Kálló Gergely (Jobbik-DK-LMP-MSZP-Momentum-PM) nyerte a vasárnapi időközi országgyűlési képviselő-választást a Fejér megyei 4-es számú választókerületben, Dunaújvárosban és környékén. Mindössze 30 százalék körüli volt a részvétel. 

Az összellenzéki támogatású, jobbikos Kálló Gergely nyerte a dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő-választást. Kálló 98,77%-os feldogozottság mellett 56,29%-on áll, míg legerősebb kihívója, a független, de fideszes támogatással induló Molnár Tibor 37,72%-on áll.

A Jobbik már posztolta is Facebookon az örömöt:

Ez azt jelenti, hogy a Jobbik-frakció ugyanakkora marad a parlamentben, mint korábban volt, ugyanis a választást azért kellett megtartani, mert a 2018. áprilisi győztest, a jobbikos Pintér Tamást tavaly ősszel Dunaújváros polgármesterévé választották.

A részvétel azonban nagyon alacsony volt: 27,96%. A 2018-as választáson 67% volt.

A parlamenti helyéért Kálló Gergely és Molnár Tibor mellett még négyen versenyeztek,

Sürü Renáta, a megyei jogú város korábbi jegyzője,

Árgyelán János (Mi Hazánk),

valamint Borbély József (Tempo Párt)

és Medveczki Zoltán (Zöldek),

Forrás: Index, 24.hu, MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Egy lépés az őslelet legyőzéséhez!
.
Ráférne már az országra egy kis nyugalom, amely ettől a túlmozgásostól, fofakaratéstól reménytelen eset, mert az ország ELESETT!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Shikari: Leirtam, hogy számomra miért érthetetlen... bár ismétlés a tudás atyja, de azért én nem irom le ujra!::) Ha a Fidesz győzött volna tizenvalahány %-ban, akkor az nem lenne "lepkefing" szerinted? Valahogy nekem ez a kis arányu győzelem is rátett még egy lapáttal az őszi önkoris fideszes vereségre. A mi településünkén azóta is "vergődik" a volt fideszes polgármester... nem restelt pl. 3 havi munkanélküli járadékra elmenni, u.akkor óriás plakátokat csináltat a "hülyeségeivel"... ja és nincs szakmája...
rejasi
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
szegfue
@Shikari: Az igaz, hogy a Fidesz nem vonta kétségbe az ellenzéki "sikereket" pl. az őszi önkoris választásoknál, hanem ugy kommunikálta, hogy mégiscsak ők győztek. Mindentől függetlenül én biztos, hogy soha sem "szeretek" bele a Fideszbe, mint ahogy Te sohasem fogod utálni... hát ilyenek vagyunk.
ómió
Hát, ahol a bolsevista nyilas a menő...!
szegfue
@Shikari: Pont itt van a kutya elásva! A nagy "turóst" ismeri el a Fidesz a vereségét!! Addig csüri-csavarja, amig a hivek ezt is győzelemnek látják. Tehát minden nézőpont kérdése, de nehogy azt állitsd, hogy Te mindig a "tényeket" veszed alapul, nem pedig a szivedből politizálsz?! Teljesen mindegy mi a hir, Te "bekiabálod", hogy mocskos, hazug lipsik, stb. aztán a tényeket meg nem irod.
simmering73
Shikari már akkor hazudik, amikor a gép elé ül. Típusos illipsi. Vérében a hazudozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.