sajtotajekoztatoja/
.
(... ) """A választási időpontok miatt nem a 2018-as év, hanem a 2019-es i, hiszen volt két választásunk egy európai, és egy önkormánzati, de az önkormányzati választással a választási év lezárult. Tehát ami előttünk van, több mint két év, már a kormányzásról kell szólni, és nem pedig a választásról. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a választási időszak véget ért, és a kormány legközelebb a 2022-es kampányban érdekelt.
Addig minden erőnket a kormányzás - mondjuk úgy, hogy a kormányzás APRÓMUNKÁJÁRA, az országépítés lépéseire, aprómunkáira fogjuk majd fordítani."" (...)
.
Mit képzel magárúl ez az ORSÁGNYOMORÍTÓ amiatt, mert a közösből TÍZMILLIÁRDOKAT költ el választási kapmpányra úgy, hogy még ALAPFELADATÁÉRT ugyan felveszi a lóvét, de bojkottálhaja az APRÓ MELÓT, amelynek keretében ezrek hagyják ott a fogukat a CENTRUM KÓRHÁZNAK csúfolt népritkíóban, és a szociális háló is már a múlté!
.
Nomális!
Eladott Ország
Jön a tavasz, kezdődik a párzási idény a NER-ben. Habár mindenkinek jobb lenne, ha már nem szaporodnának. Annyian vannak már, hogy meg sem lehet számolni őket. Miniszterek, kormánybiztosok, miniszteri biztosok, államtitkárok, államtitkár helyettesek, ilyen-olyan tanácsadók, meg még a fene tudja kik. Inkább fogyjanak, nehogy már szaporodjanak. Lassan már 9 millióan nem tudjuk eltartani őket, meg a sleppjüket, mármint titkárokat, titkárnőket, gépkocsivezetőket, táskahordozókat.Közben felhívnám a saját kereszténységétől és heteroszexuális családbarátságától megrészegült állampárt figyelmét arra, hogy újfent sikerült lerugdosni a kereszténység mércéjét a turulszarba. Nem most, és nem is először, de azért az megkésve is hírértékű, hogy a perui nagykövet gyermekpornográfiába bukott bele.Szóval csak azt akarom mondani, hogy van itt ez a máz, amivel bekenték magukat, hogy ők az új keresztény szabadságot védik, mint valami felsőbbrendű, példamutató, követendő életformát, miközben alatta rohadva bűzlik minden, és szivárog minden irányba a hazug fekália.
Eladott Ország
És bár a szaros évértékelők (?) egyáltalán nem annyira fontosak, mint amennyire mi jelentőséget tulajdonítunk neki, az hogy tragikus a helyzet, és kurva nagy baj van, az nem kifejezés ahhoz képest, amit hallottunk, és ami felé ez az eszelős vadbarom az országot vezeti. A plagizátor Schmitt Pált csakazértis' elnökurazta' és mindenki más előtt köszöntötte.Hagyjuk a picsába azt is, hogy Magyarország erősödik, hogy csak még egy kicsit kell várni, és kilőhetjük magunkat az űrbe. Hogy teljes foglalkoztatottság, béremelés, sikeres egészségügy, oktatáspolitika, külpolitika, hogy megvédtük, megvédjük, irigyelnek mindenfelől. Mert a népszavazással is hogy megtiltottuk, hogy mások döntsék el, kit engedünk be az országba és kit nem. Na, pont így fogjuk megvédni Brüsszeltől az adócsökkentést, rezsicsökkentést. Soros György meg külön megrohadhat. Sikertörténet ameddig a 9 hónap múlva esedékes szürkehályog-műtétre várakozó szemünk ellát. Ha életemben most láttam volna először ezt a kényszeresen rángatózó, nyelvcsapkodó, az akolmeleg simogató ölelésétől és elismerő röhögcsélésétől magabiztosan poénkodó, görcsösen és vontatottan, de legalább mesterkélten hörgő embert, akkor is tudnám, hogy az ilyet messziről kerülni kell. Ha jó kedvemben lennék, röhöghetnék azon is, hogy a miniszterek elnöke olyan beszédet nyomott le, mint Ceausescu elvtárs a tetszőleges kommunista pártkongresszuson cirka 40 évvel ezelőtt, ahol nem volt olyan alkalom, hogy ne hangzott volna el: túlteljesítették az ötéves tervet. Volt, amikor a tízéveset is. Az ország meg nélkülözött, fázott, döglődött a sötétségben. A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. A kaméleonba oltott páva, aki volt már minden, csak szűzkurva nem. Olyan ez az egész, mint egy szanatórium, ahol a főbeteg és Stockholm-szindrómás talpnyalói átvették a hatalmat, a többieket meg leszedálták, és bíznak abban, hogy a szer örökké hatni fog. Azt hiszik, ha hörögve ordítják, hogy igazuk van, akkor alanyi jogon igazuk is lesz.
Nyírfa
Akinek erre van ingerenciája, az meg is érdemli.
Nyírfa
@tudode: Nem értem, miért tartották - tartottátok a rendszerváltás reménységének. Első pillanattól kezdve egy izgága, magamutogató ripacsot láttam benne.
tudode
@Nyírfa: .
Őszintén szólva még én is 1998-ban neki adtam a voksomat, mert nem értem rá körülnézni, hogy kiről is van szó, mert hajnaltól éjfélig dolgoztam.
.
Akkor jöttem rá, hogy nem patyolathímzés őfélesége, amikor a Deák térről kipaterolta a Nermzeti Szinházat a dunapartra, pedig akkor még nem is rendelkezett azzal a felhatalmazással, amit később megumburdáltak.
.
Aztán sorra kerültek fel a net-re a faterjától kezdve, a megalakulásától az, hogy valójában egy törtető, génhibás, jelentéktelen pasi!
.
Szerintem sokan lehetnek olyanok, akik nem érnek rá arra, hogy tájékozódjanak ennek a nimandnak két életre is sok rémtetteire!
Nyírfa
@tudode: 13.01

