Az országos rendőrfőkapitány bruttó 10 millió forintot tűzött ki annak, aki segít kézre keríteni egy többgyerekes szentesi anyuka gyilkosát. K. Judit 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között a 2 éves gyerekét egyedül hátrahagyva tűnt el a szentesi albérletéből.

 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki egy többgyerekes szentesi anyuka gyilkosára

Mostanra kiderült, hogy az anyuka életellenes bűncselekmény áldozata lett. Az országos rendőrfőkapitány tízmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

Fontos tudnivaló, hogy a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

(24.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
A volt férje/párja volt, idegen nem kopogtat random kisgyerekes nőknél az ajtón, hogy elcsalja és megölje őket. A pénzt nem kérem, fordítsátok inkább a nők hatékonyabb védelmére, mert amit jelenleg műveltek, az borzalmasan kevés.
rejasi
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Lepényleső
...amit a gyakorlat szerint valamire hivatkozva soha ki nem fizetnek,miközben rendőröket anyagiakkal is kitüntetnek,
amiért a munkájukat elméletben pénzért mással végeztetnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.