Gyurcsány Ferencre célozva külön üzent a fiataloknak Orbán Viktor: attól, hogy nem láttak medvét, az még veszélyes. Szerinte Donald Trump sokkal jobb beszédet mondott volna, mint ő, de azért így is agyondicsérte önmagát. Azonban riadót is fújt a miniszterelnök, veszélyes évek jönnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Szerintem ha Orbán megkérné Sorost a grazi klinika számláját is kifizetné helyette.
tudode
Már a becsengetés is gyomorforgató volt ahogy a tamburmajor a saját etetőjével üzent Nidermüller Péternek:
.
""" Jó, hogy nálunk nem kell külön engedély ahhoz, hogy magyarok, fehérek, keresztények, hetero nők vagy férfiak lehessünk - mondja, Niedermüller Péter szavaira utalva, hozzátéve, ők sosem tudják annyira gyűlölni az ellenségeiket, mint ők a kormánypártiakat. """ Annyira nem, csak kinyikkantják Tocsik Mártától kezdve a felcsúti juhászig, és a satöbbikig!!!
.
Ha egy lelkipásztornak csúfolt megélhetési senkiházi megengedheti magának a cinizmust, akkor a többi megélhetési talpnyalótól mi várható el!!!
.
Undorító ez az egész bagázs!
.
Rockxy
gondolatolvasás felső, vagy alsó fokon
tudode
Ami a tiszteletreméltó Sorost illeti, nem mer Magyarországra jönni, mert tart ettől a zsenitől, akinek két kézzel szórta a lóvét akkor is, amikor milliókkal segítette ahhoz, hogy jogÁSZ tudományát ne a jóra, a rosszra használja fel, mint pl. narancsköddé vált a vörösiszapkárosúltak megsegítésére adott lóvén tú az állampolgárok két milliárd adománya is
.
---- Soros egymillió dollárral segíti a vörösiszap károsultjait
.
24.hu/kulfold/2010/10/08/soros-egymillio-dollarral-segiti-a-vorosiszap-karosultjait/
.
---- Az összegyűjtött kétmilliárdból az iszapkárosúltak nem kaptak egy kanyit sem
.
www.google.com/search?q=Sprps+a+v%C3%B6r%C3%B6siszap+k%C3%A1ros%C3%BAltaknak&oq=Sprps+a+v%C3%B6r%C3%B6siszap+k%C3%A1ros%C3%BAltaknak&aqs=chrome..69i57.9541j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Sto eta lopkovics!!! Hun van ez a lóvé is, a manyuppal együttvéveM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.