" Normális! " Ez , ugye, igazából kérdés akart lenni. Ha igen, akkor a válasz egyértelmű: nem.
Hogy nem bántja a magyarok csőrét az sem, hogy fidesz-székházat csinált egy műemlékvédelem alatt álló kolostorból a Várnegyedben? Igaz, mi bántja? Ez lenne a szabadságszerető, büszke nép??? Bár, nem büszkének kéne lennie, hanem gerincesnek. De az nem megy.
namihami
@Nyírfa: @tudode: Az én negatív (még nem ekkora) ingerenciám azzal kezdődött, amikor a Hősök terén kiállt mint ""politikai jövőlátó"" és kizavarta azokat az oroszokat, akik már akkor se voltak itt. A szocialista vezetés addigra már megegyezett velük a kivonulásban. Itt már csak azok voltak, akik még el akarták adni az utolsó szines tévéjüket vagy nem tudták a böröndjeiket becsukni.
Viszont ""olyan szépen beszélt és annyira fiatal volt"". Aztán jött a Soros, akinek, mivel akkor még nem volt, jól jött a pénze, amivel megalapozta elsődlegesen a családi jólétet, aztán a politikai vazallusok helyzetét. Amit azóta is (egy szűk mag kivételével) ma is remekül rotál. És innen már napról-napra tisztul ugyan a kép, de csak évekre visszamenőleg. A napi ügyeit okosan titkolva.
Nyírfa
@tudode: 13.57

