Rendet követelt az országban és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Mi Hazánk Mozgalom, amely demonstrációt tartott vasárnap Miskolcon a megyei kormányhivatal épületénél.

Toroczkai László, a mozgalom elnöke a cigányságra utalva úgy fogalmazott: 2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk – mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

Hozzátette: a tisztességgel dolgozó cigány embereket ugyanakkor meg kell becsülni.

Szerinte Magyarországon no-go zóna is létezik, van olyan település, ahová nem mertek rendőri kíséret nélkül bemenni a mentősök, mert már a telefonhíváskor fenyegették, zaklatták őket.

Mint mondta, azt sem tartják elfogadhatónak, hogy az Opre Roma Párt továbbra sem áll el attól az elképzelésétől, hogy "Magyarország testéből kiszakítva négy megyét" cigány autonóm tartományt akar létrehozni, ahol az adófizetők pénzéből alapjövedelmet adna a cigányságnak.

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke azt mondta, hogy meg kell állítani a "cigánybűnözést", a miskolci demonstráció is a közbiztonság megteremtésére szerveződött, mert a "jelenlegi hatalom" nem a cigánybűnözést üldözi, hanem azokat, akik tenni akarnak ellene. Ugyanakkor tény, hogy nem minden cigány bűnöző – tette hozzá.

A KSH adataira hivatkozva arról beszélt: a termékenység elsősorban a cigányság körében nőtt. A magyarság lélekszáma továbbra is megfeleződik nemzedékenként, mialatt a cigányságé megduplázódik. A Mi Hazánk éppen ezért kizárólag olyan családtámogatási formákat támogat, amelyek a dolgozó családokat segítik és nem a megélhetési gyermekvállalást erősítik – mondta.

A több száz ember részvételével tartott demonstráció után este fáklyás felvonulást rendeznek Sályon, ahol a közelmúltban egy cigány nemzetiségű ember meggyilkolt egy 61 éves nőt.

Forrás: MTI

Címlapkép:  MTI/Vajda János

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Ennyi...? Legközelebb maradj a feladatodnál, a nyugger riogatásnál és ne kostolgass be kis házi majom..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Ici pici csengettyűs kis majom :)))
Shikari
@SystemError: Nem én voltam beszarva a csengőtől! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@csak úgy...: Amiben van ez a kis majom néha, szerintem keveri a dolgozni és a drogozni-t. :)
SystemError
@Shikari: Ha a kismajom fejeddel kéne vállalni egy szavadat is, akkor ott sem lennél te sötétben nyugger riaogató kis házi majom Nagyon várom, hogy becsöngess, aztán nem elfutni, ha kinyílik az ajtó, mint egy óvodás kismajom. Nyugi jönni fogok:)
Shikari
@SystemError: :-))))) Szerencsétlen idióta! :-))))))))))))))))))))))))
SystemError
@Shikari: Nézd meg itt is a vezető hozzászólást...Mindig ez a vége..Biztos már ismerik az ici pici kismajmot..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok