A XXI. Század Intézet meg is mondja, miért.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sok hazug disznó van, de ő ebben föléjük nő! =))
tudode
Ahhoz képest, hogy még középszinten is elvárás a fejben felépített előadás, ahhoz képest őfélesége mint egy kisdiák képtelen erre az attrakcióra!
.
Miért?

Amiatt, mert az ország harmadszorra vásárol KORMÁNYPROGRAM nélkül szarkabőrbe bújt csúszómászót, aki kitakarja az országot, betakarja a ötletszerű baromságaival, az ő szavajárásával KECCSÖL!
.
Aztán hetenként só nélküli kormányinfó, kéthetenként őfélesége hettyempittyel üzengetve Sorosnak, Eu-nak, mindenkinek akinek nem tetszik a frizurája, vagy pár froncsit jogszerűen ki kellene utalnia az ország BUKszájából, amelyet majd a NEMZET FŐKÖNYVELŐJE gondja, hogy hova dugdossa el. Évet értékel, amelyből kihagyja a betonszarkofágokat, a külföldi kulipintyó beszerzéseket, és nem kér elnézést azoktól, akiknek jogos pár froncsijára már nem jut lóvé!!!
.
Mit fizetsz likamért játszik őféleségével az égbe magasztalás ellenében a fonnyadt XXI. századnak csúfolt intézet!
simmering73
Egy évértelő beszédét se hallottam, ezt se fogom.
Rockxy
a zév az nagy érték, úgyhíjják, hogy idő.
aki nemtuggya értékelni, az pazarojja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.