Van tévé, rádió, újság - és első benyomás.
Én , mérgemben, az MDF-re szavaztam. És azért választottam a harag elve mentén, mert a szocialisták iránt érzett ménkű nagy csalódás miatt rájuk semmiképpen nem adtam volna a voksomat. Orbán már akkor is ellenszenves volt, nem több, mint egy fontoskodó kis sikerhajhász . Ki volt még? Torgyán, a hordószónok? Csurka? Szép kis választék. Próbáltam a legmérsékeltebbnek tűnő ismeretlenek közül kipécézni valakit, így maradt Antall József.
A mai eszemmel távol tartanám magam az egész rendszerváltó cirkusztól.
human
@tudode: Első voksomat én is 1998-ban a fidesznek adtam. Egy politikailag tájékozatlan fiatal mégis mire szavazott volna? Hát a fiatal demokratákra :) Aztán Orbán összeállít Torgyánnal. Én meg felkiálltottam: Mi van??? Többet nem is szavaztam rájuk.
Nyírfa
@namihami: Akkor már a legelején felkaptad Te is a fejed, hogy itt valami nem stimmel ezzel a fickóval. És jött a székház-ügylet, Kaya Ibrahim, Tokaj ...és a végtelenségig lehet sorolni a disznóságait.
kokopelli
@namihami: a házasságkötő termekben és az oltár előtt összeadott ifjú párnak adjanak két példányt
az aktuális évi Orbán-értékelőből! Azért kettőt,mert ugye el is válhatnak,és az egyik ott állna a "Orbán-
katekizmus" nélkül!...még az is egy csapás lenne a válás mellett!!
tudode
@Nyírfa: .
Igen kérdés akart lenni, hogy NORMÁLIS?
.
Minden jel arra utal, hogy mentálisan sincs rendben, nincs belátási képessége, lehet, hogy nem is büntethető
.
www.google.com/search?q=gr%C3%A1ci+%C3%A1pol%C3%B3+orb%C3%A1nr%C3%B3l+2006&oq=&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Arról nem is szólva, hogy úgy elkanászokdott, hogy 2010 óta mindenféle felhatalmazás nélkül ÚJ RABLÓÁLLAMOT fabrikál, és a megélhetési alkotmánybírók, jogászok hallgatnak. Mit tehetek pl. én 85. évesen, mint leíróm, hogy végveszélybe sodorja ez őfélesége a süket dumájával az országot!!!
,
www.youtube.com/watch?v=9MrXq6-Yrs4&t=256s
.
Menthetetlen vele együtt az ország, mivel a KONFRONTÁCIÓ ÉLTETI!
.
Nem más ez a gyülekezet, mint egy útszéli galeri! 2008-ban összejött a Fidesz alja, hogy jót röhögtek azon, hogy szétrámoltatták a belvárost:
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
A kolostor az csak egy szelete a műemlékeknek, amit kisajátított ez a szektává silányult bagázs!
tudode
@human: .
Torgyán dr is megemlegette amíg élt, mert lemondott 80-90 mandátumról, vagy miről, hogy ezt a magamutogatót bársonyhokedlihoz juttassa. Olyan ördögi módszerrel nyíratja ki az ellenfeleit, amelyre normális ember nem lenne képes.
.
Az óta sem nyert egyszer sem tisztán, csak hasonló hadicsellel, ahogy a faterjával ízmozott.
.
Olyan silány a pasi, hogy egy csepp véráldozatot nem érdemel! Pedig egy generációnak lenyúlta a jövőjét a társadalom klf. rétegeinek egymásnak ugrasztásával!
iradres
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
tudode
@Nyírfa: .
Emiatt a nimand miatt nem bontakozhatott ki a demokrácia!
.
Számomra Bajnai Gordon válságkezelő miniszterelnök lett volna az, ha folytatja kormányzását, vagy 2014-ben kap esélyt, talán nem a gödör szélén állna az ország, amelynél még a Rákosi, és a Kádár rendszer is normálisabb volt ennél a tingli tangli államnak csúfolt valaminél, mert a háború után épült az ország, és mindenki tanulhatott úgy, hogy még a munkahelyekre is elvitték a tanulási lehetőségeket, épültek a lakótelepek, stb. stb.
.
Az a gáz, hogy az ország már megvolt, folytathatja az EU-ban a bomlasztó praktikáit, mert se lenyelni, se kiköpni nem képesek, mert a magyaroknak ennyire tellett!
.
Ettől csak akkor lehet megszabadulni majd ha ROSSZ IDŐBEN ROSSZ HELYEN LESZ!
namihami
@kokopelli: És a DVD-t másolásvédelemmel kell ellátni, nehogy a család károsodjon az illegális másolások és az ezokból az elmaradó családi jogdíjak okán.
Nyírfa
@tudode: 1. Szeretnék 85 évesen ilyen kiváló szellemi állapotban lenni, és ilyen aktívan részt venni a közösségi életben. Bálint Gyuri bácsi jut rólad az eszembe, meg Heller Ágnes, Moldova György és vannak még jó néhányan, akikkel példálózni lehetne. Ha a 89 éves édesapámat nem kezelik félre, ami , önmagához képest a korai elhunytához vezetett, még most is a vitapartnerem lenne.
De hát itt van Nessy is, hogy el ne feledkezzem már róla! :)

2. Igen, a kolostor csak egy szelete a kisajátított műemlékeknek, de szimbolikus jelentősége van, az egyházi és a világi hatalom teljes birtoklásának a jelképe.

3. A 2008-as videofelvételen többször is rákérdez a Gyurcsánybeszédre, érezhető, milyen fontos neki ez az örök életre szóló, sajnos, ellenfélből ellenséggé avanzsált rivális. Ezért sem szabad Gyurcsányt kivonni a politikai élvonalból, hiszen ő az egyetlen, akitől úgy fél, mint a tűztől, következésképpen folyamatosan megpróbálja fenntartani az ellene irányuló - irányított - gyűlöletet. De, mi átlátunk a szitán, és minél inkább Gyurcsányozik és Gyurcsánynézik, annál inkább kell propagálnunk ennek a valós okát. Jó lenne pl., ha az "ördög ügyvédje" előállna a 2006-os államcsíny-tervezet dokumentációjával , és napvilágot látnának a KGB-nél őrzött , Orbánra és a fidesz élharcosaira vonatkozó , terhelő bizonyítékok.

3. Bajnai egy angyal ebben a mocskos közegben. Ma is rá szavaznék, nem csak '14-ben. De hát, ez van. Rákosi a hozzá kötődő érában neki állt újjá építeni az országot., Ami akkor épült, ma is áll. Hogy milyen állapotban volt az ország, a mai fiatalok elképzelni sem tudják. Talán a közel-keleti pusztítások némi képet adnak arról., milyen egy rommá lőtt, szétbombázott, a műkincseitől, az aranykészletétől megfosztott állam, külső-belső ellenséggel terhelten, jóvátételi kötelezettséggel a nyakán. Kádár Jánost mindig rokonszenvvel figyeltem, de a rendszerváltást követő felfordulás évtizedeiben értettem meg, milyen nagy államférfi volt.
Hozzá...
Nyírfa
@Nyírfa: +

Hozzá fogható talán Bajnai lehetne, de ezt már nem tudjuk meg sosem.

