Rendet követelt az országban és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Mi Hazánk Mozgalom, amely demonstrációt tartott vasárnap Miskolcon a megyei kormányhivatal épületénél.

Toroczkai László, a mozgalom elnöke a cigányságra utalva úgy fogalmazott: 2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk – mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

Hozzátette: a tisztességgel dolgozó cigány embereket ugyanakkor meg kell becsülni.

Szerinte Magyarországon no-go zóna is létezik, van olyan település, ahová nem mertek rendőri kíséret nélkül bemenni a mentősök, mert már a telefonhíváskor fenyegették, zaklatták őket.

Mint mondta, azt sem tartják elfogadhatónak, hogy az Opre Roma Párt továbbra sem áll el attól az elképzelésétől, hogy "Magyarország testéből kiszakítva négy megyét" cigány autonóm tartományt akar létrehozni, ahol az adófizetők pénzéből alapjövedelmet adna a cigányságnak.

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke azt mondta, hogy meg kell állítani a "cigánybűnözést", a miskolci demonstráció is a közbiztonság megteremtésére szerveződött, mert a "jelenlegi hatalom" nem a cigánybűnözést üldözi, hanem azokat, akik tenni akarnak ellene. Ugyanakkor tény, hogy nem minden cigány bűnöző – tette hozzá.

A KSH adataira hivatkozva arról beszélt: a termékenység elsősorban a cigányság körében nőtt. A magyarság lélekszáma továbbra is megfeleződik nemzedékenként, mialatt a cigányságé megduplázódik. A Mi Hazánk éppen ezért kizárólag olyan családtámogatási formákat támogat, amelyek a dolgozó családokat segítik és nem a megélhetési gyermekvállalást erősítik – mondta.

A több száz ember részvételével tartott demonstráció után este fáklyás felvonulást rendeznek Sályon, ahol a közelmúltban egy cigány nemzetiségű ember meggyilkolt egy 61 éves nőt.

Forrás: MTI

Címlapkép:  MTI/Vajda János

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Ennyi...? Legközelebb maradj a feladatodnál, a nyugger riogatásnál és ne kostolgass be kis házi majom..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Rend lesz Toroczkai náci, csak menjetek oda, olyan gyorsan rendet fognak tenni az emberek, hogy a világodról nem fogsz tudni
SystemError
@Shikari: Ne játszd az agyad 12 órás irodista trollgyár. Mr. csengettyűs nyugger riogató egy szélfuvallattól már repül Stockholmba és onnan ugat, ahogy valószínűleg most is...
SystemError
@Shikari: Milyen rossz lehet, hogy mindenki csak röhög rajtad te majom. A legszánalmasabb, hogy ennyi idő után tényleg már mindenki látja, hogy egy senki szar vagy, semmibe néznek. Te meg tolod tovább. Kinek műsörözol hülyegyerek?:) Komolyan kérdezem! :))))))
kereső
Őszintén szólva én nem vágyom a Toroczkai/Tóth féle "rendre". Az a " rend" küldött halálba több százezer magyart anno.
Egyáltalán , a szólás-és véleménynilvánitás szabadsága jegyében tiltakozom az ellen, hogy fél-katonai náci alakulatok egyáltalán létezhetnek Magyarországon. Még akkor is, ha a TASZ szerint ez lehetséges-és urambocsá jogosnak is tartjákl.
Bezzeg tiltakoztak a 2008-as "gyűlölet beszéd" elleni törvény miatt.
SystemError
@Shikari: Ennyi...? Legközelebb maradj a feladatodnál, a nyugger riogatásnál és ne kostolgass be kis házi majom..
Macskaszem
"legyen rend az országban és Borsodban"
Toroczkai úgy tudja, hogy Borsod nem az országban van?
SystemError
@Shikari: Jól elvagy magadban kismajom...:) Nem mondtam, hogy mit írj, de a reakciót te se kérd számon, főleg, ha ezredjére esel pofára mindenki előtt. Nem érzed azt, hogy minden ilyen után egyre többen kezelnek annak, aki vagy...? Szerintem öngól ez neked, de eddig sem a realításérzéked miatt szerettünk..:)

Mindegy úgy is unalmas a 4 féle bértroll válaszod.

Jó nyuggerezést!:)
fahrenheit451
A Mi Hazánk a Fidesz új náci külsős botránycsinálója a Jobbik helyett.
A Jobbik konszolidálódott, és kinőtte a gyermekbetegségét, és komoly ellenfelévé vált a Fidesznek.
Ezért próbálták ledarálni.
Egyelőre nem sikerült...

Simicska helyett Mészáros
Jobbik helyett MI Hazánk
Orbán senkit nem enged túlnőni a saját árnyékán.
Egyre butább, primitívebb hasznos idiótákra van szüksége.

turkiztoll.files.wordpress.com/2013/09/3-bc3b6lcs-majom.jpg
csak úgy....
@Shikari: na a te teszteden is törnék a fejüket a genetikusok! kipcsak dade... :)
csak úgy....
@SystemError: há mágád látod,hogy szorgalmazs eza tibi gyerök,csak dógozni ne köjjön nekilje!
SystemError
@Shikari: Csak az ezredéhez lenne faszod abból amit itt összemajomkodsz kis csíra...:) Te nyugdíjasok réme...:) A csengettyű király..:) Nyomorék hülye gyerek vagy egy jó adag bizonyítási vágyas kisebbségi komplexussal. Tudod a főnöködnél sem ment a tisztelet követelése, mert pofán röhögik érte...:)
balos
A shikáló nevű virágváza már jó ideje nem cserélt "hűtővizet",mert büdősül nyomja a fideSS szart magába!
SystemError
@Shikari: Ici pici csengettyűs kis majom :)))
SystemError
@csak úgy...: Amiben van ez a kis majom néha, szerintem keveri a dolgozni és a drogozni-t. :)
SystemError
@Shikari:Ha a kismajom fejeddel kéne vállalni egy szavadat is, akkor ott sem lennél te sötétben nyugger riaogató kis házi majom Nagyon várom, hogy becsöngess, aztán nem elfutni, ha kinyílik az ajtó, mint egy óvodás kismajom. Nyugi jönni fogok:)
SystemError
@Shikari: Nézd meg itt is a vezető hozzászólást...Mindig ez a vége..Biztos már ismerik az ici pici kismajmot..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.