"De az is összejön 2022-re" – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédének végén, vasárnap Budapesten. 

Orbán Viktor évértékelőjén arról is beszélt közönségének, hogy szerinte sokan faggatják arról, hogy milyen lesz a Fidesz 2022-es választási taktikája.

Ezzel kapcsolatban elmondta:

Megfogadjuk majd egyik kedvenc politikai filozófusom, Muhammed Ali tanácsát: hogy lebegjünk mint a pillangó, és szúrjunk, mint a méhecske.

Hozzátette:

Jelentem, a szúrás már rendben, a lebegésnek még hiányzik néhány előfeltétele, de a kampány kezdetére meglesz az is.

Ezt nevetés és taps fogadta a teremben.

Orbán szerint nem dugjuk homokba a fejüket, látjuk, hogy az ellenzék már most készülődik, próbálgatják a közös szerelést, avantgard kombinációk jönnek létre: "alul nyilas gatya, fölül vörös mellény, rajta szivárvány kitűzővel".

Ezután is nagy tapsot kapott Orbán.

Készüljünk a kihívásokra, az újabb próbatételekre. Mutassuk meg, hogy aki a magyaroknak vermet ás, maga esik bele

-  összegezte gondolatait.

Sokan gondoljuk, hogy ilyen 100 év után itt állni, annak bizonyítéka, hogy az Úristennek még tervei vannak az országgal. Készen állunk a hívásra, készen állunk a következő száz éves utazásra.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok

- zárta bevett fordulatával beszédét a miniszterelnök.

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Megfogadjuk majd egyik kedvenc politikai filozófusom, Muhammed Ali tanácsát: hogy lebegjünk mint a pillangó, és szúrjunk, mint a méhecske." valaki világosítsa föl viktort,hogy Muhammed Ali boxoló volt + mohamedán+"nigger" de semmi esetre sem politikai filozófus!
"Jelentem, a szúrás már rendben, a lebegésnek még hiányzik néhány előfeltétele" ...még a végin kiderül,hogy legalizálni akarja a drogot... (már csak a "lebegés" miatt)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Na hát!
.
A nyílászáró virtuóz ismét szólt az ifjúsághoz, nem olyan ütőset, mint amikor ellenzékben üzent, olvasgatva
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Akko most mi van, ha mégcse!
.
Még egy vicc a tapsiKÁRÓL!
.
Ilusztris vendéget várnak a repülőtéren a zemberek. Megszólal egy néni amikor megékezik és díszlövéseket adnak le a mellette lévő fiatalhoz. Mi van fiam csapkodják az ajtót! Nem néni kérem lőnek! Megismétlődik az eszmecsere ahányszor díszlövést adnak le, és egyszer csak a néni megszólal: még mindig nem találták el.
.
Üdvözlet a meghívott magasrangó katonáknakm ha kibírták röhögés nélkül ezt az egy órát! Taps!
Nessy
Jó fantáziám lévén, elképzelem Orbánt és híveinek pár illusztris tagját, amint lebegnek! :-))))))))
csak úgy....
"Megfogadjuk majd egyik kedvenc politikai filozófusom, Muhammed Ali tanácsát: hogy lebegjünk mint a pillangó, és szúrjunk, mint a méhecske." valaki világosítsa föl viktort,hogy Muhammed Ali boxoló volt + mohamedán+"nigger" de semmi esetre sem politikai filozófus!
"Jelentem, a szúrás már rendben, a lebegésnek még hiányzik néhány előfeltétele" ...még a végin kiderül,hogy legalizálni akarja a drogot... (már csak a "lebegés" miatt)
advocat
Az ellenzék is olyan mint a Fidesz: Fölül vörös (Tele van MSZMP-sel és ügynökökkel), középen szivárványos - mert az agymosottak is mindenfélék, csak nem akarják észrevenni, a nyilas/fasiszta banda meg nyugodtan tüntethet. És ők kormányoznak. Azért egyes tagoknak már megy a lebegés is. Csak "anyag" kell, ahhoz meg van pénzük! Hogy is volt ez??? Kiknél is?
Nyírfa
A szúrás már megvan. Nem is tagadja.
Orbánka, nem neked kéne egy nyugiszuri? Azzal lebeghetsz is.