4. Orbántól megszabadulni csakis összefogással lehet, és itt nem feltétlenül az ellenzéki összefogásra gondolok, hanem a fideszt is magában foglaló össztársadalmi kézfogóra, amelyet az EU támogatása is megtetéz.
Qqberci
@Nyírfa: "Ami akkor épült, ma is áll."

Nem, mert a Népstadiont már leromboltatta a gonosz törp...
Nyírfa
@Qqberci: Igaz. Akkor módosítok: Ami akkor épült, ma is áll vagy állna, ha Orbán nem hódolna a rombolás szellemének.
tudode
@Nyírfa: .
Ami a tanulást illeti, én 1941-ben kezdtem el iskolába járni, 45-501 fős osztályba. Megszerettették velünk a tanulást. Azzal engedtek utunkra, hogy egy életen át tanulni kell, hogy haladjunk a korral. A háború után ahhoz, hogy iskolába járhassunk minden nebulónak kellett vinni tüzelőt. Ugyan a szüleim anyagi helyzete nem engedte meg a tovább tanulást, mert legalább olyan szegénység volt, mint bizonyos néprétegeknek most, de megtanultunk úgy élni a háború előtt, mint egy polgár, utána tisztes szegény!.
.
Kis megszakítással az államigazgatásban dolgoztam úgy, hogy a suliban jó tanuló voltam, és többek között engem is kiválasztottak. Még a Rákosi rendszerben is "csak" az vállalhatott munkát, aki végigjárta a témájában a szamárlétrát, a teljesítmény volt fontos. Nem volt téma senkinek a vallása, a pártállása. Megbecsülték a munkámat.
.
Pártunkát soha sem vállaltam, csak a vöröskeresztben, és a szakszervezetben!
.
1998-ban, amikor őfélesége megragadta a kormánykereket, betuszkolt a minisztériumokba egy-egy politikai államtitkárt. Korábban nyugdíjas állás volt közszolgának lenni.
.
Ma sem élősködnének az országon ha nem kukkolják ki Gyurcsány Ferenc (kormányon 2004. szeptember 29.)
2006. június 9.) beszédét, és nem hergelik fel a társadalmat ellene azzal, amit nem reggel, meg este, 16 évig 24 órán keresztül megenged magának az, aki után nem marad más csak a betonszarkofágok, a szocialisták után pedig 800 km autópálya.
.
Sajnos őfélesége mindig jó időben jó helyen volt --- eddig, hiszen már Kádár is tudta, hogy nagy franc
.
----- Döbbenetes hangfelvétel 1988-ból: Kádár szidja Sorost.
.
www.youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
.
Megítélésem szerint két választása van őféleségének: vagy MINDENÁRON GYŐZELEM, vagy a méltó helye, ahová való!
.
Azt nem tudni miért, de a történelem folyamán a magyar nép mindig rossz lóra tett! Most is ott tartunk ahol a part szakad!
tudode
@tudode:
.
Bocs!

