Egy hete a Youtube egy feltöltött, de nem publikált gyerekpornórészlet miatt mindenestül letörölte a Pesti Srácok csatornáját.

A Hír TV esti műsorában panaszkodott péntek este Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője, hogy a Google/YouTube letiltotta újabb videós csatornájukat is. Huth egyúttal bejelentette: csütörtökre tüntetést szerveznek a Google magyarországi képviselete elé az Árpád fejedelem útjára,

„lázadás a kibersztálinizmus ellen”

címszóval, hogy „felfogják ezek a tech-cégek, hogy azért mégis az Európai Unióban vagyunk, és vonatkoznak rájuk Magyarország alaptörvényei.”

Egy hete, pénteken a Youtube egy feltöltött, de nem publikált gyerekpornórészlet miatt mindenestül letörölte a Pesti Srácok csatornáját és évek alatt publikált videoanyagait.

(444.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Valami egész mást ugattak amikor Gyurcsány csatornáját tiltották le.
Akkor nem támadták meg a hazát.
Balfaszok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: Innét is azért tiltott le téged, mi? Kevésbé nyilvánvaló hazugságod nincs?
Nessy
@ómió: Ami azt illeti van pár dolog, amit Rákosi azért nem lépett meg!
Békén hagyta a Tudományos akadémiát, sokat invesztált az oktatásba, nem költözött a várba! Miután ezek a modern dolgok akkoriban nem léteztek, nem is lehetett őket használni!
Akkoriban valóban egy média volt, ma viszont gyakorlatilag több száz, ami elméletileg egyforma, csak a neve más! Nem is tartott ki túl sokáig!
Mielőtt le bolsizol, közlöm, hogy megrögzött párton kívüli voltam, vagyok. és leszek!
ómió
@Nessy: Amibe Rákosi "sokat invesztált", az az ellenfeleivel való leszámolás, a "nép" elrettentése (AVH), kifosztása (ahogy az utódai is) meg a moszkvai seggnyalás volt. Az Akadémiát "csupán" telerakta kiérdemesült bolsi szatírokkal, a várba meg nem költözhetett, hiszen romokban volt, mert a "magasabbrendű társadalom" nem bírta kitermelni a helyreállítására valót! Az embert meg nem a párttagsága adja (én se vagyok Fidesz tag), hanem a véleménye!
Nessy
@ómió: Moszkva ma is "kedvenc"! Most nem a lojális hívek vannak minden komolyabb pozícióba? Most nem tartanak be az ellenzéknek, nem szidják a más véleményen lévőket? Nincs egy erőltetett államosítás? nem csak lojális emberek lehetnek vezetők? De mint írtam, amikor betelt a pohár, jött 1956.
Csak ma szerencsére a fiataloknak van választási lehetősége, és sok ezren választottak is.
Nincs AVH, ez igaz! Szerencsére halálbüntetés sincs. Marad a karaktergyilkosság, amivel él is pártunk és kormányunk!
Az az érzésem, hogy mi soha nem leszünk egy platformon, és fel is adom!
ómió
@Nessy:Az, hogy minden garnitúra a maga embereit alkalmazza, számodra új? A gond nem itt van, hanem, hogy mit művel az országgal! Ami meg a "karaktergyilkosságot" illeti, az se egy kimondott Fidesz találmány, még, ha úgy sugallnád se! Platform-eltérésünk? Az magáért beszél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.