A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányságán tett feljelentést egy férfi, akihez 2019. november 26-án délután csöngetett be két ismeretlen nő azzal, hogy idős embereket keresnek fel azért, hogy segítsenek nekik.

Elfogták azt a két nőt, akik elvitték egy idős férfi spórolt pénzét

Miután bejutottak a lakásba, egyikük szóval tartotta a lakás tulajdonosát, míg a másik azzal az indokkal, hogy a mosdóba kell mennie átkutatta a szobákat és ellopott 400 ezer forintot.

A nyomozók pontos személyleírást kaptak a feltételezett elkövetőkről, lefoglalták a környéken lévő térfigyelőkamerák felvételeit, és azonosították a feltételezett elkövetőket.

A rendőrök 2020. február 13-án budapesti tartózkodási helyén elfogták a 32 éves R. Ágnest, társa a 25 éves R. Szabrina pedig másnap, önként ment be az I. kerületi Rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a két nőt kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A rendőrség megtanulhatná, hogy ha a rendőrkapitányság neve pl.:"I. Kerületi Rendőrkapitányság" azt legalább1984 óta illik nagy kezdőbetűkkel írni! Így! De ez dislexiával nem megy, mert ennyi idő is kevés, hogy megértsék!!! Ennyire futja. Szóval "A magyar helyesírás szabályai". Internetről is letölthető!
Rockxy
azeggyiknő a zorbánvót, a másiknő mega lőlő.
de máris tagaggyák, ésmaj hónap ír rúla a blikk meg a blokk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.