Visszaolvastam miután leokéztam: 45-50 fős osztályba jártam!
Nyírfa
@tudode: Én '53-ban születtem, gyermekként sem a nélkülözést nem kellett megtapasztalnom, sem diktátumoknak eleget tennem. A szüleim nagy nyitottsággal neveltek, anyám nagyon korán adott könyvet a kezünkbe - van egy tesóm - , rengeteget beszélgettünk, és még út közben, a piacra menet is játszottunk. A legkedvesebb, még felnőtt koromban is űzött sportom volt az a nyelvi játék, hogy egy szó utolsó betűjével kezdődő újabb szóval gördítsem tovább a memória- és szókincs-gyakorlást. Annyit lehetett közben nevetni, amikor már nyögve-nyelősen törtük a fejünket, hogy mi a csodát lehet mondani , mondjuk y-nal. Hát, nem sokat! :)
Szóval, az én gyerekkorom szép volt, vadonatúj iskolában kezdtem meg a tanulmányaimat, nem túlzás azt mondani, hogy imádtam tanulni, nekem nem volt teher figyelni a tanító nénire, ellenkezőleg, alig vártam, hogy minél többet tudjak. Ez , szinte a gimnáziumig így is maradt, előre olvastam, nagyon érdekelt a történelem - akkoriban régész akartam lenni, kutatni, és közben együtt élni a természettel. Normálisan éltünk, békében, kényelmesen. Kamaszként , akárki akármit mondott, én miniruhában jártam, úgy hordtam a hajam, mint a zenészek, írtam, és meg akartam váltani a világot - mint a kamaszok legtöbbje. :) A szocializmus időszaka nekem sokkal többet adott, mint amennyit másoktól elvett, de tárgyilagosan nézve, hatalmas trauma lehetett a tulajdonviszonyok változása, a kitelepítések pedig felérhettek a mai kilakoltatásokkal. A hatvanas években aztán elindult a rendeződés, és Kádár nagyon igyekezett, hogy, ha barakkban élünk is, de az inkább vidám legyen, mint halálos.
Nyírfa
Most dolgom van, de, majd jövök még beszélgetni.
tudode
@Nyírfa: .
A gyermekkorom egy részére nem panaszkodhatom, mivel abban az időben az Édesanyák nem dolgoztak, háztartásbeliek voltak, és minden figyelem a gyermekekre irányult. Az apák voltak a családfenntartók. A testvéreimmel együtt 9-12-ig jártunk óvodába, a csoki, a narancs az nem volt luxus. Csak hát közbejött 1945-ben a háború, ami azt jelentette számunkra, hogy egyik helységből a másikba menekültünk a bombázások elől. Nem szeretek a borzalmakra visszagondolni, de azért szép emlékem is volt! Például láttam a német, orosz katonák szemében a félelmet, amikor bejöttek az oroszok megtanultam az egyik rokonomtól oroszúl köszönni, aki túlélte az oroszországi szolgálatot. És amikor megjelentek az oroszok annak a pincének az ajtajában, ahol életszerűen éltünk, köszöntem neki, és össze, vissza pusziltak, elláttak mindenféle jóval, amit itt, ott összegyűjtögettek. A ház felső szintjére beköltözött egy ezredes, akinek hasonlítottam a kislányára, és mikor megjött a csatából a csicskásával elláttak minden jóval.
.
Az nagyon zavar ahogy őféleségéék a menekülteket tekergetik, mert nem tudják, hogy miről beszélnek akkor, amikor kritizálják őket a szakbarbárságuk miatt, és hadi nyelven fogalmazzák meg, hogy támadják őket azért amire nem vetemedett előtte emlékeim szerint egyik kormány sem. mert tudták hol a helyük, és ha mást nem is, még a kisebbségnek is biztosították a TISZTES MEGÉLHETÉST!
.
Minden rosszban van valami jó, ha az ember levonja a tanulságot, de hogy abban mi a jó például ennek a rezsimnek, hogy szándékosan hozzák ki az emberekből a rossz tulajdonságokat, arra még nem jöttem rá, talán génhibásak, és félnek őfélesége kiszámíthatatlanságától.
.
Egy haszna számomra van ennek a siserehadnak, hogy szinten tudom tartani a szürkeállományomat, mert annyi mindent elkövetnek, ami egy századnak is SOKK lenne! És ujjgyakorlatnak is jók, időnként összeszorított ököllel! legszebb szó számomra a BÉKE lett, amikor minden újongott, hogy vége a háborúnak.
tudode
@namihami: .
Konrád György szerint Orbán felelőtlen volt Nagy Imre temetésén, mert felejthetetlenné akarta magát tenni a "fiatalember"
.
""" A Soros György elleni gyűlöletkampány láttán nincs lelkiismeret-furdalása, amiért egykor az amerikai üzletember pártfogásába ajánlotta Orbán Viktort?

Sok mindenre beszéltem rá Sorost, ezek közül csekélyke téma volt a mostani miniszterelnök személye, a German Marshall Fund részére írtam róla ajánlást mint értelmes fiatalemberről, aki demokráciát akar. Az akkor igaz is volt, de aztán kiderült, mi minden ezzel ellentétest tudott produkálni.

Mikor jött rá, hogy tévedett a megítélésében?
.
.

20180107_konrad_gyorgy_orban_felelotlen_volt_mert_felejthetetlenne_akarta_tenni_magat
.
Már Nagy Imréék újratemetésekor, amikor a beszédet mondta a Hősök terén. Tudtam, hogy abban állapodtak meg a Történelmi Igazságtétel Bizottsággal, hogy a kelet-európai diktatúrákban élők védelmében most még nem hozza szóba az orosz csapatok kivonását, de megszegte a megállapodást. Felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát."""
.
Tisztességes ember nem köp bele abba a tányérba, esetében Soroséba, akinek köszönhetné azt, hogy felemelte a szegénységből, amivel visszaélt úgy, hogy a közel 90 éves Soros nem mer hazajönni volt hazájába:
.
delhir.info/2019/11/03/soros-nem-mer-magyarorszagra-jonni-attol-tart-hogy-orbanek-megprobalnak-elfogni/
.
Borzalmas!
.
Nyírfa
@tudode: A háborút csak filmek és könyvek által ismerem, és nagyon remélem, hogy nem kell személyes tapasztalatot szereznem , milyen élőben az öldöklés. Sokan vannak , akiknek nem számít a mások élete, és egyáltalán nem vigasz, hogy alapvetően a maguké sem, nem becsülik, nem értékelik, a boldogságot nem értik, az egyetlen örömforrásuk a hatalom íze. Voltaképpen szerencsétlen, szánalomra méltó emberek, s minél keserűbbek, annál veszélyesebbek lehetnek a társadalomra. Ezt a problémát nem szabad elbagatellizálni, mert könnyen ott találhatjuk magunkat, ahol a múlt században Európa.
Nyírfa
@tudode: 16.34

