A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy helyi lakos Jászberény lakott területén kívül megölt két embert.

A vádlott a 31-es számú úton autózott még tavaly november 13-án 17 óra 15 perckor, amikor haladása során egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és frontálisan összeütközött egy személygépkocsival, amiben ketten utaztak.

A személygépjárműben utazók a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a jászberényi sofőr csak súlyos sérülést szenvedett.

Részegen vezetett, 140-el csapódott egy másik autóba, megölte a benne ülőket

A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy a balesetet okozó sofőr ittasan ült a volán mögé, továbbá a megengedett 90 km/óra helyett 140 km/óra sebességgel közlekedett.

A rendőrök halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetése miatt V. Róbertet gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vételéről határoztak. A bíróság 2020. január 10-én rendelte el letartóztatását, ezután következik a tárgyalás.

(police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha NER-tars akkor luxusborton var ra a magyar adofizetok penzebol.
namihami
@Yoda69: Vagy még az se. Nehéz gyerekkor, súlyos betegség, a másik autós miért ment arra, a rácsoktól való lelki félelem, műtét, vagy egyszerűen: csak...és még majd akad mentség.
Clavigo
@namihami: @Yoda69: Ha " kólázott " kicsit,,és szeret festegetni,,le sem csukják..
vacsi
Kíváncsi leszek a gyilkos büntetésére! Mert ugye, ez gyilkosság...
Borsodi
Mivel ittasan követte el,nincs kegyelem! Az ilyen és hasonló esetekre kéne vissza állítani a halálbüntetést.Börtönbe kerül,megbánást tanúsít fizetjük az ellátását majd jó magaviseletért harmadolják a büntetését és négy év után kiengedik.Esetleg kártérítést is kap? Aki nem isten és ártatlan emberek életét elveszi az nem érdemli meg,hogy éljen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.