És: ha már Ali a te politikai filozófusod, akkor tudd, hogy ő ENSZ-békenagykövet és polgárjogi aktivista volt.
Maria Horvathne Dezso
Nagyon bátor és lelkesítő volt. Mária néni
Nessy
@Maria Horvathne Dezso: Ezt komolyan méltóztat gondolni? Na, a lebegés már megvan! Sárkány a konyhába?
csak úgy....
@Nessy:... @Pegero: mamája a dezsönéni,csodákszó?
220 fölött ,sött! sokan 50 fölött elhagyják a valóságot...
SystemError
Viktor, te és a bünszervezeted ülni fog, ezt kihagytad a lebegés meg a szúrás mellett. Ülni fogtok a legtöbbet!
csak úgy....
@SystemError: ezek még abból is gazdagodnának,lásd "börtön biznisz"...,mert tanulékonyak a fijjuk. rodostóba vagy szibériába velük...
Sámannus
"Ki folyt a tinta a tollából", azért volt a tenyere kék,és vörös. Meg liberális és kamenyista, vagy szivárványos. Eddig csak a nyelvével csapkodott, most már elektrosokkal igazítják a tudatát egyenlőre csak tenyereiben sokkolják, majd mennek feljebb is ha szükséges. Egyenlőre még úgy mutatják mintha magától mondaná de már régen leírják neki mit tegyen. Ha kell egy maffiózó alteregót vetnek be helyette.
Ez a fószer már annyira eltávolodott egykori önmagától, hogy már régen nincs tudata, de még értelme sem,
csak úgy....
@Sámannus: oszt 2 féle magyar faj látezik a földölnön,aki bízva hízik (lásd lölö) a másik a viktorianus rettegö,aki trianon óta mindenröl lemarad mert nem fogékony,mint a tibi...
nevemnick
Már nem emlékszem arra a fiatalemberre, aki ácsingózott a Szent Koronára... ha valaki ösmeri, és találkozik vele, mondja meg neki, hogy most ingyé kaphat koronát.
Amúgy meg kapja be a fiú lópaci két hátsó lába közt csüngő hosszú cicit.
csak úgy....
@nevemnick: hagyd el,... áder már hívta a pápát,szerintem koronázás lesz..
nevemnick
@csak úgy...: akkor mindkettőnek még sokat kell gyakorolnia a vízen járást... mivel a nemlétező klímaváltozás miatt a jegesedés elmarad... :D
Sámannus
Dunaujvárosban leszarták, hogy te mit hadoválsz. A híveid otthon maradtak, és csúfosan elpicsáztak benneteket. Látjuk milyen hazudozás tartja még a rendszert életben. az orosz befolyás alá helyezett média hazudozása már nálad is a lepkefingig jutott.
Béla333
"Orbán: A szúrás már megy, a lebegésen még dolgozni kell"

Mi van? Mit osztogattak? Szúrnak, de nem lebegnek?! Majd belejönnek...
luiz
Hogy mered a szádra venni az egyik legnagyobb muszlim nevét és még idézni is tőle te patkány?
csak úgy....
@nevemnick: jézus is csak úgy tudott járt a vizen,hogy tudta merre vannak a cölöpök...
SystemError
@csak úgy...: Én azt nem értettem eddig, hogy Viktor eddig miért nem fordult rá a klímapénzekre... Nem úgy ismerem, hogy ne adná el a lelkét 2 perc alatt, de szerencsére ebben sem kellett csalódni benne azóta
Sámannus
Már az évértékelőn is szipózik. Kíváncsi vagyok mikor kell ráadni a zubbonyt nyilvánosan.
csak úgy....
@SystemError: ez a faszi, még azt sem fogta még föl,hogy fölöslegesen építette a stadionjait..
Sámannus
@csak úgy...: A stadion csak fedővállalkozás a titkos ügynököknél. Emlékezz vissza amikor minden sportszövetségbe elvitték a brancsukat, és megválasztatták a jelöltjeiket. Rátették a kezüket az összes sportkiadásra, és ebbe tömték a nemzeti vagyont
tudode
Hogy kő elgondúnyi a lebegést, remélhetőleg úgy, amiko elszállnak valahová mint a vadlibácsKÁK ősszel, ahun nem lehet túlárazni a stadionKÁIT!
SystemError
@csak úgy...: Az szép posztfidesz időszak lesz, ahogy ezek rohadnak majd le a még jobban rohadó kórházak mellett.. Reméljük ő mindezt rángatózva nézi majd végig valami fideszes luxus elmegyógy böriben, hogy több kárt már ne tehessen közben
SystemError
Lesz még szúrás is Viki. Bélának fogják hívni, 140kg és a Csillagban lesz a cellatársad. Ő minden este szúrni fog háturul, te meg begyógyszerezve lebegni fogsz közben. Mi kint helyrerakjuk az elmebeteg őrjöngésed nyomait..
csak úgy....
@Sámannus: több mint 30 éve külföldön élek,igaz figyelem ez eseményeket de ez apróságnak tünhetett a szemembe! különben kérdezhetsz a gyurcsány "büneiröl" a genya komcsikról,mindenre emlékszem, ígéreteikre az elszámoltatásról és kiderült,hogy az is csak egy cirkusz volt a népnek...,most brüsszel ellen hadakoznak!
nezelodo
Persze szeretne, hogy lebegni, és Muhammedre hivatkozik. Azt mégsem mondhatja hogy a Borkaitól és a szüzeitől tanulja a kokós lebegést, bár a brüsszeli hívei között is van e témában tapasztalt szakembere...
CsipkeRózsa
@szép új világ: Jó megoldás, utána jöhetne egy szép új világ.
kereső
"Kormányrendezvény" ugye? Ennél ékesebb bizonyiték nem is kell arra, hogy hazudnak, ebben is.
csipetke
Ez hülye..Aszongya,hogy aki a magyaroknak vermet ás,maga esik bele.Nekünk már tiz évvel ezelőtt kezdte ásni a gödröt a fidesz,azóta elég mélyre kerültünk,ez a genyó,nagyképű,öntelt banda meg itt lebeg felettünk.Elvihetné őket egy forgószél a francba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.