Meghallgattam Kádárt, és nem tudtam nem arra gondolni, hogy Orbán ma tűzzel-vassal irtaná azt, aminek , Soros György által a kedvezményezettje volt. Ekkora pálfordulás egy ember életében nem természetes. A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy Orbán tetteit kizárólag a várható haszon mozgatta, s fiatalon éppen annyira önérdek-orientált volt, mint manapság.
Ez súlyos jellemhiba, s nincs mit csodálkoznunk azon, hogy a politikai és gazdasági holdudvarában megjelenő felek semmivel nem különbek nála.
tudode
@Nyírfa: ,
Miután időmilliomos lettem, a világhálóra okkal felkerült nyilatkozatait, álmait megtekintve legalább olyan félelmetes, mint Adolf volt, ami az anyagiasságát,és a jellemére mutat rá,mint pl. amikor elhatározta, hogy az ország potyautasa lesz, több alkalommal megnyilvánúlt az MSZMP vagyonának szétosztását illetően
.
---- Orbán Viktor a Fidesz jövőjéről (1989-03-01)
.
www.youtube.com/watch?v=6yFNn4cwuJY&t=522s
.
Amikor eladta magát a Fidesz mag a 37 alapítóbóll mire ment rá őkelme
.
----- Fidesz kampányfilm 1990

www.youtube.com/watch?v=WAR72LzcQWg&t=173s
.
Aztán amikor bekerültek a parlamentbe már a kikoldult plusz székházat eladták, bevonva az MDF-et is, Antall József nem akart balhét miatta
.
---- György Péter vs. Orbán Viktor
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=298s
.
A dúrva faterja elfogadta, azzal szemben a bányát, hogy egy szál tulipán lenyúlásáért megrugdosta csemetéjét
.
--- .György Péter vs. Orbán Viktor

