Kálló Gergely (Jobbik-DK-LMP-MSZP-Momentum-PM) nyerte a vasárnapi időközi országgyűlési képviselő-választást a Fejér megyei 4-es számú választókerületben, Dunaújvárosban és környékén. Mindössze 30 százalék körüli volt a részvétel. 

Az összellenzéki támogatású, jobbikos Kálló Gergely nyerte a dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő-választást. Kálló 98,77%-os feldogozottság mellett 56,29%-on áll, míg legerősebb kihívója, a független, de fideszes támogatással induló Molnár Tibor 37,72%-on áll.

A Jobbik már posztolta is Facebookon az örömöt:

Ez azt jelenti, hogy a Jobbik-frakció ugyanakkora marad a parlamentben, mint korábban volt, ugyanis a választást azért kellett megtartani, mert a 2018. áprilisi győztest, a jobbikos Pintér Tamást tavaly ősszel Dunaújváros polgármesterévé választották.

A részvétel azonban nagyon alacsony volt: 27,96%. A 2018-as választáson 67% volt.

A parlamenti helyéért Kálló Gergely és Molnár Tibor mellett még négyen versenyeztek,

Sürü Renáta, a megyei jogú város korábbi jegyzője,

Árgyelán János (Mi Hazánk),

valamint Borbély József (Tempo Párt)

és Medveczki Zoltán (Zöldek),

Forrás: Index, 24.hu, MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Egy lépés az őslelet legyőzéséhez!
.
Ráférne már az országra egy kis nyugalom, amely ettől a túlmozgásostól, fofakaratéstól reménytelen eset, mert az ország ELESETT!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Shikari: Az igaz, hogy a Fidesz nem vonta kétségbe az ellenzéki "sikereket" pl. az őszi önkoris választásoknál, hanem ugy kommunikálta, hogy mégiscsak ők győztek. Mindentől függetlenül én biztos, hogy soha sem "szeretek" bele a Fideszbe, mint ahogy Te sohasem fogod utálni... hát ilyenek vagyunk.
ómió
Hát, ahol a bolsevista nyilas a menő...!
Shikari
@szegfue: Ha észrevetted volna, most nem a szimpátia volt a téma, hanem az egyenes, korrekt és valós kommunikáció. Amíg a Fidesz elismeri, ha az ellenzék szerepel jobban valahol, addig az ellenzék erre képtelen. Ez nem szerelem, hanem tény kérdés. Innentől viszont van egy olyan politikai ellenfél, akikkel szemben nem kell a szabályokat betartani, mert ők lábbal tapossák azokat! Az ellenzék hazug, manipulatív és erkölcsi nulla! Ennyit szűrtem le ebből!
szegfue
@Shikari: Pont itt van a kutya elásva! A nagy "turóst" ismeri el a Fidesz a vereségét!! Addig csüri-csavarja, amig a hivek ezt is győzelemnek látják. Tehát minden nézőpont kérdése, de nehogy azt állitsd, hogy Te mindig a "tényeket" veszed alapul, nem pedig a szivedből politizálsz?! Teljesen mindegy mi a hir, Te "bekiabálod", hogy mocskos, hazug lipsik, stb. aztán a tényeket meg nem irod.
simmering73
Shikari már akkor hazudik, amikor a gép elé ül. Típusos illipsi. Vérében a hazudozás.
Shikari
@szegfue: Ezt mitől látnám győzelemnek? Az ellenzék húzta be a választást és amúgy eddig mindig is ők nyertek ott! Eszembe nem jut ezt félremagarázni, mint a liberális többség, akik a Fidesz győzelmét igyekeznek elhazudni!
Ez a különbség! Kottázni lehetne! :-)
Magam csak rámutattam a liberális hazudozás tarthatatlan és erkölcsöt nélkülöző megnyilvánulásaira!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok