Leginkább arra kíváncsi, hogy hogyan jutottak a Vár közelében lakáshoz általa baloldali kötődésűeknek tartott személyek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
az sokkal gyanúsabb hogy a főnöke (Bayer-nek) mit keres ott !
Nessy
Van egy roppant egyszerű megoldás! Csizmadia, Széles és a többi CÖF elvtársa Bayernek, tollal, papírral a kis kezükben, szépen becsöngetnek minden lakásba, és megkérdezik az illetőt, milyen a pártállása, kitől, hogy kapta a lakását, és mennyit fizet havonta!
Ha valahol melegebb éghajlatra küldik őket, ne lepődjenek meg! A fidesz hívek viszont még kávéval és sütivel is fogják őket kínálni! Vagy mégsem?
Béla333
Azzal nincs baja, hogy bepotyázta magát a Várba, hanem az a gond, hogy mások is!
Jellemző az erkölcstelenségre!
tudode
Arra pl. nem kíváncsi fáncsi, hogy milyen módon szerzett az un. lakásügvi előadó még az átkosban, hasonlóan ahhoz, ahogy most is zsibizik, az átkosban a vályog kulipintyóból Budára, lepipálva bármely más vallásút, kiutalásra a Mester utcába, majd átrakva a gúnyáját a Harris-közbe, és hogy lehetett milliókat varázsolni annak idején a habzsi dörzsi templom egérKÁJÁNAK

---- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
..
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra.

www.hocipo.hu/images/stories/content/2005/2005-14-ov2-nagy.jpg
.
Miután a papinak megumburálta a székház mutyival a bányácsKÁJÁT, amely milliárdokat fiall
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+csxal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csx&aqs=chrome.0.69i59j69i57.6688j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
..
!!!
namihami
Egy újabb ""Fogd rá a nyuszira!""---helyzet.
A fideszes megcsinálja és aztán az ellenzéken kéri számon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.