www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=298s
.
Aztán miután becserkészte a HATALMAT, gondolt egyet, és félelmetesen a HALÁLBÜNTETÉS JOGÁT is vissza akarta kunyerálni
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n%3A+vissza+akarjuk+kapni+a+jogot+a+hal%C3%A1lb%C3%BCntet%C3%A9sre&oq=Orb%C3%A1n+vissza&aqs=chrome.1.69i57j35i39j69i65j69i60j69i61.7835j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Félelmetes jellem azzal is, hogy egyszer liberális, aztán illiberális, munkaalapú államot akar összehányni akkor szerintem, hogy egy normális ember nem egysÍku! Van amiben, liberális, konzervativ, szociális, legalábbis részemről így élem az életem.
.
ÖSSZEGEZVE EGY FÉLELMETES FIGURA úgy a hazai ténykedésében, mint az EP-ben, ahol tartanak a be nem álló szájától, összekeverve a tanulmányait a bosszúállással, pályatévesztetten!!!
tudode
@Nyírfa: ,
Az állampolgárok részéről a háború az borzasztó megpróbáltatás, átélve felzaklat az ha eszembe jut az, amikor felharsogott a sziréna, a néprádióban az actung, achtunk likspile (fonetikusan), aztán az anyukánk kikapott bennünket az ágyból, ahol cipőben, ruhában aludtunk, és rohanunk a polgári védelem által kijelölt pincébe, aztán jötek a bombázók, és mindenki imádkozott, hogy legyen vége.
.
Különben az Európai Uniónak sok köszönettel tartoznak a tagállamok, de legfőképp annak, hogy eddig sikerült kivédenie azt, hogy ne törjön ki a III. világháború a csutihoz hasonló túlmozgásos figurák miatt.
.
Pedig a szele itt lebeg a világ felett
.
.---- Mit köszönhetünk az EU-nak? Például 68 évnyi békét
.
24.hu/kulfold/2019/02/26/eu-europai-unio-beke/
.
Arról nem is szólva, hogy őfélesége húzogatja a béke bajszát, mert összeállt az ikertesójával, talán abban az időben, amikor rátette a haver a Krim félszigetre a tapogatóját
.
------ Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8
.
Sok van a rovásán annak, aki nem tudja merre, meddig, elhomályosítja az agyát a HATALOM, ÉS A LÓVÉ, ma már úgy, hogy még a saját elvtársait sem kíméli!
.
És képes átverni még mindig több mint két millió állampolgárt az, aki se Istent, se embert nem kímél!
kokopelli
@Eladott Ország: Az idő "vasfoga" nem vállalta őt,mert a zsiradékhoz fog sem kell!? Az biztos,hogy egy leépülés
állomásairól szoló fimnek teljesen megfelelne a mű!
Nyírfa
@tudode: Rettenetes ezt még kimondani is, de egyre inkább Hitler-utánérzetem van Orbánnal kapcsolatban. Ahogy Hitlernek sem voltak elvei, csak egy meg nem értett, érzelmileg kielégítetlen, aszociális személyiség volt, aki fokról fokra megtalálta a saját sikerének a kulcsát a politikában, a nagynémet birodalom létre hozásában, a gigantikus építkezésekben, úgy Orbán Viktor is megalomán politikai törekvésekben és építészeti monstrumokban próbálja önnön vélt nagyságát kifejezni.
Tervei végrehajtásához szükséges a társadalom egy jelentős részének a támogató affinitása, amely az úri Magyarország maradványaként a mai napig része a kollektív tudatnak.
Hogy a kép ne legyen annyira nyomasztó, szívesen gondolok a valóban nagy magyarokra, akik szellemiségét tovább vinnünk megtisztelő feladat.
Nyírfa
@Eladott Ország: Nincsenek illúzióim, sajnos, bármilyen erőfitogtatást el tudok róla képzelni, sőt, képzelőerő sem kell hozzá, nap mint nap egyre messzebb merészkedik. A megállítása létkérdés az ország számára. Hogy ne polgárháborúba rohanjunk az ő vezényletével, nem elég az ellenzék mozgósítása, magukat a fideszes szavazókat - legalábbis jó részüket - kell nagyon sürgősen riasztani. Nem tudom, hogy sikerül-e, de megpróbálni kötelező!
tudode
@Nyírfa: .
Annyiban különbözik Adolftól, hogy nem növesztett bajszot, és börtönben írta meg a Mein Kamp-ot, amelyet őfélesége a 2002-es narancsbukta után eszelte ki azt hogy ÚJ ÁLLAMOT ÉPÍT, külföldön azzal rázva a rongyot, hogy mióta műveli politikai szélhámos szakmáját, és négyszer győzött, négyszer vesztett, mintha ennek a szerencsétlen országnak ŐKELME rendeltetett volna, és miután az országot őrületbe, bizontalanságba kergette, most már barátszerző körútján nyomja a löki, böki sódert, amibe úgy tünik olasz ikertesója bele is fejel
.
------ Rómában mondott beszédet Orbán Viktor az olasz bevándorlásellenes párt meghívására
.
www.youtube.com/watch?v=9MrXq6-Yrs4&t=150s
.
Amiatt érint engem, mert Édesanyám Fiuméban született, Édesapját elvesztette, aki a Szent iistván csatahajón porlad még a mai napig is. Aztán kitoloncolták a nagymamamámat.
.
És ez a szörnyszülött keveri agyrémeivel mindenfelé a melléktermékét! Valaki már leragaszthatná az etetőjét, amelyen folyik a baromság!
.
Vajon ma mit fog karatyolni!
Nyírfa
@tudode: Könnyű közöttük párhuzamot vonni - bár, legújabb információink szerint Orbán inkább Mussolini-hasonmássá kíván válni, ez a törekvése egyben arra is rá mutat, hogy nincsen saját identitása, ennél fogva integrálódni sem tud a társadalomba - , de a különbségek látványosak. Hitler nem olvasta fel makogva a beszédeit, ellenben olyan szónoklatokat vágott ki, amelyekkel fegyverbe tudta hívni a honfitársait. Szerencsére Orbán a lázító mondanivalóját is papírból szemezgeti, amiből így a lényeg veszik ki: a tűz. És, Hitler javára szól, hogy soha nem hízott el, érdekesség, hogy ő sem szívelte a pocakos embereket. Hitler fanatikus volt, és ez az erő egyben tudta tartani a népét, a hadseregét. Orbán hírhedt pávatáncos, ezért csak ideiglenes szövetségesei vannak, megvásárolt hívei. Ez kevés a birodalomépítéshez.
A végső konklúzió az, hogy Hitler is megbukott, Orbán is megfog, azért, mert, amit képviselnek, az szembe megy az élet törvényével, az pedig az örök fejlődés.
kulabombaafityiszre
Fideszes szavazókat hülyítő,évente felolvasott uszítás.
tudode
@Nyírfa: .
Akkor ezek szerint a logopédusa jó munkát végzett, mert legalább begyakoroltatta vele hadarás helyett a felolvasást úgy, mintha az érdeklődök ott sem lennének annak a beszédnek a felolvasásánál, amelybe a szövegírói belekódolják valósínű az elképesztőbbnél elképesztőbb mondanivalót úgy, mintha egy robot lenne!
.
Félelmetesen befolyásolható, amelyet Makovecz is kinyilvánított azzal, hogy megvesztegethető
.
----- CÉLPONT - Makovecz: Viktor zsarolható
.
www.youtube.com/watch?v=xt8qroXhI0g
.
---- Konrád György szerint Orbán Ceausescu sorsára fog jutni
.
.888.hu/piszkostizenketto/konrad-gyorgy-szerint-orban-ceausescu-sorsara-fog-jutni-4130378/
.
Sokan nem szeretnének a fehérneműjükben lenni!
kokopelli
@kulabombaafityiszre: ...biztos,hogy nem ő írja! A "sok ellenség" a fejében hátráltatja őt az írásban!! Igaz hogy
a szövegírói sokszor nincsenek is szinkronban! Csak akkor," párhuzamosak" ha a "Sorost" szidják,de akkor mint
tudjuk kevesebb az "ellenállás"-uk! Ők nem!
Nyírfa
@tudode: Robot - ez az! Kerestem a legmegfelelőbb kifejezést, ez most általad meg is lett! Bezzeg a Feri!:) Neki nem kell sorvezető, hogy éppen hol tart a beszédében, mondja fejből, mert tudja, mit kíván közölni a hallgatóságával. Előtte is ott van vezényszavakban a lényeg, de aköré ő fogalmazza meg , ott helyben, a mondókáját.

