Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy ebet Dorogon.

Kegyetlen: Csavarokkal teleszúrkált virslivel gyilkoltak meg egy kutyát Dorogon

Bútorcsavarokkal teleszurkált virslidarabokat dobáltak be az egyik ház kertjébe Dorogon – számolt be az ATV. Az ottlakó család kutyája megette mindet, majd nem sokkal később rosszul lett. A gazdái először azt hitték, hogy egy korábbi betegsége újult ki, de Silver, a nyolc éves malamut állapota folyamatosan romlott.

Nagyon-nagyon szenvedett a kutya, olyan fájdalmai voltak, hogy már nem bírt fölállni,

mondta az egyik gazdája. Az állatot végül el kellett altatni.

Egy másik kutya, Cleo, szerencsésebben megúszta, mert ugyan ő is evett a virsliből, de műtéttel meg tudták menteni, mert a csavarok nem szúrták át a belét vagy a gyomrát.

Az utcabelieket nagyon felháborították a történtek, többen feljelentést tettek a rendőrségen, és hétfőn kamerafelvételeket is bevisznek. Azt egyelőre csak találgatják, hogy ki volt a tettes és miért támadhatta meg a kutyákat.

Forrás: 24.hu

Illusztráció: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Gondolom a kutyák magatartása zavarhatta a szomszédokat amit megtudok érteni!Mi is szenvedünk a szomszéd kutyája miatt! Egész éjszaka ugatja a semmit, aludni is alig lehet tőle!Az idős gazdája lesz.rja már azt kívántam hogy pusztuljon el a kutyával együtt!! Gondolom itt is hasonló szituáció lehet!
rejasi
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.