Mióta tudjuk, mióta szóbeszéd Viktor zsarolhatósága, befolyásolhatósága! Csak jöjjenek már a bizonyítékok! Nem kívánom, hogy a román miniszterelnök sorsára jusson, de azt igen, hogy számot adjon a társadalomnak a tetteiről. Ha elfutna a szembesítés elöl, az önmagáért beszélne. Egyébként úgy gondolom, bárhová is menekülne, kevésbé lenne biztonságban az élete, mint itthon.
tudode
@Nyírfa: .
Évtizedekig használva az államigazgatás lépcsőjét, páternoszterét, van olyan érzésem, hogy az alárendeltségébe tartozókat is félelemben tartja amiatt, mert nagyon szűk látókörűre sikeredett, akiről Ángyán József húzta le a leplet
.
---- Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
.
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
.
Ángyánnak szólóan úgy, hogy a többiek is értsenek belőle, hogy kusti a nevük
.
""" Ezt ő maga is megtapasztalta, amikor Orbán Viktor rá utalva, nyilvánosan azt mondta:
.
„aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.”
.
Miután távozott a parlamentből, a Szent István Egyetem - Ángyán szerint felső nyomásra - megszüntette a 24 év munkájával felépített Környezet- és Tájgazdálkodási Intézetet.
.
Nap, mint nap tapasztalom, mert élethelyzetem következtében van dolgom a gyámügyekkel, a hatósági osztályokka, a kormányhivatalokkal, a bírósággal, hogy ennyi megnyomorított közszolga még nem volt a végrehajtó szolgálatban, mint most, mert felemelték a munkaidejüket, elvettek 5 nap szabit tőlük, és mire lejut hozzájuk a fizetésemelés talán még az inflációt sem követi, és akkora a fluktuáció amire nem volt példa még akkor sem, amikor én szolgáltam!
.
Létkérdése a minden áron való győzelem, mert eljön az ideje, amikor felelnie kell azért, amit összekutyult az elmúlt tíz év alatt az ÚJ ÁLLAMÁVAL!
Nyírfa
@tudode: " Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de, aki nem, arra mi is lőni fogunk."

Ez a nem mai keletű ars poetica lefedi az egész lényét, minden tettének, megnyilvánulásának a mozgatórugója.
Kérdem: Hol volt és hol van a magyar értelmiség? Van egyáltalán, vagy csak a gondolkodás néhány prominens képviselője van jelen a közéletben, beleértve a hétköznapi hősöket is, akik megvásárolhatatlanok, megfélemlíthetetlenek, adott esetben inkább elhagyják a hazájukat, semmint ártalmára legyenek.
tudode
@Nyírfa: .
Az értelmiség behúzza fülét farkát, mert őfélesége azon duzzog, hogy nem fogadják be köreikbe, hiszen a löki, böki előadásain kivül nincs őméltóságának egyetlenegy publikációja sem!
.
A robot kiindulva a Trianonból, eljutott odáig, hogy az összebuzerált 10 éve volt a legeredményesebb az elmúlt 100 évben! (( Innen kezdve én megjöttem, komolytalan az egész hetyempitty))) Az egy óra alatt beszólt ide, meg oda, meg amoda, méltatva az őfényessége micsodáját! Ami új volt Áder Jánost méltatva hatféle környezetvédelmi valamivel jött elő, ami legalább olyan smanca, mint ahogy ha két ember beszélget az utcán, az már tömegnek minősül!!!
.
Arról nem is szólva, hogy nemisminiszterelnök, és amit elkövetett saját hazája ellen, arra nincs bocsánat
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=134s
.
Az un. APRÓ MELÓRÓL egy kukkot sem lehelt ki!!! Meddig lehet még bohóckodniuk az a kérdés!
Nyírfa
@tudode: Az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 éve? :DDDD De,legalább kilépett az elmúlt nyolc év bűvös köréből, biztosan Matolcsy hatására, aki úgy retteg a nyolcas számtól, hogy legszívesebben egy tollvonással megszüntetné. :))
Jaj, tudode, nem lehet ehhez már mit hozzáfűzni, csak rimánkodhatunk az orvosi segítségért. Kellene egy buszt indítani Grazba, rajta a kormány összes tagjával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.